Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćona28

Zakpił sobie z zareczyn

Polecane posty

Gość gość
albo odgryzałam podobnie - o właśnie - co i stonował. czyli można małpke nauczyć odpowiedniego zachowania. Żenada, z kim wy się, dziewczyny , zadajecie....

Gość gość
Autorko szlaban na sex do czasu aż cię nie przeprosi i się nie oświadczy na poważnie. A tak serio to wy jesteście śmieszne z tym że chcecie na siłę zmieniać faceta i wprowadzacie mu ograniczenia czy bez sensu grozicie zerwaniem. Jest wam źle odchodzicie i już. Jest wam dobrze to przymknijcie czasem oko na nic nie znaczące głupoty

Gość gość
ja bym go zostawiła. i nie żartuję. mojego obecnego narzeczonego dwa razy rzuciłam - raz za głupie kłótnie (o politykę), a właściwie wrzaskliwy monolog, zupełnie bez sensu, ale powiedziałam wyraźnie, że nie życzę sobie pieniactwa (dotarło skutecznie), drugi raz za odwlekanie zaręczyn. nie powiedziałam, że chodzi o zaręczyny, bo nie o to chodziło - chodziło o, jak wtedy myślałam, inne priorytety w życiu i po prostu nie widziałam wspólnej drogi. na szczęście okazało się, że mamy wspólną ;) po prostu krył się ze swoimi zamiarami, bo chciał zrobić niespodziankę, nawet pokazał mi dowody (zniszczoną pół roku wcześniej kartkę, która miała być zagadką i pretekstem do oświadczyn, atrament mu się rozlał...). przez rok zbierał się, żeby nadarzyła się stosowna okazja. w końcu wybrał wspólne zdobycie szczytu w beskidach.

Gość gość
"Poczułam się urażona. Bo przymykam oko na nie do końca śmieszne żarty mojego faceta to jestem żałosna? Daj spokój. Owszem takie żarty są denerwujące ale w związkach zdarzają się gorsze rzeczy niż głupie żarty." X Zdecyduj się bo z 1 wiadomości wynika, że przymykasz oko ( czyli to nie przeszłość ) na głupie żarty faceta. Zresztą to co napisałaś nie ma nic wspólnego z oddawaniem i obrażaniem się. Wcześniej twierdziłaś, że autorka może z niego zażartować, ale powinna wrócić do "normalnego życia" bez strzelania fochów. Chcesz mi teraz wcisnąć kit, że Ty odgryzałaś się za drobniejsze rzeczy?;) haha jasne:). Znam Twoje zdanie i twierdzę, że jesteś z tych, które trzymają się spodni faceta i odchodzą dopiero jak ten da im kopa w dupkę.

Gość gość
gość 14:41 narzeczonego dwa razy rzuciłaś ? czyli nie zależało ci na nim (nie zależnie od przyczyny), to po co z nim jesteś, dla zasady ?

Gość gość
14:47 widać, że nie jesteś zbyt bystra. oczywiście, że zależy mi na nim, ale wielka miłość nie wystarczy, jeśli ma się inne plany na życie. wspólne wartości są podwalinami udanego małżeństwa, a nie fiu bździu w głowie, bo chłopak z twojej klasy ma ładną buźkę. nie masz się o co martwić, bo dogadaliśmy się i okazało się, że się myliłam. błądzić jest rzeczą ludzką. pewnie jesteś z tych dziewcząt, co chłopców głaszczą po główce i kurczowo się trzymają jego rękawa, żeby inna panienka nie zabrała. ja nie jestem z tego rodzaju kobiet.

Gość gość
narzeczonego dwa razy rzuciłaś ? czyli nie zależało ci na nim (nie zależnie od przyczyny), to po co z nim jesteś, dla zasady ? ahaaa czyli jak zalezy to nie mozna rzucic niezaleznie od przyczyny :D nawet jak pije bije i zdradza? :D

Gość gość
Ale debil z tego twojego faceta, skończył on pewnie tylko podstawókę? bo tego typu zżarty to jest moim zdaniem co najwyżej gimnazjum:-( matko jaki debil. I jak zareagowałaś??ja bym się niezle w*******a. Są rzeczy z których się tak chamsko nie zartuje, to jest powazna sprwa poważne decyzje a on zrobił sobie z tego cyrk.

Gość gość
14:52 Takie zawsze znajdą świetne wyjaśnienie;) Facet jest beznadziejny, źle je traktuje, ale one tkwią w toksycznym związku "bo kochają".

Gość gość
ahaaa czyli jak zalezy to nie mozna rzucic niezaleznie od przyczyny smiech.gif nawet jak pije bije i zdradza? xxxxx No można, rzuca się "koniec - kropka" i nie wraca. A to jakieś zagrania. Lasce zależało na zaręczynach a nie na konkretnym facecie. Ja też mógłbym dziewczynę za byle co rzucać, albo straszyć zerwaniem.

Gość gość
Żart był głupi i gówniarski. Ale bez przesady, żeby przez to kończyć związek, na którym ci zależy. Chyba że nie zależy.

