Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zapraszać chrzestną z którą nie mam kontaktu?

Polecane posty

Gość gość

mam dylemat czy zapraszać na wesele chrzestną z którą się nie ma kontaktu? ostatni raz widziałam ją na mojej komunii. Aktualnie mieszka w Anglii, ale nawet jak mieszkała w Polsce to nie przyjeżdżała na moje urodziny ani na gościnę. Zapraszałam ją na moje 18 urodziny - najpierw mówiła, że będzie wtedy w Polsce i na pewno przyjedzie. Nie przyjechała, a o tym że jej nie będzie poinformowała mnie dwie godziny po rozpoczęciu imprezy. nie mamy ze sobą żadnego kontaktu ( zaproszenie na 18 wysłałam przez fejsa, bo nawet nie znam jej adresu). Tata mówi że mam ją zaprosić, a ja nie czuje takiej potrzeby i szczerze jej tam nie chce. ( rodzice płacą za salę i to jest ich argument). Jak to wygląda według was? zapraszać?

Gość gość
zapraszac

Gość gość
od przyjęcia do 18 zero kontaktu. zero wiadomości z jej strony. to ja wyciągnęłam pierwsza rękę, szukałam kontaktu - olała mnie totalnie. przecież jest internet. Co za problem napisać na fb - co tam u Ciebie? Widocznie nie chce mieć ze mną kontaktu to po co ją zmuszać?

Gość gość
W rodzinie bylo podobnie. Tez chrzestna sie nie interesowala, ani kartki ani zyczen, ani nic. Przyszedl czas zapraszania gosci na slub i brat wyslal zaproszenie. Ciotka przyjechala a dodam ze byla wczesniej tylko na Komunii. Przyjechala z mezem, kase dala. Przyjmij chrzestną, wyslij zaproszenie, dowiedz sie o telefon do niej, niech Ci poda adres i wyslij zaproszenie. Jak****ie kontakt z Tobą pózniej to urwie bo juz na pogrzeb swój ją nie zaprosisz. Jest to okazja do zlapania kontaktu.

Gość gość
jak****ie*

Gość gość
jak********* e *

Gość gość
chodzi o słowo urwie hehe ale cos nie chce pisac.

Gość gość
Też bym zaprosiła, nic nie tracisz. dobrze ktoś podpowiedział - nie zapraszaj na fb, tylko poproś o adres i wyślij tradycyjne zaproszenie :)