Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomóżcie, czy to ciąża?

Polecane posty

Gość gość

A więc uprawiam seks przerywany Lat mam 18 Miesiączki miewam regularne, jeśli okres się spóźnia to jest to kwestia 3 dni maks Lecz w tym miesiącu jest zupełnie inaczej Okres spóźnia mi się już 11 dni, w czasie kiedy powinnam mieć miesiaczke czułam ból piersi oraz jajników i miałam jednodniowe plamienie, na drugi dzień nic a na trzeci ponowne plamienie Od tego czasu nic, żadnych bólów a śluz jest biały i gęsty Test robiłam tydzień temu, wyszedł negatywnie Niedługo wybieram się do ginekologa lecz szczerze obawiam się tego czego się tam dowiem Czy któraś z Was tak miała? Czego mój przypadek może być przyczyną?

Gość gość
ile czasu od stosunku zrobilas test? kup drugi, zamiast sie stresowac. stres moze powodowac opoznienie miesiaczki. n przyszlosc mysl o sobie, nie dawaj sie namowom faceta i koniecznie sie zabezpieczaj.

Gość gość
Ci/pka się otwiera ,a główka nie mysli.

Gość gość
powtórz test.

Gość gość
powtórz test. Ja miałam taki przypadek ze cykle regularne a pewnego dnia zamiast normalnego 5 dniowego krwawienia wystapiło 2 dni plamienia. Tyle że to plamienie było na pewno miesiączką bo była poprzedzona 13 dni wcześniej skokiem temperatury i spadkiem tuż przed. Notowałam wtedy od lat temperaturę i objawy śluzu i wszystko było tak jak w innych cyklach tylko z okresu 5 dni nagle zrobił się 2 dni plamienia. To był letni okres i pracowałam wtedy fizycznie więc wystarczyło tylko lepiej zadbać o siebie i dostosować jedzenie do wysiłku i w jakieś 2, 3 miesiące to sie poprawiło. Ale jakbym nie miała tych notatek to też bym się zastanawiała co sie do cholery dzieje i pewnie bym robiła testy przez następny miesiąc.