Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie miałem nigdy nikogo, czy to już zaczyna być za późno?

Polecane posty

Gość gość

Skończyłem tydzień temu 22 lat i do tej pory nie miałem nigdy żadnej dziewczyny, nie wspominając już o czymś więcej. Jestem raczej zamknięty w sobie, mam mało znajomych to i niema jak kogo poznać. Źle mi z tym, czuję się jak ofiara losu porównując się do rówieśników, którzy wiodą od paru lat szczęśliwe życie w parach. Wiem, że na siłę szukanie nie ma sensu, ale czuję, że coraz gorzej ze mną. Wstydzę się tego stanu rzeczy przed sobą i przed ludźmi. W końcu to powód do wstydu lub chociaż do zastanowienia się, czy ze mną wszystko ok, prawda? Co o tym sądzicie? Czuję, że najlepszy okres mego życia na zmianę tego stanu upłynął nieodwracalnie. Wybaczcie, że się tak żalę, ale to boli i muszę się komuś wygadać.

Gość gość
up Jakoś trudno mi w to uwierzyć patrząc na niemal wszystkich znajomych na roku czy tych z czasów liceum.

Gość gość
mlody jestes, cale zycie przed toba

Gość gość
@up no i czego mu ściemniasz że wszystko będzie cacy skoro do tej pory nikogo sobie nie znalazł to sory bardzo ale już jest za późno by zmienić coś na lepsze. wiem to po sobie.

Gość gość
jak to za pozno, jest wlasnie tak, ze ma prawie cale zycie przed soba niech probuje przez neta poznac laski jak nie ma zadnych kolezanek w swoim otoczeniu, albo niech idzie na psychoterapie itp albo niech sie wyprowadzi za granice albo niech zarobi kase i wtedy ebdzie mial pewnsoc siebie i zakreca sie wokl niego kobiety

Ja mam niebawem 24 lata i też nie miałem nikogo. Kiedyś myślałem że poznam jakąś dziewczynę na ulicy, w centrum handlowym, tramwaju ale nic z tych rzeczy. Ten trend zaczyna być niepokojący szczególnie że w mojej trudności występowały trudności ze znalezieniem partnera.

Gość gość
Autorze moja corka jest tez sama 94 rocznik, smutna istotka, kiedys skrzywdzona

Gość gość
Zal mi młodych. Tacy fajni ludzie

Gość gość
zarabiaj kasę i ... nie wiąż się na trwałe z żadną kobietą. a Twoje życie będzie radosne, stosunkowe i spokojne

Gość gość
Dlaczego ma sie nie wiązać. Sa fajne dzuewczyny.

Gość gość
A ci tylko zarabiaj hajs i zarabiaj hajs. I co? Jak za te 5 lat się dorobi to wtedy ma dopiero kogoś mieć? Weźcie wy się wszyscy puknijcie w łby.

Gość gość
Może tym razem niech się lepiej kobieta wypowie w temacie jak to wygląda z jej perspektywy.

Pszzzz :p mam 25 lat i podejrzewam, że co najmniej kilku moich kolegów w życiu nawet nie było na randce, nie mówiąc już o seksie :D powodem nie jest skrajny brak atrakcyjności, ani nic takiego :) raczej to zupełnie nie ich świat...tylko nauka- teraz praca, często naukowa...są fajnymi facetami, ale jak dla mnie przegrani dla związku i seksu bo ich to autentycznie nie obchodzi, a przynajmniej nigdy nie wyczułam, żeby ich to w ogóle obchodziło :) Co do Ciebie to jesteś młody i jeśli chcesz to...kogo to w ogóle obchodzi co było lub nie było do tej pory? Zresztą normalne dziewczyny nie będą o o pytać, jeśli sam się nie pochwalisz i nie zrobisz z tego jakiejś wielkiej afery

Ale :) uważam, że inteligentny człowiek może sam zrobić sobie analizę sytuacji...i wytypować u jakiej dziewczyny miałby szansę i gdzie w swoim otoczeniu mógłby taką znaleźć i jak poznać.

Gość gość
Wypożycz Porsche na 1 dzień tyle wystarczy :) Tak na serio po co ci kobieta w XXI wieku? Jedzenie można kupić, sex znajdziesz u prostytutki a dzieci nie musisz przecież mieć.

Gość gość
To nie jest żaden powód do wstydu :). Przede wszystkim uświadom sobie, że to co uważasz za wadę jest zaletą. Jeśli spotkasz wartościową dziewczynę to na pewno nie wyśmieje Cię z tego powodu. A jeśli dziewczynie będzie przeszkadzało, że nie masz doświadczenia to przynajmniej będziesz wiedział, że gra nie jest warta świeczki.

Gość gość
idz do psychologa-psychoterapeuty do poradni zdrowia psychicznego. Przyjmuja tam na nfz.