Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Strigoica

Co jest nie tak z tymi mężczyznami?

Polecane posty

Akurat jak się poznaliśmy to nie miałam możliwości polecieć na jego kasę bo był ochroniarzem w galerii więc kokosów nie zarabiał.

Gość gość
Kurcze a ja akurat nie mam.usmiech.gif X No na moj widok każdej spadują;-)

gość dziś nie poleciałam na kasę, choć nie ukrywam, ze to jeden z priorytetów :D ale moze nie chodzi o kasę samą w sobie lecz o umiejętność i łatwośc jest zdobywania. To jest najważniejsza cecha - przedsiębiorczość :) facet obrotny zawsze sobie poradzi, nie narazi swojej partnerki na jakieś nieprzyjemności finansowe. Ale oprócz tego nie może być roszczeniowy. Bo przedsiębiorczy facet i taka postawa to i tak duuupa. Bedzie rozliczał każdy grosz i oskarżał o pasożytnictwo.

O proszę bardzo jaki skromny. Pewnie na ulicy to nie lada wyzwanie przejść po pasach podczas tłoku skoro każda kobieta ma majtki w kostkach i jedyne co może to prawie truchtać w miejscu.:-)

Inuś kochany ty pytasz kobiet co zrobić z nadmiarem ubrań. Zapamiętaj sobie tą starą prawdę ,,Kobieta nigdy nie ma za dużo ubrań". Wybacz ale na to pytanie żadna z nas ci nie odpowie.:-)

"Kobieta nigdy nie ma za dużo ubrań", a ja mam, więc prosty z tego wniosek, że jestem facetem :P Informacje na mój temat niewiele Ci dadzą... jestem absolutnie wyjątkowy!

Nie do końca można to stwierdzić bo należało by się zastanowić czy bardziej lubisz bolcować doope partnera czy też wolisz być bolcowany.

Gość gość
Studzia z takim podejściem to ty nigdy nie będziesz szanowana. Bo pomyśl sobie je$li masz psa i go utrzymujesz to czy jest on równy tobie? Zarówno kobieta jak i facet mają obowiązek sami o siebie zadbać. Nikt nie chce pasożyta.

Nie można wybierać sobie mężczyzny patrząc przez pryzmat jego portfela. Jeśli dla kobiety liczą się w dużej mierze tylko pieniądze to faktem jest iż jeśli mężczyzna nagle straci pracę to straci też partnerkę.