Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest ktoś, kto nie boi się już odrzucenia?

Polecane posty

Gość gość

and why?

Gość gość
tak, ja bo On tez cos do mnie ma :) to widac, slychac i czuc.. :)

Gość gość
Co znaczy juz ?

Gość gość
Jestem ja. Juz swoje przeszłam i nie boje sie odrzucenia. Niby dlaczego? Nie obawiam sie tego, ze moge byc samotna. A co Nas nie zabije, to wiesz....czasem trzeba zaryzykować:)

Gość gość
Tego nie można się bać, bo jeśli ktoś się tego bać będzie to żaden związek nigdy mu nie wyjdzie.

Wystarczy się nie narzucać, żeby nie trzeba było się bać odrzucenia.

Gość gość
Do Baribal dziś ale jakoś trzeba rozegrać to spotkanie, a mecz nie trwa wiecznie, lepiej od razu rozdać wszystkie karty i mniec pewność niż skończyć jak główny bohater np. Wichrowych wzgórz

Gość gość
Do Baribal 21.26- ja nigdy żadnemu facetowi się nie narzucalam a i tak zawsze byłam odrzucana lub co najmniej lekceważona. Odrzucenie stało się moją obsesją! Dziwne, że ci sami faceci zabiegali wpros o moje względy, kiedy byli już żonaci. Ale ZA PÓŹNO NIESTETY ( ze szkoda dla nich ).

Gość gość
ze szkodą dla nich/ widisz moja teoria działa "niedostępność kobiet" działa w praktyce..

Gość gość
takie zonate gnidy, pourywały się im źródełka to uderzają z wygody do starych znajomych próbując łapać je na jakieś pseudosentymenty = wszystko byleby za darmo zar/oochac na boku. co za szarańcza

Gość gość
ale z was cioły

Gość gość
ja sie strasznie boje odrzucenia a najbardziej waszej reakcji na moja postawe:(

Gość gość
sorry , tema jednak wymagający nie chodzi o piot..nie dosłownie ale życie

Gość gość
o co nie chodzi?

Gość gość
w koncu nie ma sie czego bac. odrzucenie to miła rzecz a w skrajnych przypadkach skutkuje nawet stosunkiem doo******czym:) czego tu sie bać? zawsze można załozyć klub nie bojących sie odrzucenia i wzajwmnie zapewniac o swojej wyjątkowwości:D a jak przyjdzie jakis zaoorany gość to go wyzwać od mięczaków i dać po pysku jakąś życiową mądrością wprost od pana nitchego a następnie grupowo zglanować go za okazywanie słabości w obliczu samotności;)

Gość gość
samotność vs odrzucenie :P

Gość gość
w sumie to moglibyście mnie odrzucić bo ja nie mam siły zeby odrzucić was. czuje ze nietęgo na tym wyjde. w sumie to nie da sie od tego uciec.

Gość gość
jest jedna osoba, której ponownego odrzucenia sie boje a raczej boje sie tego, ze mnie to mało obejdzie. to mogłoby mnie zabic. ta obojetnosc...z mojej strony

Gość gość
nie boją się tacy, którym nie zależy. Każdy się boi, bez względu jak bardzo jest atrakcyjny, bogaty i sławny jest; problem polega na tym, że osobę, którą kochamy, stawiamy ponad siebie i tracimy pewność siebie. To normalne, ale w przypadku niektórych osób, ta utrata pewności przeradza się w paraliż totalny, uniemożliwiający działanie. Ludzie się potrafią tak zagubić, że nawet pytani, nie przyznają się do uczuć i zabierają swoją słodką tajemnicę do grobu. Niestety, żeby wygrać, trzeba zaryzykować.

Gość gość
powodzenia

Gość gość
"zeby wygrac trzeba zaryzykowac" xxx jestes włascicielka kasyna?:D im wieksze ryzyko tym wieksza szansa porazki. co ty piertolisz? frajera kooorfa szukasz?

Gość gość
ale o co tu właściwe chodzi?

Gość gość
moze ty zaryzykuj jak taka madra jestes? coś ci wytłumacze najbardziej opłaca sie nie tracic. jak sie nic nie traci to nie ma potrzeby zyskiwania. proste? proste i oczywiste. chesz przykładów? zwyciestwo, sukces, szczescie to sa hasła motywacyjne dla napalonych bezmózgów

Gość gość
nie tracić.. X jak nic nie robisz to już tracisz,świat idzie na przód wiec musisz ryzykować XX do grobu to brać? a poco? lepiej zregenerować się i od nowa wszystko.. XXX moze lepiej grac w otwarte karty grac

Gość przerost tresci nad forma
każdy sie boi za wyjątkiem egoistów bo ciezko aby sami siebie odrucili. malo kto sie jednak do tego rpzyzna.

Gość gość
Bać się odrzucenie ze strony kogoś kogo nie znasz? Co za szczyt dojrzałości.

Gość gość
a moze Ci co nie mają już nic do stracenia i oceniają ryzyka bo mają to w d..., takich prędzej znajdzie miłość niż taki co wyszukuje

Gość gość
gość dziś Bać się odrzucenie ze strony kogoś kogo nie znasz? Co za szczyt dojrzałości. X dlaczego? moze predzej ignorancji

Gość przerost tresci nad forma
Bać się odrzucenie ze strony kogoś kogo nie znasz? Co za szczyt dojrzałości. >>>to ze masz waskie horyzonty i myslisz wg nich nie oznacza ze inni sa niedojrzali tylko ze nie widzisz innych rozwiazan.