Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak się od niego uwolnić

Polecane posty

Gość gość

W skrócie jestem 5 lat w związku z facetem mam 22 lata on jest trochę starszy. Pierwsze lata to miłość i sielanka ale do tego ogromne kłamstwo. Po roku dowiedziałam się jaki jest bogaty i byłam w szoku że to ukrywał bo nigdy nie dałam mu powodu aby myślał że mi na tym zależy. Jest bardzo to bardzo wpływowy człowiek w wielu środowiskach. Po skończeniu nauki chciałam iść do pracy najlepiej zacząć od zwykłego sklepu nabrać doświadczenia i obycia i powoli układac swoje życie. On mi na to nie pozwolił i końcu się przyznał że za jego sprawą nie zatrudnia mnie nigdzie. Chciał abym kontynuowała naukę lub za jego pieniądze stworzyła własny biznes. Byłam młoda i głupia więc zgodziłam się. Teraz moje moje życie wygląda tak że mieszkam z nim a on kontroluje całe moje życie. Rok temu chciałam go zostawić ale miałam problem nawet z wynajęciem pokoju każdy mi odmawiał. Nie wiem do czego ten człowiek jest zdolny. Kocham go ale nie mogę tak żyć. Chcę uczciwie pracować i czuć wolność. Nawet prawa jazdy nie pozwolił mi zdać mówi że od tego jesttaxi. Co robić :(

Gość gość
Przepraszam za błędy pisze z telefonu

Gość gość
ble ble nie przeceniaj swoich wplywow. brzydka dusza i smola pod kopułą.

Gość gość
Nie rozumiem