Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

macio98

Mam 17 lat chce isc do prostytutki

Polecane posty

Witam mam 17 lat i mam zamiar isc do kobiety z roksa powiedzcie mi czy wybierajac sie do nie na swoj pierwszy raz musze kupowac kondomy czy tez ona je zapewnia. Kolejne pytanie czy maga byc jakies problemy zwiazane z tym ze przyjeła klienta który ma 17 lat co prawda zaznaczyła ze ona nie moze wiedziec ile mam lat i po cichu mnie przyjmie

Gość gość
A skąd wiesz czy od ostatniego badania nie przyjęła klienta z hivem? Tak ci śpieszno pożegnać się z życiem? Zakładam, że ryzyko jest 80 procentowe. Śmierć w męczarniach i do tego wszyscy traktują cię jak trędowatego, zamiast współczucia wyczuwasz odrazę. Widziałem już kolesia w takiej sytuacji, zanim umarł pocierpiał jeszcze dodatkowo psychicznie i nie było to związane z chorobą. Być może to tylko provo ale jeżeli nie, przemyśl to sobie porządnie

Dorzuć do tego jeszcze 10 procentowe ryzyko, że jak będziesz szedł do burdelu, to Cię samochód przejedzie, 6 procentowe ryzyko że dostaniesz w ryj od alfonsa oraz 4 procentowe ryzyko, że Ci śledziona pęknie w trakcie stosunku i już masz 100 procent pewności, że nie wyjdziesz z tego cało. Nie. Naprawdę nie warto. :(

Gość gość
No dobra mozesz isc,moja zgode masz ;p