Gość gośćona28
Reakcja? Zamurowalo mnie plakac mi sie chcialo jak cholera ale gryzlaam zeby ! Szybko skumal co zrobil I przzepraszal szczerze ale jakos mnie juz to nie ruszalo :( dzisiaj nie czuje nic taka pustka we mnie... a jak slysze temat slubu czy zareczyn to tak strasznie boli ... wiem jedno ja jeszcze dlugo nie bede chciala wychodzic za maz maam niezly uraz

Gość gość
Facet wiedzial ze zrobi ci przykrosc a mimo to zrobil, na moje oko wygląda ze on po prostu lubi cię męczyć. Jezeli nie ma tej swiadomosci to albo to psychol pozbawiony empatii albo co gorsza zrobil to z czysta premedytacja by ci dokopac. A te kobiety ktore go bronia same pewnie tkwia w toksycznych zwiazkach caly czas usprawieliwiając swoich misi. Widac ze nieraz mialy z czyms takim do czynienia i dla nich to chleb powszedni, mysla ze jak sie odgryza to oducza takiego chamstwa. Nie cham zawsze.pozostanie chamem jak teraz mu nie wyszlo to znajdzie inna sposobnosc by was zgnoic.

Gość gość
dobry aparat :D

Gość gość
A zaręczyny to jakaś nowa wiara, że wymaga kultu? Dajcie spokój.

Gość gość
A zaręczyny to jakaś nowa wiara, że wymaga kultu? xxxxx No dla kobiet to tak.

Gość gość
Ale babki jadą po chłopaku on ma dobre poczucie humoru o co Kaman? Przynajmniej nie bedzie sie z nim nudzić

Gość gość
Ale wiesz co ty cierpisz a on sobie nic z tego.nie robi albo mowi ci co ty chcesz uslyszec by ponownie udobr***** cie di nastepnego "chamskiego zarciku". Moim zdaniem powinnas mu sie idgryzc by poczul to co ty ten powiedz ze dzwonili z hospucjum ze ktos z jego ridziny mual wypadek i trzeca zidentyfikowac cialon skoro ob lubi taki czarny humor to piwinjo go rozbawic, no co teraz zbliza sie prima aprilis wuec posmiejmy sie !

Gość gość
A moim zdaniem zart smieszny. Jak zrobilo jej sie przykro powinien przeprosic, ale zrywac od razu? Liczy sie caloksztalt, jakby za jeden glupi zart ludzie sie rozstawali to nigdy bym faceta nie utrzymala przy sobie

Gość gość
Dla Ciebie śmieszny bo Twój facet pewnie często robi takie "zabawne" żarciki. Chcę być z Tobą do końca życia...a nie jednak żartowałem :) haha, ale zabawnie ;) Uśmiałam się do łez, a teraz coś Ci powiem... lepiej być singlem niż tkwić w pseudo związku. Z g****a zamku nie ulepisz.

Gość gość
O, to pozartujmy z zachodzenia w ciaze, poronien. A moze ze jego ojciec mial wypadek? Ale bedzie ubaw po pachy. Sa rzeczy z ktorych nie powinno sie zartowac. Co innego jakby oboje nie chcieli slubu, jakby o tym nie gadal, ze chce a co innego tak. Nie wiem czy to powod do zrywania, kazdy dam musi ocenic

Gość gość
Gosc wyzej no wlasnie bo twoim zyciowym celem jest utrzymanie faceta przy sobie szacunek do siebie to.juz drugorzedna sprawa prawda?? Zart zartem ale skoro wiedzial ze jej na tym zalezy i sprawi jej tym przykrosc to juz nie jest zartem. Ja bym odbila pileczke wymyslila cos rownie swinskiego powiedz ze masz raka jestes w ciązy, masz chorobe weneryczna hiv i.musi sie zbadac, tak wszyscy sie tu smiejwmy z jego zartu wpedz go tak samo w takie zaklopotanie zibaczymy czy bedzie mu tak do smiechu.

Gość gość
Jeśli naprawde chcesz wiedziec co on myśli, co czuje, czy poprosi Cię o rękę , napisz do mojej wróżki Sofii. Jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
i chuj, dobrze ci tak, j****a posępna locho. ślubu się k***a zachciało

Gość gość
Powiedz, że byłaś u ginekologa i lekarz podczas badania stwierdził, że Twoja błona dziewicza jest nie naruszona. Później pośmiej się z jego wróbelka i rzuć tekstem, że jak będziecie chcieli mieć dziecko to będziesz musiała rozdziewiczyć się wibratorem najpierw:) Tak już całkowicie poważnie to Twój facet jest ,albo bardzo głupi, albo bawi go wpędzanie Cię w doła. Zastanów się czy kontynuowanie tego ma sens.

Gość gość
Albo powiedz wybaczam ci kochanie nie gniewajmy sie juz, po chwili kiedy on sie rozraduje,powiedz jednak wiesz co nie rozmyslilam sie to koniec.

Gość gość
szczerze? Popłakałabym się po czymś takim i facet musiałby stanąc na głowie żebym mu wybaczyła. Dla mnie taki zarcik był poniżej pasa. Są świętości z których się nie zartuje, on zachował się jak debil i tye w tym temacie. A te co go bronią to chyba sama mają cos nierówno pod sufitem- zżarty zartami ale są pewne granice a jeśli wy tego nie rozumiecie to już wasza sprawa.

Gość gość
Jeśli naprawde chcesz wiedziec co on myśli, co czuje, czy poprosi Cię o rękę , napisz do mojej wróżki Sofii. Jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl xxxxx wypierd....laj jeszcze wykorzystujesz czyjś problem dla swoim szemranych interesów.

Gość gość
Przeprosił wczoraj, a dziś co zrobił?

Gość gość
GENIUSZ !! też wykorzystam ten pomysł jak już bede chciał zerwać z dziewczyną