Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość llea93

termy maltańskie jak wrażenia i czy da się kogoś poderwać:p?

Polecane posty

Gość gość
Wrażenia super!!! nie wypowiem sie z podrywem, bo byłam z mężem i 2 naszych pociech ale jesli chodzi o same termy to REWELACJA! zwłaszcza dzieciaki były zachwycone i juz nie moga sie doczekać kolejnej wizyty :)

Gość gość
wrażenia super!! bylam 2 dni temu pierwszy raz bo znajomi mnie wyciagneli w koncu sila (nie umiem plywa, unikam basenów itp) i nawet jako osoba niepływajaca i bojaca sie wody bawiłam sie fantastycznie!!! naprawde zaluje ze wczesniej nie byłam na termach, nie wiedziałam ze tam jest az tyle atrakcji, zdecydowanie 2 godziny to za mało.. aaa sauny tez polecam!

Gość gość
Wrażenia boskie ! Świat saun zrobił na mnie ogromne wrażenie.. relaks i zdrowie..:) oczywiscie zejzdzalnie tez bomba, szalałam jak "za dzieciaka" :D podrewac - na pewno sie da, mnóstwo ludzi tam jest wiec jak ktos chce kogos poznac, to na pewno jest to mozliwosc ;)

Gość natkapatka44
co do podrywu się nie wypowiem, bo mam męża, ale jeśli chodzi o same termy to: zdecydowanie wrażenia pozytywne, aquapark oferuje moc atrakcji, gdzie każdy niezależnie od wieku znajdzie coś dla siebie, można się wyszaleć, można sie zrelaksować i wyciszyć - co kto lubi :) polecam!

Gość gość
Wrażenia obłędne!! najwieksze zrobił na mnie świat saun <3 magia, relaks, rewelacja... polecam równiez pobliskie spa.

Gość anecia0071
Rewelacyjna zabawa z rodzina i przyjaciołmi jak najbardziej pozytywnie!! 2 godziny nam mineły jak 20 minut..super obsługa, pomocna, bardzo mili ratownicy... duzo ludzi ale do przezycia;0

Gość nati natinna
Wrażenia super!!! Naprawde nie byłaś jeszcze na termach? Co do kolesi to nawet Ci nie piwiem bo nie zwracam wiekszej uwagi (ale statystycznie na pewno bedzie duzo fajnych) ale termy same w sobie to bajkaaa, uwielbiam najbardziej swiat saun, magicznie orientalnie i jakie korzysci dla zdrowia! ale nie ukrywam że na zjezdzalniach tez bawiłam sie jak za czasów podstawowki ;)

Gość gość
wrażenia pozytywne! dziwie sie ze sa jeszcze osoby mieszkajace/bywajace w Poznaniu ktore nie były ani razu w termach... naprawde sa super, zarówno latem w sezonie jak i (a moze nawet zwłaszcza) jesienia i zima.

Gość gość
Nie wiem czy poderwać, bo meza mam ;) ale termy uwielbiam.. Duży wybór atrakcji od basenów sportowych po brodziki dla dzieci, rwaca rzekę czy też możliwość wizyty na dworze w basenach zewnętrznych oraz zjeżdżalnie pozwala skutecznie zabić nudę. W restauracji mozna zjesc pyszny obiad

Gość najush
drogie panie jako facet o podrywie facetow sie nie wypowiem:p a jesli chodzi o wrażenia na duży plus: -duzo atrakcji -wysoki poziom -miejsce samo w sobie ogromne -mozna zjesc dobry obiad -zmyslowy swiat saun -basen na dworzu rewelacja !!

Gość aras94
też sie chętnie dowiem czy na termach są fajne wolne dziewczyny :) a jeśli chodzi o termy to sztos! naprawde wybawiłem sie na maxa, byłem z kumplami pare razy i naprawde szalenstwo... zjezdzalnie sa extra turbo az sie bałem. jak ktos lubi dobra zabawe to mega polecam!

Gość gość
szczerze to na termach jest tyle atrakcji że moze byc ciezko kogos poderwac bo wszyscy sa zajeci dobra zabawa albo relaksem, przeważnie w gronie znajomych czy rodzin, choc oczywiscie probować zawsze mozna... no a wrażenia? dla mnie bomba, bywam czesto, głównie jesienia i zima, najbardziej lubie pojechac na termy jak jest duzy mroz wygrzać dupke na sauny a przy okazji sie super bawić, atrakcji jest cala masa!

