Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jest jakaś chętna mężatka na miłego i kulturalnego żonatego?

Polecane posty

Gość gość
21:04, odezwał sie kosciolkowy hipokryta katotalib popierający PIS, a pochodzący z ciemnogrodu i latający co niedziela do kościółka.

Gość gość
Zona juz mu pewnie lata na boki . Ma roginze jak wchodzindo domu to musi bokiem zeby nie porysowac drzwi. A sam jest odstawiony od sexu i biedaczyna jeszcze nieudacznik bo musimszukac w necie nic nie moze w realu zdzialac. Hahahahaha zal mi Ciebie nieudaczniku.

Gość gość
Strzelaj dalej trollu

Gość gośćczarniwon
21:11 popieram całkowicie. Sq****ele jakieś państwo kościelne z tego kraju chcą zrobić. Bo przysięga małżeńska niby rzecz święta. Tylko czemu sami nie żyją tak jak nauczają. Dobrze że komuna była przez chwilę w naszej historii to pokazała tłumokom co to socjal i dała emerytury. Tak to do końca życia ciemna masa służyłaby panom za michę strawy a księża i hrabiowie rżneliby ich żony i córki. 21:04 wtedy dobrze by było?? Bo oczywyście, księciowi wolno. A jak ktoś kocha swoją żonę czy męża i nie chce odchodzić tylko z braku seksu to już niedobry i zły bo na boku coś kręci. Nawet jeśli krzywdy nikomu tam nie robi. Takich jak ty to razem z czarnymi w wagony i na syberię wywieźć w jakieś dziewicze tereny. Pobudujecie tam kościółki i niedźwiedzie polarne moralności będziecie uczyć;)

Gość gośćczarniwon
23:31 a ty nie mierz wszystkich swoją miarą. Pewnie już dawno swoje poroże zrzuciłeś.

Gość gość
gość 8:14 i 8:18, popieram Cię w 100%. Super post! "Życzliwe" troliska po spowiedzi coniedzielnej znowu próbują gryźć. A gdzie próba poprawy? E tam, znowu się wyspowiada. A gdzie miłosierdzie? U katolików - zaznaczam hipokrytów nikt go nie widział. U nich tylko złośliwość, zazdrość i mściwość.

Gość gośćczarniwon
Katolików?? Przeca my wszyscy w polsze katoliki. No 95%;) najgorsza zaraza. Sąsiad idzie to i ja pójdę, co tak będę sam w domu siedział. D**e komuś pod kościołem się obrobi potem wafla nażre, da pięcioka czarnemu w koszyk i znowu cały tydzień jadem pluć można i nienawiścią. Jakby tacy byli to bez słowa pomodliliby się za tych co na morzu;) Sami nie ****ają bo to grzech i do piekła się idzie i innym też by tego zabronili. Żałosna zganianina.

Gość gość
Zapomnialmdodac fajtlape ktory nie potrafi sam poderwac tylko musi na forach szukac.

Gość gość
:D bo na forum wszystkie chętne z rozłożonymi nogami czekają już wilgotne. Podrywać nie trzeba. Fajne rozumowanie masz kochana;)

Gość gość
Dodałbym jeszcze, że ci pseudo katolicy cieszą się jak sąsiadowi powinie się noga, a jak ma on gorzej niż oni, to mogą dopiero spać spokojnie. Są pierwsi do narzucania swojej wiary i swoich racji - wystarczy spojrzeć jaką ustawę antyaborcyjną szykuje nam PIS. "Prawdziwy" katolik to często kibol, który wyciera swoją gębę sloganem - Bóg, Honor, Ojczyzna, a w stosunku do Pana Boga nie ma żadnych refleksji, zwłaszcza jak napiertala się z drugim człowiekiem. Katotalib wiarę traktuje wybiórczo - tak jak jest mu wygodnie. Poucza innych i jest bardziej święty od papieża.

Gość gość
Wspaniale siebie opisales panie kulturalny.

Gość E_wa
....i zrobiło się politycznie a nie jak temat wskazuje erotycznie. Proponuję wrócić do milszych spraw, agresję, głupotę i PIS mamy w realu. Dosyć! Drogi autorze czy znalazleś jakąś miłą mężatkę?

Gość gośćczarniwon
I dlatego żal im dupska ściska jak inni mogą sobie a oni nie. A wcale nie jest to podyktowane tym że brakuje im chęci, tylko w większości przypadków seks służy im tylko do rozmnażania a nie dla przyjemności. Głupie chłopki tyrają na utrzymanie swoich katolickich rodzinek od świtu do nocy a małżonki gotują pyszne obiadki. Bo co im do szczęścia potrzeba. Pełna micha i się porządnie wyspać. Raz na tydzień czarnego wspomóż. A Pisiory to już porażka. Mydlenie oczu pincet na dziecko przy okazji wzrost biurokracji. A inne dzieci to co?? A gimnazja?? Bo w łapach biskupów to już tykać nie wolno. Ziemią związki wyznaniowe handlować będą mogły. Czyli rośnie czarny rynek handlu ziemią a na dodatek ojciec rydzyk promuje nas jako kraj za granicą a Pis łopatą mu kasę ładuje. Oczywiście to wszystko jest nic w porównaniu z tym że ktoś ma dupę czy faceta na boku. Żałośni hipokryci i faryzeusze.

