Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość llea93

termy maltańskie jak wrażenia i czy da się kogoś poderwać:p?

Polecane posty

Gość llea93

jestem z Poznania ale jakoś wyszło że jeszcze nigdy nie byłam na termach:/. Generalnie mam zamiar wyskoczyć 1 raz w ten weekend, ale niestety widziałam że jest drogo :( stąd moje 1 pytanie - czy warto, fajnie tam jest? Jak wyglądają w tzw realu te baseny zjeżdżalnie no i sauny? A 2 kwestia:p da się tam poznać fajnego faceta, czy raczej same parki;p?

Gość gość
podobno geje się tam podrywają :D - ale mimo tego że się nasłuchałam, nigdy nie widziałam tam takich sytuacji... hmmm no powiem Ci szczerze że par tam jest sporo, sama z chłopakiem jeżdżę... ale też widziałam sporo grup tak typowo znajomych więc kto wie, próbuj może poznasz kogoś... a co do samych term to są mega spoko!

Gość twojamatka
Dziewczyno to chcesz na basen czy na facetów? Bo jak to drugie to po prostu wyjdź do ludzi albo załóż konto na portalu randkowym, bo akurat na Termy to ludzie jeżdżą na basen się wybawić i relaksować, w większości grupami lub rodzinami... Same Termy mogę polecić, chociaż fakt, ceny są wysokie:/. Ale ogólnie warto czasami, można wygrzać się w basenie z dyszami wodnymi, poszaleć na zjeżdżalniach (polecam rwącą rzekę) a na koniec wskoczyć do sauny, wygrzać się i odstresować - sauny są chyba w tym wszystkim najlepsze, ja uwielbiam!

Gość gość
Bo ja wiem czy wysoko? Jak sie policzy co i jak i idzie na 2h a nie na 1 to ceny jak wszedzie. Wszyscy plywaja, poza gejami nikt sie nie podrywa. Sama chodze z kolega. Mozesz go poderwac, przynajmniej sie ode mnie odczepi. Zezwalam :)

Gość nikolkapzn
co do porywania się nie wypowiem bo chodzę z mężem i 2 naszych dzieci ;) ale termy same w sobie polecam!! każdy znajdzie coś dla siebie - można poszaleć (mnóstwo zjeżdżalni od koloru do wyboru :D) można też się zrelaksować, odpocząć... no i wiadomo że jak się jest na termach to grzech nie wejść do sauny sobie!

Gość gość
hehe, jak brakuje Ci facetów to polecam przejść się do saun popołudniu, albo wieczorem. jeszcze ani razu nie narzekałam na brak towarzystwa (zazwyczaj wcale go nie chcąc, ale to już inna historia). same termy są super, jeśli masz do wyboru jakiś zwykły basen, a dopłacić kilka złotych i pójść na termy to zdecydowanie polecam tą drugą opcje. Świat saun to istna bajka! I basen na dworze też robi ogromne wrażenie.

Gość sanamaniana
na termach nie poderwiesz nikogo, bo jak pójdziesz sama to Ciebie beda podrywać;)) - raz wybrałam się sama więc wiem co mówie;) a co do atrakcji to polecam rwącą rzeke, basen z przeciwprądami no i oczywiście świat saun i rytuały tam organizowane (obczaj na ich fb, tam dodaja co i w jakich godzinach jest).

Gość gość
Czy sauny są strefą beztekstylną czy można być w stroju?

Gość debesciakkxd
no nie, gdzie są takie kobiety, jak wybieramy się z kolegami? zawsze są same pary albo seniorzy xD chyba mamy pecha xDDDD co nie zmienia faktu że termy uwielbiam! najbardziej oczywiście zjeżdżalnie :D

Gość gość
uwielbiam termy <3 !!! co prawda cenowo trzeba wybulić...ale i tak staram się bywać często. Co do podrywania - w sumie mnie jeszcze nikt nie podrywał tam:p

Gość szinka
ooo tak termy :) no pewnie że sie da kogoś poznać, a nawet jak akurat nie, to przynajmniej się wybawisz i zrelaksujesz, także same korzyści;)

Gość gość
byłaś kiedyś w weekend? najlepiej w piątek lub sobote wieczorem? od koloru, do wyboru:p a termy są świetne, juz nie moge sobie wyobrazić Poznania bez nich!

Gość gość
my jak co weekend bedziemy ze znajomymi na termach i saunach, chyba w sobote ok 18 jak co zapraszam;)

Gość gość
hahaha wierz mi lub nie, ale ja poznałam obecnego chłopaka na Termach :D co prawda było to spotkanie nieco zaaranżowane (koleżanka z którą się spotkałam wzięła znajomego) no ale mimo wszystko jest to miejsce gdzie widzieliśmy sie pierwszy raz :) w sumie mega polecam nie tylko na poznanie kogoś, ale też na randki - można poszaleć na zjeżdżalniach albo zrelaksować się w jacuzzi... ;))

Gość gość
czy poderwać to nie mam zielonego pojęcia.. ale wrażenia - super!!!!! zjeżdżalnie są świetne, w szczególności dzika rzeka i ta na której się zjeżdża z pontonami

