Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kto z was ma dziecko z rudymi wloskami

Polecane posty

Gość gość

tak sie zastanawiam, bo ja mam, zreszta mam meza przystojnego tez z bardzo ciemnymi rudymi wlosami wiec synek jest taki sam, ale...mimo ze jest sliczny i go kocham,czasem mi jest przykro jak np dobra kolezanka powie za plecami: wole miec chore dziecko niz rude....niechce mi sie nawet odpowiadac na takie tepe teksty i sie znizac do takiego poziomu ale sie zastanawiam czemu ludzie tak robia tymbardziej ze sie znamy latami, ucinam powoli kontakt i mowie ze nie mam czasu....bo czy warto wogole dyskutowac w taki sposob??

Gość gość
Ja jestem ruda. dziecko ma ciemne wlosy po ojcu. Tez się obawiałam ze będzie rude. Sama zawsze bylam szykanowana z tego powodu az w końcu zaczelam farbować wlosy. Funkcjonuja strasznie głupie sterotypy o o tym kolorze wlosow. Ale koleżanki tez głupio gadaja i nie słuchaj takich bzdetow.

Gość gość
ucinac kontakt odrazu, nie zyjemy w czasach kamienia lupanego chociaz niektorzy chyba tak, na mnie powiedzialy ze jestem chora psychicznie jak biegalam z dzieckiem w wozku zeby schudnac, dodam ze wygladam fantastycznie teraz a te co powiedzialy szkoda gadac kazda po prawie 100 kg

Gość gość
mam meza przystojnego tez z bardzo ciemnymi rudymi wlosami x laska zdecyduj się - albo rudy albo przystojny hehe

Gość gość
czyli albo rudy i brzdyki albo nie rudy i przystojny:) jest rudy i przystojny niestety....

Gość gość
Ja mam rudą córeczką, jest przepięna, taka bardzo nietypowa uroda , nie słucham głupich ludzi, kocham ją nad życie i nie wyobrażam sobie by mogła być inna.Jak byliśmy w tym roku nad morzem na molo w Juracie zaczepił nas Pan fotograć z Wawy , zostawił wizytówkę, powiedział,ze powinnam ją zapisac do jakiejś dziecięcej agencji bo ma wielki potencjał i ,że kiedyś pewnie jeszcze o Niej świat usłyszy:) Obecnie ma 5 lat, ale jest bardzo wysoka i chuda, ale to ma po meżu, który ma 2,04 cm wzrostu.Moze kiedyś bedzie modelką, kto to wie:)Nie ma mchyba dnia aby ktoś na nią nie zwracał uwagi, jest bardzo charakterystyczna po prostu , ona sama raczej uważa się za 7 cud świata i raczej kompleksów miała nie będzie.

Gość gość
a mnie sie osobiscie podobaja rude wlosy i piegi i zielone oczy :)

Gość gość
nie wiem czy wiecie ale żeby miec rude wlosy to dziecko musi dostac gen od obojga rodzicow, takze to , że mąż jest rudy nie zawsze i dziecko będzie rude. ja mam znajomego rudego to goli się na łyso;) ale oprawę oczu ma ciemną, nie ma piegów. i on ma brata też rudego i ten juz ma piegi i rude rzęsy( masakra) a kolejni dwaj bracia szatyni, ciemni. ich rodzice, nigdy obok rudych nie stali.

Gość gość
Chłopcu rudemu jest gorzej, dziewczynka może sobie przefarbowac wlosy jak dorośnie. Ja też z tych rudych przefarbowanych . Naszczescie moi synowie bruneci po mężu.

Gość gość
ja mam dwoch synow z rudymi wlosami, ale nie w kolorze marchewki. Straszy ma włosy koloru morelowego i przepiekne zielono niebieskie oczy, jest bardzo ladnym chlopcem ( nie moja opinia). Mlodszy ma wlosy w kolorze jasniejszym, wpadajaym tylko w rudy, jest mniej urodziwy od brata :P Nigdy chyba nie slyszalam przykrych uwag, poza taka uwagą - chociaz rudy to ladniejszy od calej reszty dzieci , ktore znam ( wujek komplementowal moje dziecko :) Raz moj syn dostal pytanie dlaczego ma rude wlosy, odpowiedzial ze ma przeciez brazowe ( mysli tak do dzisiaj).Nie ukrywamy przed nim prawdy, po prostu niech mysli o sobie to co chce myslec , nie bede go pietnowac zadnym kolorem:P Ogolnie poki co n ie spotkaly nas zadne przykrosci, ale obawiam sie co bedzie w szkole.... sama od lat wymyslam w glowie odpowiedzi na ewntuane chamskie uwagi ;)

Gość gość
A ja tam bym chciała być ruda, moja koleżanka ma tak piękne rude włosy, zawsze jej zazdrosciłam... A jestem taką pospolitą blondynką, bleee.

