Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość2016

Kolejna szansa ?jestem 3 mies po ślubie

Polecane posty

Gość gość2016

Hej..pierwszy raz pisze na forum bo nie umiem sobie poradzić z tym wszystkim..mam 24 lata jak miałam 18poznalam mojego męża.Bylam zakochana od pierwszego wejrzenia,były cudowne chwile super seks itd..ja pochodzę z normalnej rodziny on z bogatej.Obiecywal mi ze bedzie sie starał dla mnie zrobi prawo jazdy bedzie mieć lepsza prace będziemy podróżować itd i problem w tym ze on tylko gadał a nic nie robił ...grał od zawsze,do tego duzo kłamał i ściemniał.Ja zawsze miałam nadzieje ze sie zmieni...byliśmy prawie 2 lata i koniec zerkałam bo juz dłużej nie mogłam słuchać tych bzdur ze on zrobi to i tamto itd (w tym czasie sie wyprowadził stracił prace z głupoty znowu wrócił do domu mieszkać)szukam podobnego faceta podobnego uczucia podobnego seksu..i nic ..co jakis czas odzywał sie do mnie ze sie zmienił itd ja sie z nim widywałam i okazało sie ze kłamał i tak w kółko..potem wyleciałam do Anglii po 1,5 wróciłam spotkałam sie z nim i chyba samotność popchnęła mnie do tego zeby go sciągnąć..obiecaliśmy sobie ze nie będziemy sie kłamać i będziemy szczerzy wobec siebie.On przed przylotem zaszantażował mnie ze jesli nie powiem z iloma facetami spałam nie przyleci..powiedziałam prawdę bo jestem szczera..a on mnie okłamał co wyszło jak przyleciał odkryłam co robił w Polsce itd ogółem nie zmienił sie no i były kłótnie mieliśmy sie rozstać a ja w ciąży...święta każde niszczył kapustę do zlewu mi wyrzucał mówił ze to ja furiatka..moi rodzice troche zmusili mnie do ślubu bo ojciec nie chciał Ebyj była sama zeby mnie zostawił tymbardziej ze żyjemy w uk..miesiąc przed ślubem była kłótnia złapał mnie za szyje i powiedział ze udusi

Gość gość
Nigdy nie wychodzi sie za kogoś bo ktoś Ci karze!

Serio kobieto jesteś taka głupia, że nadal się zastanawiasz co masz robić? To oczywiste! Natychmiast od niego odejdź i składaj papiery rozwodowe jak najszybciej. Agresywny, leniwy, kłamca i do tego idiota. Ludzie się nie zmieniają z dnia na dzień jeśli w ogóle, a w Waszym przypadku czas już pokazał, że nie warto mu dawać jakiejkolwiek szansy. On się nie zmieni, choćby nie wiadomo co mówił i obiecywał. Wybij go sobie kobieto z głowy, póki jeszcze nie jesteś stara i możesz znaleźć kogoś sensownego do dzielenia życia.

Gość gość
Teraz zaczął spłacać rachunki itd..przepraszał mnie za wszystkie słowa (np f******u b***h )ja tez nie byłam dłużna .. miedzy nami nie ma uczuć,nie ma zaufania nie ma seksu mówił ze jestem nudna,schematyczna..ojciec podnosił głos ze mamy z głowa itd..nie moge wrócić do Polski no musiałabym z nimi mieszkać przez dłuższy okres czasu a nie chce tego,matka juz mi mówi co mam robić..wyprowadzić sie nie mam za co bo nie pracuje szukam pracy tu w Anglii i wiem,ze to zle ale mysle o facecie do którego cos kiedyś poczułam..ale miał kogos..wiec odrazu odpuściłam

Gość gość
Gdy jest między partnerami Kłamstwo to nie jest to związek! U nas nie ma kłamstwa i izolacji między nami! !! Związek bez TABU mąż jest zawsze nawet przy KAŻDYM badaniu ginekologiczny cipki wspierał porody bo jesteśmy JEDNYM CIAŁEM! !!! Jak można się wstydzić męża przy badaniu czy porodzie a obcego faceta ginekologa nie ciemnota i zacofanie! !!!!