Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

półroku ja znałem a ta po kłótni nawet nie odpisze od 10 dni

Polecane posty

Gość gość

ja rozumie swe przewinienia ale żeby za życzenia swiateczne nie podziękować ...?ja rozumie gdybym to ze ja dziwką nazwał mozna tak powiedziec wsumie jakbym napisał to ze jej goła fote wysłał to ze miałem depresje ze masturbowałem się piszac z kobietami z gg o sexie rozumie to były błędy i mogła mnie olac ale ona mi kolege który ja rzekomo nie macał ale macał po d***e czy drapał rzekomy kolega, który twierdził ze ja całowa ona czasu ani ochoty sie sniemiała zemną ale mnie lubiłai pisała zemna twierdzącc że to normalne że człowiek zraniony itp. i od tak półroczna znajomość poszła do śmieci czuje sie jak szmata wywalona do kosza, przez osobe która kochŁEM czasem sie widywalismy w szkole wracalem znia ale unikała pocałunków itp i mto zaczynało denerwować ... pisała ale niepozwoliła się spotkac umówic pocałowac mogła mnie niekochac itp nawet mówiła ale to mogła zemna niepisac od poczatku skoro wiedzize mnie to rani !ale to normalne że ludz się ma gdzies i to co czują całkiem normalne ...aja jestem mega okrutny. i jestem zly mam ochote się zninią bardzo mocno najbardziej mnie to denerwuje że myśli pewnie ze ma racjze mnie żuciła że zasłużyłem nato po tym wszystkim ona miała sie nie umiec na mnie obrazic ;/haha i wkoncu przestała pisac super spindolimi może opinie u znajomych jak się zznią pokłuce ale jestem nanbardzo zły oto że od tak mnie ignoruje nie odezwie się ani s od 10 dni traktuje jak powietrze

Gość gość
zesrany laptop przerywa g****o ktos cos zrozumiew z tego zmiac klety złom

Gość gość
niechse zmienia codzienie to zdjecie profilowe!/

Gość gość
eh pousuwałem już jej nr koniec niema już jej jak niechce popisac i porozmawiac otym to juz mi ten nr niejest potrzebny bo nic dlaniej nieznacze