Gość dżołana77
na termach jest sporo facetów (w tym tzw"ciapatych") i wydaje mi sie że jak dziewczyna wybierze sie sama, to nie bedzie mogła sie opedzić, zwłaszcza w weekendy... tylko pytanie czy tego chcesz, bo cięzko sie zrelaksować jak ktos ciagle zawraca gitare tekstami typu czy bolało jak spadłaś z nieba;) p.s. jesli nigdy nie byłaś to polecam basen solankowy, dziwny zapach i szczypie lekko (jak masz jakies zadrapania czy tradzik) ale moja skóra jeszcze nigdy nie była w takim dobrym stanie jak po pół godzinie relaksu w tym basenie

Gość gość
jak ktos ciagle zawraca gitare tekstami typu czy bolało jak spadłaś z niebaoczko.gif xxx Serio tak mówią? To chyba jakas gimbusiarnia, bo dla każdego powyżej 15 lat taki tekst byłby żenujący. Nie dziwię się, że sa sami, skoro startuja do dziewczyn z takimi słowami. :D

Gość bunyx
da się :D co prawda ja tam chodzę z chłopakiem i znajomymi, ale naprawdę widuj***ardzo dużo mężczyzn którzy są sami - różny przedział wiekowy, wiec pewnie dasz rade;) a co do samych term maltańskich i wrażeń - tak jak napisałam, często chodze i bardzo lubie :) sauny też polecam!

Gość gość
koleżanka tak poznała obecnego Tż więc jak widać da się :D byłaś już na termach? jak Twoje wrażenia? ja jestem minimum raz w miesiącu, uwielbiam zjeżdżalnie i basen solankowy, a teraz jak jest plaża zewnętrzna to już w ogóle bajka:)

Gość gość
co do podrywania nie mam pojecia ale termy maltańskie uwielbiam!! byłaś juz? jak wrażenia:)? troche ludzi w weekendy jest, ale mimo to warto!

Gość gość
uwielbiam Termy! najlepiej jest teraz jak gorąco na dworze - plaża i basny zewnętrzne ojjj tak :)

Gość gość
ja rok temu poznałem dziewczyne na termach, poszlismy pare razy na kawe, co prawda nie zaiskrzyło ale do dzisiaj mamy fajny kontat, generalnie jak sie chce to da sie tam poznac mnostwo ludzi w roznym celu, a termy maltańskie same w sobie sa boskie! mozna sie porzadnie wybawic i odpoczac

Gość gość
wszedzie da sie kogos poderwac;) a co do Term Maltańskich - uwieeeeelbiam, zwłaszcza zjezdzalnie turbo :D

Gość gość
pełno fajnych laseczek sie tam teraz kreci, wiec automatycznie jestesmy z kolegami czesciej takze teoria o wielkim podrywie na termach jest całkiem niezła :D a termy same w sobie sa super, pomijam juz oczywiste a wiec zjezdzalnie ale obecnie najwieksza radoche sprawia nam ta plaza

Gość gość
poderwać kogoś to da się teoretycznie wszędzie nawet w tramwaju czy na ulicy;) w termach zawsze jest mnóstwo mlodych ludzi więc prawdopodobieństwo spore;) a jeśli chodzi o same termy - mam nadzieje że sie zdecydowaliście na wizyte bo są super! ja odkąd je wybudowali zwlekałam chyba ze dwa lata, a to brak czasu, a to kasy... - żałuje strasznie że odkryłam je tak późno, naprawde można tam super spędzić czas!

Gość gość
chodze z męzem więc o podrywie się nie wypowiem :D ale wrażenia z term mamy jak najbardziej pozytywne! doskonale pamietamy jeszcze czasy jak ich nie było i naprawde super, ze je mamy. w zależności od nastroju idziemy albo sie wyszaleć ze znajomymi, albo zrelaksować we dwoje - polecam w szczególności basen zewnętrzny oraz świat saun :)

Gość dobrawa88
co do podrywu nie wiem, bo jestem zajeta i jakos nie zwracam uwagi, natomiast termy maltańskie jako aquapark zdecydowanie polecam i to bardzo!

Gość celinaceli
czy można poderwać sie nie wypowiem bo bywam z mężem i naszymi znajomymi ale jeśli chodzi o wrażenia to REWELACJA <3 naprawde bardzo polecam, zwłaszcza teraz zimą - cudowne uczucie jak na zewnątrz trzaska mróz a Ty siedzisz w gorącej wodzie.. i patrzysz w gwiazdy mmmmm :) obłęd :). za zjeżdżalniami akurat nie przepadam ale mój luby się wyszalał jakby znowu miał 10 lat :)

Gość gość
co do podrywu sie nie wypowiem, ale co do samych term - bardzo, bardzo pozytywne wrażenia!! naprawde warto, ceny moze nie sa najniższe, ale za tak wspaniała zabawe i relaks warto! byliśmy 3 godziny a i tak ledwo na wszystko starczyło czasu ;) zjeżdżalnie bajka, polecam też świat saun i seanse parowe.

Gość katarzyna 45
Wrażenia SUPER rewelacyjny aquapark :) naprawde polecam, godziny cudownej zabawy! do tego relaksacyjny świat saun, mmm :)