Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Darmowe klopsy z MOPSu kto jadł i czy miał po nich sraczke?

Polecane posty

Gość gość

Od kilku miesięcy MOPS wydaje w moim mieście darmową żywność z Unii Europejskiej. Nie żebym wybrzydzała ale już po otwarciu jednej puszki zajechało mi lekko padliną. Zjadłam ledwo 2 klopsy bo nic innego nie miałam do jedzenia,córka nie chciała jeść. I niestety dziś nadszedł ten dzień kiedy musiałam znowu sięgnąć po tą puszke z klopsami. Zjadłam 3 sztuki,i dałam troche psu który niechętnie jadł. Cały czas boli mnie brzuch,mam wzdęcia i czuje że zbiera mnie na biegunke. Pies cały czas sapie i byłam z nim już pare razy na dworze,miał sraczke. Raz jak powiedziałam tym babom z MOPSu że te klopsy nie nadają się do jedzenia to mnie zbeształy że są smaczne i przesadzam. W smaku przypominają zmielony tłuszcz. Nawet mortadela z biedronki ma więcej mięsa. Czy ktoś to jadł? Też macie takie same odczucia i dolegliwości co ja?

Gość gość
do pracy idź zapewnij dziecku i psu warunki do życia a nie żarcie z mopsu, masz zamiar cały czas tak żyć ..

Gość jołki_połki
ale zmyślasz i dlaczego kombinujesz jak koń pod górę ? od kiedy to MOPS wydaje obiady albo puszki z klopsami lub węgiel w workach ?

Gość gość
Wydaje, wydaje. Z oznaczeniami banku żywności i info że to nie do sprzedaży. Mój wuj kupuje te puszki od obdarowanych którzy je sprzedają pod miejscowym bazarem:o chwali sobie to żarcie i wszystkim poleca:o

Gość gość
W każdym mieście MOPS wydaje żywność z Unii Europejskiej. Są to kasze,ryż, dżem, makaron, serki topione, przeciery, mleko i czasem jabłka albo marchewka. U nas funkcjonuje to od kilku miesięcy. A co do pracy to porażka. Byłam ostatnio na kilku rozmowach kwalifikacyjnych na staż ale pracodawcy nikogo nie wybrali bo chyba oczekiwali magistra z doświadczeniem. Jutro idę na rozmowe jako niania. Zobacze czy coś się uda. Myślicie że mi dobrze z tym że musze żebrać z MOPSu i żreć te wstrętne klopsy? Mam nadzieje że już niebawem wyjde z tego dołka

Gość gość
Ale mnie boli ten brzuch. Ciekawa jestem czy ktoś na forum jadł te klopsy

Gość gość
Te klopsy były zapewne luźne

Gość gość
Również ciekawe artykuły można znaleźć na stronach Zobacz całość:  7 grzechów głównych niani www.warszawaniania.pl Jak zostać dobrą opiekunką do dziecka ? www.warszawaopiekunka.pl Czym kierować się przy wyborze niani dla dziecka? www.nianiapraca.pl Opiekunka na wakacje www.krakowopiekunka.pl Szukając niani – sprecyzuj swoje oczekiwania www.opiekunkadodzieckakrakow.pl Opiekunka do dziecka, babcia czy przedszkole? www.opiekunkadodzieckapoznan.pl Niania z zamieszkaniem we Wrocławiu www.opiekunkiwroclaw.pl Chcesz wrócić do pracy po urlopie macierzyńskim? www.opiekunkalodz.pl Jak wybrać odpowiednią opiekunkę www.opiekunkalublin.pl