Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Muszka34567

Nadopiekuńczość rodziców

Polecane posty

Gość Muszka34567

Hej! Mam 34 lata i mam duży problem z rodzicami. Tak się złożyło, że muszę mieszkać z moimi rodzicami. Niby nic strasznego, a jednak. Poznałam fajnego chłopaka. Piszemy i dzwonimy do siebie od roku. On jest boski. Wpadliśmy na pomysł, żeby spotkać się w Krakowie. On mieszka w Hiszpanii, a ja w Częstochowie. Takie romantyczne spotkanko. Jest pewien problem. Moi rodzice. Moja mama ma obsesję na punkcie znajomości z internetu. Według niej, powinnam go spotkać na kursie językowym albo gdzieś indziej. To już drugie nasze podejście do spotkania. Przy pierwszym mama po prostu nawrzeszczała na mnie i wyzwała od dziwek. Prawie mnie pobiła, Co mam robić?

Gość gość
masz 34 lata sama odpowiedz sobie na pytanie co masz robic

Gość gość
No właśnie co?

Gość gość
idz do psychologa-psychoterapeuty do poradni zdrowia psychicznego. Przyjmują na nfz.

Gość gość
Dlaczego?

Gość gość
masz 34 lata i nie wiesz co masz robić? To że mieszkasz z rodzicami nie znaczy że jesteś dzieckiem. Masz swoje życie. Po prostu się spotkaj. Tylko pamiętaj w miejscu publicznym. Ile będziesz czekać na związek?

Gość gość
Chyba żartujesz? Masz 34 lata i nie wiesz co masz zrobić? Dzieki matce zostaniesz starą panną.

Gość gość
twoje relacje z matka sa chore x poza tym, skoro znasz na tyle wlasna matke to po co zwierzasz sie jej? po co mowisz gdzie zapoznalas mezczyzne jak tez o swoich planach jesli chodzi o niego?

Gość Muszka3456
On ma 56 lat i ma żonę. To jest romans, ale bardzo delikatny i czuły. Nie nalega na seks.

Gość Muszka3456
Poza tym , jestem dziewicą. Naprawdę

Gość gość
A Ty jestes tak zdesperowana, że zgadzasz się na bycie kochanką? Jasne, że delikatny, bo chce p*****ać.

Gość gość
Mama miała rację ! W Twoim wieku nie wypada już tracić dziewictwa :)

Gość gość
niech zaleje krocze swojej strarej ssuce :) ;)

Gość Muszka34567
Mój hiszpański facet jest bardzo romantyczny, czuły i kochający. Bardzo chciałabym się z nim spotkać, ale mama będzie na mnie krzyczeć i zamknie drzwi na klucz

Tak się złożyło, że muszę mieszkać z moimi rodzicami. x hahahahaha los tak chcial czy do roboty nie chce sie isc i mieszkania wynajac?

Gość gość
widzę ze to samo, tylko wycięłaś najciekawsze, zamieszczam to co napisałaś w innym temacie na forum: "Hej! Mam 34 lata i mam duży problem z rodzicami. Tak się złożyło, że muszę mieszkać z moimi rodzicami. Niby nic strasznego, a jednak. Poznałam fajnego chłopaka. Piszemy i dzwonimy do siebie od roku. On jest boski. Wpadliśmy na pomysł, żeby spotkać się w Krakowie. On mieszka w Hiszpanii, a ja w Częstochowie. Takie romantyczne spotkanko. Jest pewien problem. Moi rodzice. Moja mama ma obsesję na punkcie znajomości z internetu. Według niej, powinnam go spotkać na kursie językowym albo gdzieś indziej. To już drugie nasze podejście do spotkania. Przy pierwszym mama po prostu nawrzeszczała na mnie i wyzwała od dziwek. Prawie mnie pobiła, Co mam robić? Mój hiszpański facet jest bardzo czuły, romantyczny i opiekuńczy. Równo za tydzień mam urodziny i on planuje przylecieć do Krakowa. Chce wynająć pokój w hotelu i spędzić ze mną cztery dni. Powiedział, że jeśli nie będę chciała uprawiać z nim seksu, on nie będzie naciskał. Chce, żebym była pewna. On ma 56 lat. Wszyscy facecie w moim wieku, lub odrobinę starsi są już żonaci. Mój Hiszpan ma żonę, ale od dwóch lat z nią nie sypia. Ma swój oddzielny pokój. Jest z nią tylko dlatego, że mają wspólnie synów i wnuki. Bardzo go kocham. Nigdy nie byłam w związku z żadnym męźczyzną, bo byłam zajęta pracą i nauką."---- mam nadzieję że to prowokacja, bo inaczej bardzo Ci współczuję głupoty