Gość gość
Tzn nie że blond bleee tylko mój akurat taki jest, taki mysi. A jak ktoś mówi że wolałby chore niż rude to jest idiotą i nie powinien się rozmnażać.

Gość gość
Nie chcę absolutnie wstawiać foty swoje córeczki, ale jest w necie dziewczynka bardzo, ale to bardzoi podobna.Moja na tylko znacznie większe usta, ale kolor włosków, oczy bardzo podobne, dla mnie jest śliczna, ba najpiękniejsza na świecie.Mój maz też jest rudy, bardzo wysoki jak pisałam ponad 2 m i wysportowany, jak idą gdzię razem wyglądają wręcz zjawiskowo:) To fotka tej dziewczynki z netu, mkoja to prawie kalka. http://www.handsomemen.pl/UserFiles/Image/drag/ruda_dziewczynka-2013-3-19-14-9-24.jpg

Gość gość
wow! piękna! :)

Gość gość
O Boże ja widzialam ta dziewczynke, jest przepiękna! !! Kiedys wpisalam sobie w Google rude dzieci, wyskoczylo tyle fotek a niektóre z nich yo wprost jak z niebios, jak lalki:) cudne, właśnie takiego koloru włosów ma moja mąż, też jest wysoki, szczuply, nie ma piegow, moglby chodzic jako model, ma piękną sylwetkę, nasze dziecko tez ma rude włoski, zobaczymy czy się zmienią, kiedyś byłam na weselu w rodzinie i jedna taka zostala zaproszona tylko do kosciola a na imprezę niestety nie, potem skomentowała tak:rodziny nie zaprosili a jakichs grubych i ryzych tak! Wiec widzicie na wsi rak jest, jakby zobaczyla murzyna to pewnie do kosciola by nie weszla, ja się śmieje z takich ludzi i nie utrzymuje kontaktów z chamami bo szkoda życia, ma.sie jedno i krótkie, a kontaktów urwalam co nie miara, zostala mi garstka super znajomych

Gość gość
Kolor włosów to tylko kolor włosów,ludzie są dziwni i się tym nie przejmuj :) słodkie są dzieciaczki z rudymi włoskami tak samo jak i z kasztanowymi .Ja mam kasztanowe długie włosy i każda koleżanka po cichu zazdrości,córeczka powoli się też zmienia kolor z jasnego brązu na delikaty kasztan i się cieszę

Gość gość
Ja mam kruczo czarne i zawsze wsxyscy mnie wyzywali od cyganek rumunek itp. Moje 3 corki bardzo coemne bladynki. Olac ludzi dziekowac Bogu za to co sie ma

Gość gość
ja sie dziwie ze ktos wogole w dzisiejszych czasach dziwi sie rudemu ze ma rude wlosy, tacy ludzie jeszcze istnieja?

Gość gość
Ha ,widzialam w ubiegłym roku taką rudą dziewczynką w Helu, z bardzo wysokim facetem i czarnym psem.Moze widziałam Twoją córeczką, faktycznie bardzo charakterystyczna para. Sama mam rudego synka, takiego bardzo lekko rudego i ma piegi, my nie jesteśmy rudzi, ale dziadek ze stron meza był,dlatego zwracam uwagę na rudzielców. Ta dziewczynka którą widziałam była chuda jak tyczka w zielonym a raczej turkusowym wielkim kapeluszu, białych olularach, taka z typu bardzo wystylizowanych, facet typ sportowca, pies mały czarny kundel z bardzo błyszczącą złotą obrożą.Zapamiętałam ich bo strasznie rzucali się w oczy.

