Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Little_Angel

szafraj.pl ktoś kupował? Ktoś poleca?

Polecane posty

Gość Little_Angel

Znalazłam jakiś czas temu sklep szafraj.pl, mają używane ciuchy w śmiesznie niskich cenach, czy ktoś kiedyś stamtąd coś? Bo nie wiem czy nie boję się trochę kupować w sklepach internetowych.. Ktoś widział ten sklep na allegro? Jakieś opinie? Wielkie dzięki!

Gość poliklet
Akurat o tym sklepie jeszcze nie słyszałam (chociaż dzięki za podrzucenie, faktycznie złapałam już coś 'dla siebie'), to mam duże zaufanie do sklepów internetowych. Sprawdź sobie regulamin, masz 14 dni na zwrot gdyby coś było nie tak, więc ja bym się nie bała....

Gość malaania89
A tak się składa, że akurat ja tam kupuję. Robiłam kiedyś zwrot, bo niestety nie zmieściłam się w spodnie - bez problemu, kasa na koncie dwa dni po wysyłce, a tak to kupiłam jeszcze dwie bluzki i sweterek, wszystko przyszło w super stanie, wyglądało nawet lepiej niż na zdjęciach. Może trochę pomięte, mogliby to przeprasować przed wysłaniem, ale poza tym to wszystko super! :) Polecam ten sklep, a że są na allegro to nawet nie wiedziałam. Pozdrawiam!

Gość Little_Angel
Wy tu zawsze tak ekspresem odpowiadacie? :P Myślałam, że poczekam ze 3 dni na odpowiedź a tu proszę :P Wielkie dzięki jeszcze raz!

Gość gość
Ja też tam kupowałam. Szybko wysyłają i rzeczy faktycznie mają ładne, może i faktycznie nawet lepiej wyglądają na żywo niż na zdjęciach. Szkoda tylko, że ciężko trafić ze swoim rozmiarem no i parę razy miałam tak, że miałam to kupić 'jutro' i już mi to ktoś sprzed nosa sprzątnął :/ Ale to dobrze, przynajmniej sporo ciuchów się tam zmienia

Gość gość
Ja Polecam :D :D :D Odkryłam ich 2 tyg temu :D Upolowałam skórkę z H&M :D

Gość gość
fajny, polecam ;)

Gość chicachica
Kupowałam i polecam, wszytsko w najlepszym porządku, dobry kontakt i szybko wysłali

Gość gość
Ja to nie wierzę w sklepy w internecie. Niby wszystko na zdjęciach w porządku, ale potem to niewiadomo co przyjdzie :/

Gość malaania89
Bez przesady. Bardzo często kupowanie przez internet lepiej się opłaca :) Nawet z kosztem przesyłki wychodzi dużo taniej niż w sklepie :) Tu za te 5 dych kupisz 3 ciuchy, a w sklepie czasem jednej nawet nie. Jestem jak najbardziej za! :) A do tego sklepu mam pełne zaufanie. Poza tym to allegro ma jakiś program ochrony z tego co pamiętam :)

Gość gość
Każdy sklep trzeba przetestować samemu. Jak się raz sparzy, to nie ma sensu wracać, ale często jest tak, że przypadkowy zakup staje się naszym ulubionym ;-)

Gość my zakupoholiczki
malaania89 dokładnie, często sklepy internetowe przez to że nie muszą utrxymuwać sklepów, pracowników itd, to są dużo tańsze, bo mają mniejsze koszty, a na tym korzystamy my, zakupoholiczki :P

Gość malaania89
I tak powinno być! :) Pozdrawiam! :)

Gość gość
Chciałam właśnie kupić na allegro koszulę ciążową z hm i bach, poszła. Oh god, why?! Seriously?!

Gość Kaaaaasiaaaaaaa
Kupowałam, kupuję i będę kupować. Sklep naprawdę godny polecenia! Na allegro muszą być od niedawna, bo zawsze robiłam zakupy przez stronę. Mają płatność online, mają sporo promocji i całkiem regularne dostawy, tak co 1-2 tygodnie. Rzeczy mają prześliczne metki z ich logo i przesyłki są fajnie pakowane :) Wszystkim nieprzekonanym naprawdę gorąco polecam :)

Gość gość
polecam

Gość gość
Ja kupowałam. Za pierwszym razem z powodu awarii czegostam nie mogli mi wysłać zamówienia, ale bez problemu oddali pieniądze :) wiec kupiłam tez drugi raz i byłam jak najbardziej zadowolona. Plus za bezbroblemowosc i dobry kontakt :)

Gość to ja narcyz się nazywam
Polecam, kupuję u nich regularnie :-) Ciuchy raz wyglądają lepiej niż na zdjęciach, czasem kolory trochę są inne, ale to wiadomo, jak z kupowaniem w necie. Ogólnie bomba :-)

Gość gość
Jak najbardziej polecam! Chodziłam do nich do sklepu stacjonarnego, a teraz zamiawiam przez stronę (jestem z Warszawy). Nigdy się nie zawiodłam :)

Gość gość
znam też, ale częściej kupuję na arena.pl :) tutaj największym atutem jest jednak bezpieczeństwo zakupów, bo tylko oni sprawdzają każdego sprzedawcę. nie ma więc ryzyka, że ktoś nas oszuka. no i jest gdzie buszować i co wybierać :D