Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brzuch dwulatki

Polecane posty

Gość gość

Witam mamusie,powiedzcie mi czy j przesadzam czy to tak ma wygladac. Moja dwulatka jest dość dużym dzieckiem około 100 cm wysoka, nie jest chudzinka. Jest taka ubita ale nie gruba zastanawia mnie tylko jej brzuszek bo jest dość odstajacy. Wyczytałam że po drugim roku dzieciom wzmacniają się mięśnie brzucha i zaczyna się wciagac,powiedzcie jak było u was bo martwi mnie ten jej brzuszek. Wszystko dobrze wygląda dobrze tylko ten odstajacy brzuch

Gość gość
wystający brzuch może się utrzymywać do 3 roku życia i jest to jak najbardziej normalne

Gość gość
Dziękuję za odpowiedz,dodam że nie przekarmiam dziecka, czekolada jest dosłownie od święta, odzywiamy się zdrowo,je dużo owoców i warzyw. Jeśli już coś smaze to oczywiście na oliwie. Kacie je około godziny przed spaniem. Maz twierdzi że ma za duży brzuch i dlatego sama zaczęłam się nim martwić

Gość gość
Mam mój syn ma 2 lata i 3 miesiące i też jest z tych brzuchatych dzieci :) ale od jakiś dwóch tyg zauwazylam, że się wysmukla mu sylwetka. Na drugie urodziny dostał od chrzesnej m. in super jeansy, niestety wtedy się nie dopinaly, a wyciągnęła je na Wielkanoc i są dobre :D

Gość gość
Miało być kolacje,przpraszam pisze z tel

Gość gość
Mam mój syn ma 2 lata i 3 miesiące i też jest z tych brzuchatych dzieci :) ale od jakiś dwóch tyg zauwazylam, że się wysmukla mu sylwetka. Na drugie urodziny dostał od chrzesnej m. in super jeansy, niestety wtedy się nie dopinaly, a wyciągnęła je na Wielkanoc i są dobre :D

Gość gość
Trochę mnie to uspokoilo. Ja tez widzę że mała rośnie bo wszystko zaczyna robić się za krótkie, ale brzuszek raczej mniejszy się nie robi, staram się jej zapewniać dużo ruchu, mam nadzieję że w lecie trochę spadnie heh

Gość gość
Mi się wydaje, że większość dzieci ma właśnie takie brzuszki. Te szczuplejsze tez.