Gość gość
jestem przesliczna i na serio nie wiem ale faceci to sa dziwni na kazdym kroku 333 www.youtube.com/watch?v=n08-SNPvLKk

Gość gość
gość 14:03, nie udawaj Greka. Kulturalnie odpisałem na chamskie zaczepki trolli. Dopóki oni tutaj będą (czuję, że jesteś jednym z nich), to nie będzie dla nich miło. Czy znalazłem Ewo - nie znalazłem, jakbym znalazł, to bym już tutaj nie pisał. Maila już podałem. Gość 14:12, też od dawna mam takie samo określenie na nich - faryzeusze - choć podają się za kogo innego dla zmylenia. Kłamstwo to ich główny miecz w walce.

Gość gość
Gość 14:12, długo nie trzeba było czekac. Mamy kolejne kłamstwo. Szydło wycofała sie, ze jako premier firmowała ustawę antyaborcyjna. Teraz ją juz popiera tylko prywatnie jako Beata Szydło.

Gość gość
:classic_cool: a tak skandowaliście "Jarosław Polskę zbaw" :D:D a teraz

Gość gość
Ludzie to jednak gnoje są, niby kocha , ale zdradzać będzie, a co innego obiecywał, chcesz seksu z kimś innym rozwiedź się a, nie szukaj dyskrecji, hipokryta....

Gość gość
17:09, jak ja lubię takich najmądrzejszych "pouczaczy". Sami grzeszą, sami najcześciej nie wykazują poprawy swoich czynów, a tutaj na forum i w realu sa bardziej swieci niż papież, i bez żadnej skazy. Wlasnie o was jest wątek o hipokrytach katotalibach. Nic do was nie dociera, bo dulszczyzna jest u was od pokoleń. Nic nie kumacie i tak zostanie. Inteligencja widac nie grzeszycie.

Gość gość
17:09. Czy rozumiesz definicje hipokryty? To ktoś "kto z pozoru wspiera kogos bądź jakieś stanowisko, podczas gdy w istocie jest mu wrogi". Inaczej np. faryzeusz.

Gość gość
Trolik próbuje zepsuć temat, bo sam zazdrości. Niech zgadnę - to sfrustrowana kobieta, która ma spora przerwe od seksu.

Gość gośćczarniwon
Do6:41. To już jest nieistotne kto jest trollem. Kobieta czy facet. Pewnie ktoś kto ma ogólnie problem z seksem a nie że go dłuższy czas nie miał. Tylko po uj omany qrwa tu wchodzi?? Mają kółka różańcowe i inne fajne kościelne zabawy. Tam mogą się wykazywać do boolu;)

Gość gość
"Mają kółka różańcowe i inne fajne kościelne zabawy. Tam mogą się wykazywać do boolu" x Niestety chęć dokopania bliźniemu pomimo coniedzielnej spowiedzi jest silniejsza niż szacunek i miłosierdzie wobec niego jak nakazuje prawdziwa wiara.

Gość gość
Problemy z seksem ma chyba osoba ktora szuka na forum bo w zyciu codziennym jest fajtlapa ktora nie potrafi poznac kobiety. I myslinze na forum desperatki sa i odrazu sie zleca. Zycze Ci zebys zone z jakims facetem w luzku zastal.

Gość gość
9:35, tu się mylisz, bo w życiu prywatnym jest całkowicie inaczej niż napisałaś. Nie bierzesz pod uwagę, że ktoś może mieć duże libido (większość kobiet ma niższe niż faceci) lub/oraz lubi urozmaicenie po jakimś czasie. Celowo nie wnikam w szczegóły, bo i tak nie uwierzysz lub spróbujesz przedstawić to co napisałem w sposób fałszywy - jak to troll hejter.

Gość gość
Wytłumaczcie mi - jak jako katolik mozna życzyć komuś źle?

Gość gośćczarniwon
To już musisz katolika się zapytać;) Prawdziwy katolik cieszy się z czyjegoś nieszczęścia. Sprawia mu to przyjemność. Do kościoła nie chodzi z potrzeby tylko dlatego bo wszystkie barany idą. Został obdarzony przez boga czy coś tam w co wierzy w rozum i własną wolę ale niekorzysta z tego. Postępuje tylko według wytycznych kościoła. Prawdziwy katolik to przeważnie świnia i złodziej. Nie dąży do tego żeby mieć lepiej tylko żeby wszyscy w koło mieli gorzej. A jak już masz szefa katolika to na stówę na zaliczkach jedziesz bez umowy. Jako mąż jest egoistą w łóżku i bije żonę. W domu i w koło niego ma nasrane ale plebanie idzie sprzątać. Taki właśnie jest katolik;)

Gość gość
8:05, nic dodać, nic ująć :-)

Gość gość
Ja bym była chętna. Niestety nie jestem z Warszawy.