Gość gość
Właśnie moja córeczka ma niebieskie oczy, nie ma piegów, ale ma bardzo delikatną, wrecz alabastrową cerę z lekkim rumieńcem, tak włąśnie uroda laleczkiDla mnie jest śliczna, ale wiadomo mogę być nieobiektywna, jednak bardzo zwraca na siebię uwagę innych osób, jak gdzieś jesteśmy to zawsze ktoś coś gada, ale zazwyczaj miłego.Myślimy teraz o drugiej pocieszce, no i moze też być rudzilecem, co mi absolutnie nie przeszkadza.Mi się taki typ urody bardzo podoba, mój maż właśnie ma taki sam kolor włosów i oczy i nie ma piegów.Ludzi mówią,że to bardzo nietypowe, bo jak rudy to piegowaty i zielone, albo brązowe oczy, a u nas oczy są niebieski, takie bardzo w kolorze nieba, sama mam bardzo podobny kolor oczu, jednakMała ma kształt oczu ojca, w sumie to jest miniaturką mojego meża, pewnie wyrosnie bardzo wyskoa, bo już mi pediatra o tym kilka razy wspominał.W przedszkolu wszyscy ja z znają. Włosy ma genialne, kręcone, bardzo gęste i grube, szopa wlosów, musze długo suszyć, bo same nie schną, moczą się bardzo powoli, jest w lecie prblem jak zmoczy gdzieś na basenie czy w morzu Sama bym takie chciała, warkosz jak moja ręka:) Dla mnie taki typ urody jest super, jak pierwszy raz zobaczyłam męża nie mogłam oczu od Niego oderwać:)

Gość gość
Śliczna ta dziewczynka z fotki, przepiękna nawet. Ciekawe czy córka o której ktoś wcześniej pisał, jest na prawdę podobna czy to tylko takie bobożne życzenia zakochanej w niej matki.Nie widziałam nigdy tak ładnego rudego dzieciaka.

Gość gość
Ludzie są jednak głupi. Wyśmiewają się z rudych włosów, zawsze mają jakieś ale tylko ciekawe skąd tyle miedzianych farbowańców? ano tak... farbowany kolor jest ładniejszy niż naturalny, z naturalnego trzeba się wyśmiewać :o ot i logika baranów

Gość gość
No bardzo ładna ta dziewczynka wyrośnie na prawdziwą piękność. Też nie widziałam takiej ładnej rudej.

Ja tez uwazam, ze rudy jest piekny, nie rozumiem kompletnie ludzi, ktorzy sie wysmiewaja. Ja mam rudego meza, ale gdybym go nie spotkala, to chyba bym wyjechala do Irlandii w poszukiwaniu męża, bo tam jest duzo rudych:D A tej kolezance, ktora twierdzi, ze wolalaby miec chore dziecko nie zycze, zeby musiala to kiedys odszczekac.

Gość gość
rudzielce malo kiedy sa urodziwe..zapraszam do irlandii to narodowy kolor/nikogo to nie dziwi...ale takich piknosci jak piszecie nie znam/i nie widzlam czesto paskudy straszne czerwone bez bri i rzes czestoz choroba skory

Gość gość
"Ha ,widzialam w ubiegłym roku taką rudą dziewczynką w Helu, z bardzo wysokim facetem i czarnym psem.Moze widziałam Twoją córeczką, faktycznie bardzo charakterystyczna para. Sama mam rudego synka, takiego bardzo lekko rudego i ma piegi, my nie jesteśmy rudzi, ale dziadek ze stron meza był,dlatego zwracam uwagę na rudzielców. Ta dziewczynka którą widziałam była chuda jak tyczka w zielonym a raczej turkusowym wielkim kapeluszu, białych olularach, taka z typu bardzo wystylizowanych, facet typ sportowca, pies mały czarny kundel z bardzo błyszczącą złotą obrożą.Zapamiętałam ich bo strasznie rzucali się w oczy." No bardzo ciekawa sprawa, moze mam tej dziewczynki jeszcze tutaj wejdzie i coś napisze.A jaką chorobę skóry mają rudzi bo nie słyszałam o takim przypadku?

Gość gość
Akurat ta dziewczynka na zdjęciu ma ładny odcień rudego, do tego ciemne rzęsy i w miarę ciemne brwi. Często jednak rudzi mają brzydki kolor włosów taki rudoblond, do tego bardzo jasne brwi i rzęsy i nie wygląda to ładnie. Ale tak samo mogą mieć blondyni w komplecie z tzw. świńskim blondem i czerwoną cerą. Z kolei zdarzają sie bruneci z bladymi twarzami, które przy ciemnym zaroście wyglądają jak sine. Miałam w klasie koleżankę z lokami w kolorze miedzi. Przepiękne. Uroda nie zależy więc od koloru włosów tylko tego "czegoś"

Gość gość
dziewczynka ruda jakos inaczej jest odbierana niż chlopak. co nie zmienia faktu ze nie oceniam czyjegos dziecka po kolorze wlosow...

Gość gość
Przefarbujcie włoay tym szkaradzieństwom :(

Gość gość
U rudowłosych najczęściej problemem nie są same włosy, tylko obrzydliwa karnacja z wstrętnymi rozlazłymi piegami i czerwona skóra pod spodem :o fuj :o Jeśli rudowłosa osoba ma ładną karnację wygląda ładnie i rude włosy nie rażą