Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem dziewicą i przeraża mnie to w jaki sposób niedziewice szydza ze mnie

Polecane posty

Gość gość

uwazaja mnie za kogos nienormalnego, odpychającego. To strasznie i potworne za razem.

Gość gość
Bo zazdroszczą Ci, jesteś lepsza od nich i warta 100 razy więcej, żal im doopę ściska, że masz coś, czego one nigdy nie będą już miały. Z nich już dawno śmieją się kolesie co je zaliczyli i przechwalają między sobą.

Gość gość
Dobrze robisz, też nigdy nie dam żadnemu zwierzęciu, przed ślubem, po ślubie, czy po śmierci - wara od naszych szpar i błonek!

Żyjemy w czasach , w których dziewictwo w dniu ślubu budzi śmiech , a k******o podziw -,- świat schodzi na psy .

Gość gość
Jaja sobie robisz? K*restwo kobiet nie budzi podziwu w prawie nikim. Każdego normalnego faceta to obrzydza.

Gość gość
A ja jestem dziewicą i jakoś ze mnie nikt nie szydzi :D może jesteś po prostu głupia albo brzydka i wynajdują różne powody, żeby się pośmiać.

Gość gość
Do 14:47 w takim razie 98 a moze nawet 99, 99% kobiet to d***** bo ja nie znam dziewczyny która by czekała z seksem do ślubu a wśrod moich znajomych prawie wszystkie już wyszły za mąż i oczywiście seks miały za, sobą.

Gość Michał121212
To skad tyle wypowiedzi szydzacych ze mnie i moich pogladow? Chociaz ja wiem, ze nikt normalny nie rajcuje sie tym, ze ktos inny obracal mu zone przed nim albo zamiast niego.

Gość gość
Ja wam powiem jedno. Każda kobieta, która miała więcej niż jednego partnera to bezwartościowa d***** i śmieć. To tyle. I nie macie co dyskutować, bo zdania nie zmienię.

Gość gość
Ok, no i po co się jeszcze produkujesz?

Gość gość
Ja tam nic do dziewic nie mam. Teraz mam meża ale kiedyś szalalam i często zmienialam partnerow z czego spałam tylko z 3-ema. Nie żaluje, a moja siostra która poszła tylko z mężem żałuje, bo nie ma porównania. Mnie tylko zastanawia jedno co w sytuacji gdy pójdziesz z facetem po ślubie do łóżka i wyjdzie że się nie zgrywacie pod tym względem? Co wtedy?

Gość gość
gość dziś Spoko, powtórz to młodym wdowom.

Związki prawiczka z dziewicą są najtrwalsze ze wszystkich. Wiadomo są wyjątki ale na ogół to tak jest.

14:56 jak ktos jest tak durny i opiera zwiazek na seksie to to musi byc skazane na porazke chociazby ze wzgledu na to ze seks sie znudzi.

Gość gość
Michał121212 dziś Ale w takim razie te, co po ślubie, to też są d******** bo skoro była dziwką z narzeczonym, to i z mężem będzie wedle twojej logiki, bo przysięga magicznie nic nie zmieni.

Gość gość
P********e zwierzęta! Nie ma ani przed ślubem, po ślubie, ani po śmierci! Wbijcie sobie to do głowy zwyrodnialcy i d****arze!

Gość gość
14:57 skąd masz takie dame

Gość gość
Masz pieczątkę na czole? Po czym to poznać? A słyszeliście o świętej Kindze? Męża miała, a do końca życia zachowała dziewictwo. Wcale mu nie dała. To dopiero szacun, a nie jakaś wywłoka co wlecze chłopa przed ołtarz, bo chce zdjąć przed kimś majtki. Albo królowa Elżbieta, ta co kazała skrócić o głowę Marię Stuart, też żyła i umarła jako dziewica. Nawet smok wawelski tylko dziewice żarł. Dzisiaj są inne priorytety, a ty won do islamistów, oni się rozerwą dla takich:-D

Gość gość
Najczęściej rozwodzą się osoby, które nie miały wcześniej żadnych doświadczeń z płcią przeciwną, nie były w innych związkach. Przychodzi ten okropny moment, on pakuje walizki i mętnie się tłumaczy, że spotkał kobietę życia. Bardziej wyluzowaną, ogarniętą, wykształconą. Nic nie poradzi, że przyczepiłaś się do niego jeszcze w liceum, nie wiedział jak to jest z innymi. Poza tym inne dają to, czego ona nie chciała, tak to wygląda.

Gość gość
Pieczątka na czole, t-shirt z napisem, niezły biznes można zrobić na fanatykach dziewictwa :-P jakieś kubki ze stosownym napisem, wstążki, plakaty, żeby mogła powiesić w widocznym miejscu, naklejki. Skoro to taki powód do dumy to biznes powinien siękręcić:-D

Gość gość
ja p*****le

Gość gość
niech pani nie da się osaczyć , dziewictwo ma królewskie pochodzenie i możesz być dumna , szukaj tylko takiego co tobie przeznaczony .