Gość gość
pozytywne! termy to miejsce gdzie każdy może się zrelaksować lub wyszalec (albo to i to, ale wtedy polecam brac 3h), mnogość basenów i saun oraz zjeżdżalni i atrakcji sprawi ze kazdy od dziecka po seniora znajdzie cos dla siebie;)

Gość pyska__
pozytywne, kazdy w zaleznosci czego szuka znajdzie cos dla siebie. tłumy ludzi wiec poznac pewnie kogos sie zawsze da ;). ja osobiscie najabrdziej lubie sauny - duzy wybor, kameralnie, kulturalnie, wysoki poziom...odkad bywam na saunach nie choruje juz nawet na katar!

Gość gość
wrażenia jak najbardziej na plus- fantastyczna kilkugodzinna(!!) zabawa w aquaparku no i sauny, zasłuzony relaks.. jak ktos chce sie oderwac od pracy czy studiow na 1 dzien to jak najbardziej warto - a podryw - mnostwo ludzi wiec pewnie łatwo :D

Gość gość
wrażenia bomba!!! sauny najlepsze sa zdecydowanie sauny - sucha, parowa, kwiatowa... do tego specjalne seanse zorganizowane tematycznie, imprezy... jasne ze sie da kogos poznac, jak wszedzie gdzie jest duzo ludzi.

Gość gość
spotkac kogos fajnego da sie teoretycznie wszedzie ;) odnosnie term...bywamy wielokrotnie wrazenia za kazdym razem bardzo bardzo pozytywne. mila obsluga, zachowana czystosc, na miejscu fajna restauracja. no i oczywiscie mozliwosc zabawy i relaksu - dla kazdego cos milego ;)

Gość gość
wypad z rodzina zza granicy bardzo udany, byli zachwyceni - wykupiliśmy bilety całodniowe i szalelismy jak za dzieciaków w podstawowce;) mimo mieszkania na stałe w innym kraju wszyscy byli naszymi termami zachwyceni, wiec widac trzymaja poziom. co do podrywu-mysle ze jak wszedzie, kwestia odwagi :)

Gość gość
da sie da ;) chłopaków pełno fajnych, kobitek tez, w ogole uwazam ze wszedzie gdzie jest duzo ludzi sie da, tylko troche śmiałości i pewnosci siebie :). a same termy to bajka, nasze polskie tropical island, najlepszy tego typu obiekt w Polsce, jak ktos mieszka w Poznaniu i jeszcze nie był to OBOWIAZKOWO pozycja do nadrobienia nie pożałujesz!

Gość grzechuswadzim
poderwac da sie wszedzie - odwagi ;). termy - spoko miejsce, najlepszy aquapark w Polsce w jakim byłem. duzo miejsca (tez duzo ludzi - ale do przezycia), duzo funu, duzo atrakcji... naprawde da sie tam super spedzić duużo czasu.

Gość jaanna
jak chcesz typowo kogos poznac to w weekend - tłumy, tłumy i jeszcze raz tłumy statystycznie na pewno duzo "wolnych" ludzi ;). my preferujemy w tygodniu, o wiele mniej ludzi i korzystniejsze ceny.. sam obiekt bardzo fajnie urzadzony, wiele tego typu miejsc wieje tandeta, ale termy sa urzadzone bardzo przemyślanie, ze smakiem.. w czesci rozrywkowej mozna sie poczuc jak "za dzieciaka" a w swiecie saun luksusowo i dostojnie ;). polecam w kazdym bądź razie.

Gość magdalenaah
tam jest taki tłum ludzi ze mozna przebierać i wybierać w fajnych facetach/dziewczynach ;) zwłaszcza w weekendy... no i ogólna atmosfera dobrej zabawy sprzyja nawiazaniu rozmowy. powodzenia. a termy same w sobie? bajka, idz i sie przekonaj, ja uwielbiam :)

Gość gość
poderwać sie da wszedzie gdzie duzo ludzi, wiec termy sa teoretycznie idealne, powodzenia :) a termy bajka!! basen na dworze zima, potem swiat saun, tematyczne seanse, zjezdzalnia z pontonami... nawet najwiekszym leniom i smutasom powinno sie podobac ;)

Gość gość
poderwać sie da wszedzie gdzie dużo ludu ;) wiec teoretycznie termy beda ku temu idealnym miejscem. sam obiekt bardzo polecam - nowoczesny, mnóstwo atrakcji od zjeżdżalni zaczynajac konczac na kameralnym swiecie saun :)

Gość mayaiadam
wszędzie się da ;) gdzie tylko sa ludzie a na termach ich nie brakuje zwłaszcza w weekendy, do tego ogromny przekrój wiekowy. wrażenia pozytywne, mnóstwo super zabawy ale i relaksu, skorzystaliśmy też ze strefy spa i pobliskiego SPA - również polecamy.