Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Strigoica

Co jest nie tak z tymi mężczyznami?

Polecane posty

Dziś jest ok a jutro się wszystko sypie. Ehhh mam ochotę zjeść cały litr lodów czekoladowych i zapić to wszystko jakimś dobrym winem.

Gość gość
To samo co z kobietami

Gość gość
Bo to inny gatunek..

Gość gość
Daj sobie na luz!!! Nie kolo faceta swiat sie kreci. Zajmij sie soba, zyj pelnia zycia a nie uzalezniaj sie od faceta...chocby tylko myslami. Najwiekszy blad kobiet, to ta pogon za facetami, zeby jakiegos usidlil a potem juz dom, dzieci itd I koniec. Zycie jest tylko jedno I trzeba je przezyc.....ja wole z***biscie...bez wzgl czy zbfacetem czy bez. Powodzenia zycze!!!

Witaj In. Dzisiaj ja stawiam wino... ;-)A i jeszcze mam lody czekoladowe i truskawkowe.

Gość gość
Ale na pewno są jeszcze wartościowi faceci kwiatek.gif x Są ale kobiety lecą na debili

Gość gość
"Lodów" X Kolejna zboczona.🖐️

Gość gość
Lody ,parówki,jajka... Dla każdej kobiety to bajka....

Jak to co jest?! Nie szanują i nie doceniają nas. Są zwolennikami równouprawnienia przy czym wymagają od nas żeby wszystko było zrobione na czas czyli gotowanie, sprzątanie, pranie, prasowanie. Czesto krytykują, ze cos nie jest zrobione tak jak powinno w ich mniemaniu. Mamy byc gotowe na seks o kazdej porze dnia i nocy. Wyganiaja nas do pracy, charakteryzują się postawą roszczeniową. Wymagają i nie doceniają. Nie robią nam miłych niespodzianek. Oczywiscie na poczatku zwiazku jest inaczej. Zabiegają o nas, a gdy już cel jest na wyciągnięciu ręki manipulują nami. Często żyjemy w toksycznych związkach nie zdajac sobie z tego sprawy :O

Gość gość
Spytam prosto z mostu. Był wczoraj seks?

O widzę że gościowi język się wypatrzył... Ciętymi ripostami sypie jak z rękawa.:-)

Gość gość
Studzia to że byłaś z ruuuchaczem to nie powòd żeby oceniać jednakowo wszystkich facetòw. Bylo wybrać prawiczkòw lub innych wartościowych facetòw.

Gość gość
Dziwicie się że po pierwszym pukaniu sytuacja się zmienia? Ile macie lat?

Gość gość
O widzę że gościowi język się wypatrzył... Ciętymi ripostami sypie jak z rękawa.usmiech.gif X Wypatrzyłem strigoice w wysokiej trawie.Zgubiłaś stanik zdaje się.

Gość gość
Biorą ruuuchaczy a potem narzekają trzeba myśleć tym u gòry a nie tą na dole. :-(

Gość gość
A co ma seks do tego że mój mąż to pracoholik? X Skoro jest pracoholikiem to nie ma czasu na TE sprawy?

Gość gość
No tak coś czułam że coś mi za luźno.usmiech.gif Oddasz zgubę?oczko.gif X Jasne.:)Ale w zamian za majtki.Coś za coś.😴

Tak, pisałam to na podstawie zachowań mojego faceta - ruuuuchacza. Ale nie tylko. Jednakowe schematy przewijają sie w zyciu np. koleżanek. Wiekszosc facetów jesy choooyowa, nie ukrywajmy. Jeszcze w dodatku większa większość mysli głownie penisem :O

Na TE sprawy ma czas. Ale wszystko inne zwisa mu i powiewa. Nawet jak jest w domu to cały czas nos w laptopie i tylko mała od siebie odgania.

Gość gość
10lat To starego se cepa wziełaś i na kase poszłaś standard. To narzekaj ze się chłop się zaharowuje a kròlewna tylko narzeka.