Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagoda8889

Zaryzykować ?

Polecane posty

Gość jagoda8889

Hejka :) Mam taką ciekawą sytuację... kiedyś ze 3-4 lata temu pracowałam w sklepie dorabiając sobie i miałam nad sobą o 2 lata dosłownie starszego kierownika zmiany, przystojny ale strasznie mnie irytował, drażnił, pokazywał że lubi rządzić i np. przywoływać do siebie że tu coś źle, że nie słuchałam jak mówił itp. naprawdę wtedy mimo że mi się wizualnie podobał , to unikałam go jak ognia (zresztą miałam wtedy chłopaka) bo doprowadzał mnie do szału, a teraz po takim czasie oboje zetknęliśmy się na portalu randkowym :p z tym że on niby mnie nie kojarzy, wie że gdzieś mnie widział, ale nie przypomina sobie gdzie, a sam zagadał, że mu się podobam i chce nawiązać relację, obecnie jestem sama, ale nie wiem czy zaryzykować mimo tego że mnie tak wtedy drażnił i udawać że go nie pamiętam , czy przypomnieć mu skąd mnie kojarzy i lepiej się w tą relację nie angażować? :)

Gość jagoda8889
a może mnie kojarzy tylko udaje i chce się ze mnie naigrywać? :P

Gość gość
Zaryzykuj ale nie przypominaj mu SKĄD CIĘ ZNA, udaj, że sobie nie przypominasz. Powodzenia!

Gość jagoda8889
napisałam mu właśnie jakiś tam czas temu , jak do mnie zagadał że mam wrażenie że gdzieś go widziałam, ale nie wiem gdzie (specjalnie chciałam sprawdzić czy on mnie pamięta w ten sposób) i odpisał że też ma takie wrażenie ale sobie nie przypomina gdzie mógł mnie widzieć :P czyli najlepiej udawać że to tylko wrażenie :) a jeśli cudem by sobie przypomniał to się przyznawać? kurcze bo wtedy to od razu bym mu chyba wygarnęła :P

Gość jagoda8889
no motyle to w końcu i tak opadają :) ale z Twojej wypowiedzi wynika , że raczej taki drażniący , irytujący od początku potem będzie mimo wszystko irytował