Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Miszkaaa

Dziwny cykl

Polecane posty

Gość Miszkaaa

Witam. Chciałam się poradzić.. Otóż mój ostatni cykl był dość dziwny, kilka dni przed miesiączką, miałam typowe bóle podbrzusza jak na okres, jednak on nie przyszedl (miał być za 3 dni), następnego dnia jednak pod wieczór dostałam plamienia i rozpoczął sie ten okres i trwał tylko jeden dzien (było to żywo-czerwone krwawienie połączone ze śluzem, jakby płodnym ??). Przed @ powinnam mieć też jak zwykle plamienia, których nie było, piersi bolały i praktycznie do tej pory bolą (bardzo drażliwe sutki - 9 dzień cyklu - dzisiaj śluz zmieszany z niewielką ilością krwi ). Wizytę u ginekologa mam dopiero za kilka dni ale zastanawiam się co to może być.. jestem z tych starających się a testów ciążowych już nie robie bo boję się jednej kreski.. w międzyczasie zrobiłam badanie prolaktyny i niestety znowu wyszła podwyższona (w tamtym roku robiłam i był wynik 53 (norma 25) i leczyłam ją cały rok przy czym dobry wynik był już po miesiącu stosowania Bromergonu). Skończyłam brać tabletki jakieś 3 miesiące temu.. i zastanawiam się dlaczego ten wynik tak szybko wzrósł (znowu do 55). Zastanawiam się czy to jakieś nowe problemy czy może jakieś oznaki ciążowe? Czy Któraś z Was miała coś podobnego ?? Pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować