Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety, dlaczego naśladujecie tępe, przebojowe, puszczalskie samice, które chcą

Polecane posty

Gość gość

być w centrum uwagi? Znam dwie takie dziewczyny, jedną już od liceum, traktowała to, że straciła dziewictwo w gimnazjum jako powód do przechwałek i poczucia wyższości nad dziewicami z klasy, a te tępe idiotki postrzegały ją jako osobę pewną siebie. Co za kretynki. Jak można obierać za wzór kogoś, kim powinno się gardzić i obrzucać kamieniami? Czy zawsze pozerzy i pozerki są u was na szczycie hierarchii?

Gość gość
Nawet w małżeństwie się puszcza! Dlatego facetom się nie daje! Tylko dożywotnia dziewica się szanuje! Ja sobie nawet plastrem zaklejam, by ten s******l przypadkiem mnie nie zdeflorował! Mężczyźni za myślenie o kobietach powinni dostać dożywocie! Stop zwyrodnialcom!

Gość gość
No właśnie... W dzisiejszych czasach bycie dziewicą to coś upokarzającego dla tych latawic. Szanująca się kobieta nie grzmoci się z kilkunastoma buhajami od 12- 13 r.ż. A potem pretensje do facetów, dlaczego ich nie szanują. Dzisiejsze baby same sobie są winne.

Gość gość
18:28 Nawet w małżeństwie się puszczasz! Dlatego facetom się nie daje! Tylko dożywotnia dziewica się szanuje! Ja sobie nawet plastrem zaklejam, by ten s******l przypadkiem mnie nie zdeflorował! Mężczyźni za myślenie o kobietach powinni dostać dożywocie! Stop zwyrodnialcom!

Gość córka gościa
Defloracja to głaskanie na kolankach