Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niunita23

Noc prima aprilisowa

Polecane posty

Horrory Piła wszystkie części. Hellaiser wszystkie części. Oszukać Przeznaczenie wszystkie. Dom Na Przeklętym Wzgórzu. Kolekcjoner no jest tego zbyt dużo.

A taki jak Uwierz W Ducha zrobił na tobie wrażenie, jak pierwszy raz oglądałaś? Bo to taki wzruszający.

Gość gość
niunita hejtujesz z gościa na erotycznym?

Niunita23dziś Nie, jak pisałam rzadko oglądam filmy. X No tak, ale to "stary" film i sądziłem, że nawet jak na początku był na topie, to ktoś go tobie polecił. Ale ok

Titanica oglądałam, nie podobał mi się ten co dostał dużo Oskarów i Di Caprio w nim grał.

Tzn ja Titanica oglądałem w dwóch wersjach. Być może jest jeszcze jakaś część. Pomijam ten Titanic 2 W tej jednej wersji jak wiesz przeżywa katastrofę kobieta w drugiej facet. Chodzi o ten miłosny wątek.

Tak, mały oglądałam kilka razy. Na początku śmieszył mnie bardziej, ale może dlatego, że 1-2 raz albo z racji wieku miałam inne poczucie humoru.

Niunita23dziś Niby dlaczego? X Tego nie wiem, ale czasami aktora/ki się nie lubi. Mniejsza o to.

A z tym Jackie Chan też fajne. Niby karate, ale bardziej pod komedie podchodzi. Wiele filmów z nim widziałem.

No mnie to jest obojętne, tylko tutaj to wiesz jak to jest co innego na priv, to nie propozycja, ale tutaj o niektórych rzeczach nie pisze.

Niunita23dziś Tobie? X Tak. Jest jakby mniejsze wrażenie w tych filmach niż kiedyś. Dużo się widziało i ciężko trafić na jakiś taki co ma to coś.

Książki kiedyś czytałem, nawet Biblię przeczytałem. Muzyki też słucham, ale nie mam tutaj "czegoś" ulubionego. Także tytuły czy zespoły w sumie nie zapamiętuje, nie przywiązuje wagi do tego.