Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

proszę o pomoc z samochodem

Polecane posty

Gość gość

Zaznaczam od razu że jeśli idzie o motoryzację jestem totalną blondynką :( Mój woz stał przez całą zimę nie jeżdzony i chyba rozładował się akumulator. Chyba, bo nie moge otworzyć drzwi (zamek elektryczny). Jak teraz mogę dostać się do tego akumulatora, jeśli muszę otworzyć drzwi żeby otworzyć maskę?

Gość gaajowy
mój sąsiad tak miał, a też nieznający tematu. Jedno co mi się udało to podłączyć prostownik lub inny akumulator do grubego kabla przy rozruszniku. Tu niestety trzeba się dostać pod auto.

Gość gość
pod auto? jezus maria, znaczy mam brać do niego lawetę? :(

Gość gaajowy
tam zaraz lawete. Wystarczy od kogoś pożyczyć lewarka, podnieść prawy pszód i się wślizgniesz. Pamiętaj jednak że sam lewarek to mało. Trzeba ten lewarek zabezpieczyć. Parę cegieł wystarczy. Lepsze to niż bicie szyby

Gość gość
dobra, to jak się do tego zabrać? zadzwonić do jakiegoś zakładu mechanicznego i przyjadą i to zrobią? samochód stoi na ulicy, a nie prywatnym parkingu. Jaki koszt tego?

Gość gaajowy
zabierasz się identycznie jak do wymiany koła. Koło też na ulicy wymieniasz. Najlepiej poprosić jakiegoś sąsiada. Postawisz przysłowiowe piwo i ci sprawę załatwi

Gość gość
mój rozum jeśli idzie o samochód ucieka w silną dal, natomiast jest na tyle przytomny że wiem, że nie mam kluczyka "mechanicznego". Dziękuję bardzo za pomoc, poszukam jakiegoś chętnego sąsiada :)

Gość gość
Jakiś kosmiczny samochód masz najwidoczniej. Centralny nie zadziała, ale drzwi normalnie otorzysz kluczykiem którego nie masz. :D

Gość gość
Centralny nie zadziała, ale drzwi normalnie otworzą się kluczykiem którego podobnie jak samochodu, nie masz. Powodzenia. :D

Gość gość
też nie mam kluczyka. Tylko kartę. Wiec nie każdy ma kluczyk

Gość gość
U mnie ostatnio do wymiany był akumulator. Kupiłam go w http://www.batprofi.pl/, panowie pomogli mi go zamontować. Nie wiem, kobiety niektóre sobie same radzą, a ja kompletnie nie...

Gość gość
ja chcę brunetke i chuuj !!!

Gość kaasia330
Polecam kupić akumulator w autoaku ( http://autoaku.pl ) mają szeroki wybór i Panowie dobiorą najlepszy w dobrej cenie :)