Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ruchy dziecka

Polecane posty

Gość gość

Witam wczoraj moj dzidzius byl bardzo aktywny caly dzien bolal mnie tez brzuch a dzisiaj rano poczulam go tylko raz wstalam to mialam mokre majtki jakbym popuscila nie byly z krwia czy czyms brzuch mnie nie boli a dziecko czylam ostatni raz o 6 czy to moze cos zlego oznaczac? Jestem w 24tc

Gość gość
Na pewno wszystko jest ok, zjedz lub wypij coś słodkiego i poczekaj pój godziny, powinien się zacząć wiercić.

Gość gość
Jeżeli coś Cię nie pokoi to zgloś sie do lekarza.

Gość gość
Gosc wizyte mam umowiona na 7kwietnia wczesniej nie przyjma mieszkam w uk i tutaj bagatelizuja rzeczy nawet do lekarza rodzinnego mnie nie przyjeli gdy w 16tc wymiotowalam po wodzie wyladowalam w szpitalu bo podobno nic sie nie dzialo ze mna wiec nizbadac powodu mnie zbadac . Zjadlam maluszek sie ruszyl dwa razy. A czy te mokre majtki w sensie wygladalo to jakbym popuscila taka plamke wieksza to moze byc normalne przepraszam ze tak pytam lecz to moja pierwsza ciaza i sie boje a zwlaszcza ze tu jest taka opieka

Gość gość
W 24tc juz cie nie wysla do domu. Jedz na emergency do szpitala na ginekologii zawsze przyjmuja.

Gość gość
Poczekam na meza az wróci i pojade z nim poczekam bo dzidzius sie ruszac zaczyna a czy ta mokrosc moze byc grozna

Gość gość
10"16 trudno nam to ocenić - mogą to być upławy - może to być sączenie wód - może to być po prostu mocz Kup sobie w aptece takie paski, które pozwolą ocenić czy to wody płodowe czy nie. Poszukaj w internecie jak nazywają się te paski.

Gość gość
Gosc dziekuje serdecznie zaraz poszukam czy sa takie paski tu mysle ze bylo to jednorazowe bo nie wydobywa sie nic teraz ale jestem panikara ale bardzo chce tego dziecka i dlatego tak