Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego na niektorych facetow atrakcyjna dziewczyna

Polecane posty

Gość gość

dziala jak plachta na byka ?Zaczynaja sie zachowywac przy takiej jak swinie i nie odpuszcza,az nie powiedza czegos chamskiego ?Hm ?

Gość gość
Nie dokuczałbym dziewczynie bez powodu. Pewnie chciałbym stworzyć dystans poprzez moje chamstwo lub w jakiś sposób dać jej o sobie zapamiętać.

Gość jołki_połki
skoro z takimi chamskimi się zadajesz to co się dziwisz ?

Gość gość
Nie dokuczałbym dziewczynie bez powodu. Pewnie chciałbym stworzyć dystans poprzez moje chamstwo lub w jakiś sposób dać jej o sobie zapamiętać. x Rozumiem,dac jej o sobie zapamietac jak ciebie zrani ?

Gość gość
Ja w tamtym roku miałam dosc duze powodzenie bo zdarzalo sie, ze nawet faceci mnie zaczepiali na ulicy... A raz sie cos takiego zdarzylo na wakacjach ,ze jeden koles mi powiedzial, ze probował do mnie zagadywać, a ja go niby 2 razy olałam (?) , a potem zaczął na mnie najeżdzać, ze jestem księżniczką i czy moje okulary przeciwsloneczne to pewnie Prada i tak sie mnie czepiał, aż powiedziałam mu "spieprzaj" i sie odczepil

Gość prawictwo pospolite 152
na mnie atrakcyjna dziewczyna nie działa jak płachta na byka wrecz przeciwnie .. Staram sie przy niej byc lepszy niz w rzeczywistosci przez co wychodze na durnia , który zachowuje sie irracjonalnie

Gość gość
up

Gość gość
Nie jedna atrakcyjna zna swoją wartość i zachowują się jak jaśnie księzniczki i nie jednym gardzą,potem nie dziwcie się że wielu traktuje je po chamsku.

Gość gość
No ale jak dziewczyna jest atrakcyjna,to nie moze kazdemu doopy dawac,zeby wszystkich zadowolic :O Zawsze jakis dostanie kosza,co nie znaczy,ze musi sie z tego powodu zachowywac jak ostatni cham,tutaj juz chodzi o kulture osobista.

Gość gość
Albo przyjmie to z godnoscia,albo zacznie byc chamski i pokaze w ten sposob swoje prawdziwe oblicze.

Gość gość
atrakcyjna kobieta-= kobieta która ma swoje zdanie, nie ma 10 kg nadwagi i posiada gust modowy

Gość jołki_połki
faktycznie coś się ostatnio złego zrobiło z facetami i nie rozumieją słowa NIE od kobiety , wielu uważa, że słowo NIE to oznacza aprobatę kobiety , czyli NIE to znaczy TAK o tym świadczą ostatnie przypadki , gdy facet w Warszawie pod wpływem alkoholu uciął głowę swojej dziewczynie , z którą planował ślub w czerwcu tego roku , kolejny barani łeb ciosami noża kuchennego pociął swoją Ex o imieniu Monika na oczach jej Matki a dziewczyna miała zaledwie 21 lat i kilka razy zgłaszała problem na komendzie policji w Poznaniu , faktycznie faceci są teraz bez 'charakteru' , bez 'osobowości' , działają chaotycznie i chcą kobietę 'zmusić' do czynów seksualnych, których kobieta NIE chce wykonać , NIE rozumiem postępowania kobiet, kobieta na widok 'świra' i 'debila' powinna się błyskawicznie ulotnić z życia takiego świra ale być może kobieta liczy na to, że swoją perswazją i rozmową zmieni charakter faceta , NIE , NIE zmieni kobieta świra i debila NIGDY W ŻYCIU ale jak wiadomo , kobiety lubią takich 'badboy' i tu jest kwadratura koła , kobieta chce faceta zmienić a facet ma pod kopułą źle poustawiane klocki i NIC z tego nie będzie , debil zamordował piękną Monikę i sam sobie strzelił samobója , teraz są dwie rodziny w żałobie i dwie trumny , po cholerę ? Panowie, faceci , mam Apel, kobiety faktycznie pragną prawdziwej miłości i chcą się wiązać, chcą mieć własną rodzinę, męża i dzieci i to należy zrozumieć i uszanować oraz namawiam do logiki i przemyślenia u każdego faceta, jeżeli kobieta NIE zgadza się aby tu i teraz zrobić tak zwanego lodzika facetowi to nie jest powód aby kobietę mordować nożami i ucinać głowę kobiecie , to jest głupie działanie i po cholerę z tego powodu własne życie niszczyć , z powodu braku lodzika mordować kobietę ? debilizm panowie szlachta, debilizm i brak charakteru !

Gość gość
No zalosne sa takie typki,ktore nie rozumieja slowa "nie" :D Potem takie sie mszcza na niewinnej dziewczynie,przesladuja ja albo gorzej,bo ich glupkowate,wielkie "ego" zostalo urazone.

może nie uważają jej za atrakcyjną tylko wygląda jak "puszczalska" to chcę skorzystać Rozpoczynają grzecznie później jest gorzej ?

Gość gość
No w moim otoczeniu jest taki jeden facet,w ogole strasznie oblesny i on zdaje sobie z tego tez sprawe.Jak widzi ladna dziewczyne,to wszystko sie w nim gotuje,bo ma swiadomosc,ze i tak u takiej szansy miec nie bedzie,wiec mu nie zalezy i zawsze musi powiedziec wtedy cos chamskiego albo zwyczajnie jest niemily,zeby chociaz chwilowo dosrac i poczuc sie w taki prymitywny sposob lepiej.Biedaczysko.

Gość gość
Takiemu tylko wspolczuc :)

Gość gość
Od razu jak widzi ladna dziewczyne,to morda mu sie wykrzywia,przez co staje sie jeszcze bardziej brzydki :D

Gość gość
najgorsze chamstwo jest wobec brzydkich dziewczyn.dlatego wole nie podkreslac tego ze jestem kobieta np w pracy tylko wtapiac sie w meski tlum

Gość gość
ja nie jestem brzydka, ale mam skłonności do tycia. kiedy przytyję - żaden mnie nie zauważa i nawet na koleżankę się nie nadaję. wystarczy że schudnę i już lecą jak muchy do miodu, przez to się zraziłam do facetów, teraz jestem szczupła, ale traktuje ich jak góowno :-) zasrańcy. mam faceta, żeby nie było...

Gość gość
Tak. Doswiadczylam tego,przygadywania, przytyki, chamskie odzywki z podtekstem. Potem taki jeden przeprosil po2 latach i wyznal, ze kocha a jest zawiedziony tym, ze ja nic nie czuje...zal...

Gość gość
up

Gość gość
Bo wiedzą, że tylko chamstwem i prostactwem można zaimponować kobiecie.

Gość gość
gość 2016.04.30 Tak. Doswiadczylam tego,przygadywania, przytyki, chamskie odzywki z podtekstem. Potem taki jeden przeprosil po2 latach i wyznal, ze kocha a jest zawiedziony tym, ze ja nic nie czuje...zal... x Bo przewaznie to jest tego powodem,ze sie tak zachowuja.

Gość gość
up

Gość gość
up