Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość adwokacki

panie Prezydencie Polski, pani Premier Szydło mam apel

Polecane posty

Gość adwokacki

dajcie tych Muslimów więcej do Polski , na początek przylazło ich trzech czarnych , więc zapytałem grzecznie kiego k****a chcesz ? a jeden otwiera ryja i pokazuje swoją szczękę, więc pomyślałem, że potrzebuje stomatologa albo innego felczera i że ma kłopoty ze swoimi kłami , więc się pytam grzecznie , czy doktor, doktor a ten czarny ma otwartego ryja i pokazuje na moją kurę , która dziobie na podwórku , więc się pytam grzecznie , co chcesz od mojej kury a ten ma otwartego ryja i pokazuje na kurę , w worku było trochę ziarna dla k******ięc złapałem łopatkę i na łopatkę ziarno dla kur i chcę jemu , temu czarnemu wsypać do ryja a ten się drze i nadal pokazuje kurę , żona przyniosła trochę sałatki ze świąt, sałatka już miała pleśń ale z śmierdzącym śledziem wszystko wszamali , no dobra, to teraz spróbujcie mojej adwokackiej a zrobiłem wyśmienitej klasy bimberek i alkoholomierz 80 procent się zatapia w adwokackiej , żona przyniosła szklanki , polałem adwokacką do szklanek i wypili jakby to było mleko , no dobra, nie będę żałował , znowu nalałem do szklanek adwokacką, wszystko wypili , to do trzech razy sztuka, poszedłem do komórki i znalazłem butelkę z napisem 'koniec drogi' , przyniosłem i polałem do szklanek , za moment JEDEN CZARNY upadł i nie może wstać , pokazałem czarnym komórkę i pokazałem, ŻE TU SPAĆ i zaciągnęli tam jakoś tego trzeciego , jeszcze trochę wypili berbeluchy przed północą , sałatkę wyrzygali i wcale nie jestem zaskoczony , że wyrzygali gdy zasnęli to poszedłem do komórki , wszyscy spali , każdy porządnie wyglądał , nowe kurtki, nowe buty, nowe spodnie , trochę mają Euro, trochę innej waluty, jakieś paszporty , fotografie , rozebrałem całe towarzystwo do naga i te ciuchy już wrzuciłem do pralki , niech się piorą , poszedłem do sąsiada aby nad ranem przyprowadził swoj***ardzo głodne psy i razem z labradorem nad ranem zrobimy nalot na czarnych , czy głodne psy dadzą radę aby odgryźć przybyszom jądra razem z k*****m ? już będzie wiadomo za kilka godzin hahaha

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować