Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ślub bez zaręczyn czy Wam się to widzi

Polecane posty

Gość gość

Bo mi kompletnie nie. Znajoma wkręca że za rok chce wziąć ślub - bierze ślub ale nie miała zaręczyn bo się boi, to ja do niej że to takie mało romantyczne że ślub bez zaręczyn i pierścionka, na ona do mnie z pretensjami wielkimi że nie mam doswiadczenia i że ją oceniam, a ja wyraziłam zdanie na ten temat. Znajoma wampir energetyczny wysysa ze mnie pozytywną energię. Dodam że ten cały jej ślub to blef bo ją przejrzałam. Mnie się nie widzi ślub bez zaręczyn. Przez to że napisała że nie bedzie zaręczyn, pzejrzałam bo to co pisała w całość się nie składa. Blef. Kobieta czegos potrzebuje skorotak blefuje.

Jak nie chcą, to nie muszą się zaręczać. Nie wiem gdzie ty widzisz jakiś problem.

Gość gość
mielismy slub bez zareczyn i dobrze nam z tym :)

Gość gość
Co ty ćpiesz? Nic nie zrozumiałam z tego bełkotu...

Gość gość
gość dziś Co ty ćpiesz? Nic nie zrozumiałam z tego bełkotu... x wampir energetycznyy wyssał z niej energię :)

Gość gość
18:51 nie jest to dosłownie o wampirze tylko o człowieku z taką "cechą". Poczytajcie w necie to bedziecie wiedziec jaki totym czlowieka.

Gość gość
Hahaha, wtryniasz sie komus w prywatne sprawy, zarzucasz jakies kłamstwa i jeszcze jestes oburzona, ze ktos kazal Ci sie odwalic. Jak ja nie lubie takich madralinskich plotkar

Gość gość
co z tego, że mało romantyczne? Jest jakiś nakaz romantyzmu ślubnego i zaręczynowego, bo inaczej małżeństwo nie ważne nawet jak ktoś tych ceregieli nie lubi? my też nie bawilismy sie w zaręczyny z klękaniem, kwiatami i pierścionkiem. razem doszliśmy do tego, że chcemy ślubu, a mój mąż, wtedy narzeczony powiedział tylko którkie spontaniczne "no to pobierzmy się" i tyle. jakoś nie umarłam i powiem ci, ze miałam zwykły ślub cywilny w urzędzie, odbębnienie podpisów, bo mi tam kwiotki, serduszka i szampaniki do niczego potrzebne nie są.