Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwariowanynarzeczony

Zagrałem va banque

Polecane posty

i teraz już sam mam wątpliwości, wygrałem czy przegrałem wszystko ? Poznaliśmy się na zabawie sylwestrowej, w niedzielę wielkanocną zaręczyliśmy się, 11 czerwca ślub. Jesteśmy szczęśliwi jak skowronki, niestety, wszyscy, nawet rodzice są przeciw nam, uważają nas za szaleńców, mama ciągle powtarza; zastanów się, jeszcze jest czas. Kto w końcu zwariował, my czy wszyscy wokół nas ?

Gość gość
jeszcze do konca tego roku zalozysz tu temat uzalajac sie nad wlasna glupota:D

Gość gość
mama ma rację. w pośpiech tylko mole się łapie :D

Gość gość
w pośpiechu - miało być*)mmmmłłłaaaaaaa

Gość gość
Ile wy macie lat? 15? Znasz ją trzy miesiące i już wiesz, ze to TA?

Prawie dwa razy tyle, gdy ją zobaczyłem na parkiecie, od razu wiedziałem, że to TA.

Gość gość
Mama dobrze mówi. Zluzuj majty chłopie, skoro to TA, to Ci nie ucieknie, prawda? Co Ty o niej wiesz? Myslisz, ze można poznac człowieka po 3 miesiącach? Dajcie sobie chociaz rok, jedzcie na wakacje, POZNAJCIE się i dopiero wtedy zdecyduj, czy chcesz brać ślub. Jestem kobietą, ale napisze szczerze, kobiety często udają kogoś, kim naprawdę nie są. Więc zachowaj się jak dorosły, a nie szczeniak, któremu hormony szaleją.

Nie wierzysz w filozofię Platona o poszukiwaniu tej drugiej połówki ? Owszem, mogę się rozczarować ale to by również oznaczało, że nie znam samego siebie.

Gość gość
zakochales sie a nie zagrales va bank ;) o zagraniu va bank napisz za jakies 15-20 lat.

Już w Sylwestra poszliśmy na całość, nie byliśmy sami ale zostawiliśmy partnerów i wrócili do domu sami. Teraz wiele osób ma nam to za złe.

Gość gość
I dziwisz się? Okazaliście ludziom, z którymi przyszliście brak szacunku.

Gość gość
obawiam się, że np na majówkowym grillu Ty lub ona znów postawicie va banque i zostawicie siebie wzajemnie i wrócicie z kimś innym z tej imprezy i bedziesz planował ślub na wrzesień. Skoro masz prawie 30 lat to zachowuj sie jak facet a nie dzieciak... skoro tak łatwo zostawiliscie poprzednich partnerów tak szybko możecie znudzić się soba a zafascynować kimś innym... ja bym się bała takiego ryzyka

Spoko, to nie byli nasi partnerzy życiowi. On zarywał do niej od dłuższego czasu ale ona mu nic nie obiecywała. Nie nocował nigdy u niej, nie znalazłem w jej mieszkaniu ani jednego jego drobiazgu. Ja byłem z córką znajomych moich rodziców, na siłę chcą nas zeswatać, rezultat był do przewidzenia.

Gość gość
Nieważne, czy to były osoby, z którymi byliście w związku, zachowaliście się jak bydło, tak się nie robi. Kultura się kłania. Nie szanujecie innych ludzi i właściwie bierzcie ten ślub, dzięki temu nikt inny na takiego 'buraka', jak Ty i ona nie trafi.