Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

emigrant to zdrajca narodowy

Polecane posty

Gość gość

niech nie wraca

kazdy normalny czlowiek, ktory wyemigrujne na zachod, nie wroci :D. A tak gwoli powiedz mi kogo zdradzilem, tym ze wyjechalem? xD Kazdy mnie w polsce ma w d***e, a tutaj przynajmniej zyje

Gość ostatni patrioci
jedyny zdrajca to taki co wyjechał a dalej uważa się za patriote, takich powinni kasować w obozach

to wyjasnj mi co to znaczy patriota, bo ja jestem w anglii ale swojego miejsca urodzenia sie nie wstydze :D i korzeni

Gość zapyziały patriota
jak patriota to po hooj wyjechał i siedzi za granicą??? patriota siedzi na doopie w kraju nawet jak ma zdychać z głodu

Gość gość
Wkürwiają mnie ludzie którzy wyjeżdżają za granice i machają polskimi flagami, że niby tacy dumni ze swojego hoojowego kraju....jak twój kraj jest taki super to po hooj jesteś za granicą??? Wypíerdalać z tymi jèbanymi flagami debile skończone

Gość Flaga lokalna
czyli kraj hoojowy, wyjeżdżasz z niego i zostawiasz całą kulture i obyczaje, a w nowym kraju integrujes się, uczysz języka i obyczajów, i machasz flagą tego kraju a nie kraju z którego spíerdoliłeś bo był hoojowy. Logiczne? Chyba tak. Ale polacy to debile i prostaki, są dumni z swojego hoojoweg kraju który nie daje im perspektyw na życie. Z czego tu być dumnym debile?

Xadna flaga debilu nie mqcham. W polsce jest beznadziejnie ale to nie polska jest beznadziejna

Gość zimbabwe afryka
to kúrwa wracaj tam i hooj, jaki problem?, a jak wyjechałeś to znaczy że było hoojowo i twoja ojczyzna matka twoja ma cie głęboko w doopie. Ludzie którzy wyjeżdżają a potem tęsknią są pojèbani. Miejsca urodzenia się nie wybiera, a dobrze tam gdzie się mieszka a nie koniecznie gdzie się człowiek urodził. Chcesz być patriota to wracaj do kraju i tam w nim bądź( bez względu na warunki), a nie wielki patriota poza granicami kraju, bo taki to dopiero zdrajca którego powinni stawiać pod mur.

Gość gość
JahIthBer dziś nie polska beznadziejna tylko ludzie w niej mieszkający i tworzący ten beznadziejny kraj, ludzie którzy wyjeżdżają i zabierają ze sobą mentalność tego beznadziejnego kraju, nawyki i tradycje, i gdzie nie pojadą to przywożą ze sobą ten syf i tworzą nowy syf z miejsca do którego przyjechali, a potem narzekają na nowe miejsce że stało się beznadziejne. To ludzie tworzą to wszystko naokoło, a beznadziejni ludzie z beznadziejną mentalnością tworzą beznadziejny kraj, a jak z niego wyjadą to tworzą tą samą beznadziejność tam gdzie pojadą, czyli nigdy od beznadziejności nie mogą uciec. Nie można uciec od samego siebie, bez względu na to gdzie się wyjedzie.

Gość gość zza granicy
gość dziś Wkürwiają mnie ludzie którzy wyjeżdżają za granice i machają polskimi flagami, że niby tacy dumni ze swojego hoojowego kraju....jak twój kraj jest taki super to po hooj jesteś za granicą??? Wypíerdalać z tymi jèbanymi flagami debile skończone X Debilem jesteś ty bo ewidentnie nie masz pojęcia co oznacza flaga. Flaga nie oznacza hoooojewego kraju. Oznacza że jest się dumnym z korzeni i z kultury (zamierzchłej a nie koniecznie obecnej bo takowa nie istnieje). Tacy debile jak ty właśnie niszczą Polską kulturę, niszczą postacie malarstwa, pisarzy, uczonych, naukowców, architecture, bogactwo umysłowe jak i bogactwo fizxczne. Przez takich debilów i niedouczonych kretynów jak ty, Polacy uciekają zagranicę. Takie tempoty, pasożyty, "wsio-żerki" niszczą Polskę. Takie k/u/r/e/w/s/k/i/e niedouczone gnidy jak ty, dostają się do rządu i rządzą z następnymi durnotami TWOJEGO POKROJU. Tak więc, "dziękuję ci" pie/r/d/o/l/c/u za przymusowe wygnanie z mojego kraju. Obyś zdychał w boleściach sam jak i tobie podobni.

Ja nie tesknie bo wazniejsze od kraju w ktorym mieszkam jest moje zycie a tutaj zaczynam zyc jak w bajce a w polsce tylko lekarze i psychiatrzy i nedza patologia a tutaj staje sie niezaleznym perkusista

Gość hooj ci w doope debilu
gość zza granicy dziś tak, a ty tępaku siedzisz zagranicą i wielki patriota, pod mur takiego nic więcej. 90% polaków to debile wczoraj od pługa oderwane, a kultura polska to chlanie do upadłego, píerdole taką kulture

Gość gryps i chips
JahIthBer dziś I prawidłowo, teraz pozbędź się "polskich" nawyków i sentymentów, bo one hooj dają, i żyj tam gdzie da się żyć nie gdzie korzenie. Polska sama winna że ludzie spíerdalają, a patrioci wracać do kraju i przestać narzekać, bo to żałosne.

Gość polactwo stan umysłu
gość zza granicy dziś a kto wybiera tych debili do rządu??? takie debile i tępaki jak ty, a potem spíerdala taki z kraju zamiast napíerdalać ma swoich wybrańców za miske ryżu. TWOJA WINA że jest jak jest. Polactwo to stan umysłu bez względu gdzie to to mieszka.

Gość gość
W dobie pokoju patriotyzm to utopia. Emigranci autorze przyczyniaja sie do rozwoju kraju inwestujac tam zarobione pieniazki a na reszte jak sadze to i Ty nie masz wplywu dlatego tak tu krzyczysz.