Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karooo4

zabić nie zabić oto jest pytanie :P

Polecane posty

Gość karooo4

Cześć kobietki :P nie mam sie kogo poradzić więc pisze tu :P od jakiegoś miesiąca jestem z chłopakiem no dziećmi nie jestesmy (przynajmniej ja !! bo co do niego to sie zastanawiam) więc nie bawimy sie w podchody tak ? dzisiaj byłam po prezent dla niego bardzo daleko specjalnie po głupi prezent urodzinowy po czym wybrałam sie do niego :) (nie dałam mu jeszcze prezentu) a wiec tak gdy juz miałam wracać było to po 21 ''odprowadził'' mnie dosłownie pare metrów i powiedział że idzie do kolegów(powymienialiśmy sie zdaniami) ja doznałam szoku wkurzyłam sie i mówie że wiadać jakim jestes facetem że zostawiasz mnie samą na mieście ? ( do przystanku miałam 2km mimo to miasto jest niebezpieczne nocą) a on do mnie że ON ŁAMIE STEREOTYPY O ODPROWADZANIU DZIEWCZYNY DO DOMU .... yhym stwierdziłam dobra pożegnałam sie w niemal że białej gorączce i poszłam nic go nie tknęło i dał mi pójśc samej bo ŁAMIE STEREOTYPY pytanie do was jakaś zemsta ?? może podacie jakiś ciekawy stereotyp który ja moge ZŁAMAĆ haha :)

Gość gość
podczas zblizenia wprowadz mu w tylnie wrota naoliwiony wibrator analny - w koncu przyjmowac do pup.y to nie tylko kobieca rzecz :)

Gość karooo4
hahahah dobre dobre

Nie rób mu loda przez miesiąc. Albo niech ci zrobi minętkę, a jak się już zadowolisz, to pójdź sobie do domu. I tak ze dwa trzy razy mu zrób. Powiedz, że łamiesz stereotypy.

Gość gość
zostaw lenia