Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoras mama na chrzcie swojego dziecka byla w spodniach

Polecane posty

Gość gość

szukam sobie sukienki ale nie moge znalezc, nie naleze do osob ktore wydaja kase na byle co bo mnie nie stac i nie mam gdzie trzymac wielu rzeczy, lubie miec jedna klasyczna sukienke ktora mi posluzy na dlugie lata jak to sie mowi, ale myslalam o zalozeniu ladnych czarnych spodni i np piekna jedwabna bluzke koloru nude, bardzi elegancka i klasyczna, do tego jakis czarny lub tez bezowy zakiet, nie wiem czy wypada isc w spodniach o jednak sukienka to sukienka...czy ktos z was byl w spodniach??

Gość gość
Moja kuzynka była ostatnio na chrzcie swojego dziecka w spodniach, do tego ładna elegancka bluzka i dobrze się prezentowała :)

Gość gość
Poszukaj na necie sukienki. Chrzest to taka okazja, ze sukienka jest bardziej odpowiednia.

Gość gość
gość dziś Odpowiednia dlaczego? Przecież można zalożyć spodnie i mieć elegancką, kobiecą stylizację. Pewnie, że pasują spodnie.

Gość gość
Bylam ja, byla moja bratowa, i do glowy by mi nie przyszlo, by eleganckie spodnie byly nieodpowienie; bo niby czemu?

Gość gość
ja mam w kwietniu w sumie niedlugo i troche pozno na szukanie jakiejs sukienki zeby mi sluzyla potem, a kupowanie czegos na jeden raz to niezbyt madre, spodnie tez moga byc fajne jak sie doda jakas ladna bluzke, bizuterie to stroj moze byc bardzo elegancki

Gość gość
Ja miałam lekkie materiałowe błękitne spodnie do tego taka długa marynarka- do pól uda i ciemna koronkowa bluzka. na zdjęciach wyszło kapitalnie :)

Gość gość
Nie mowie, ze spodnie beda zle wygladaly. Ale moim zdaniem sukienka jest bardziej odpowiednia na chrzest. Spodnie mozesz potem zalozyc na spacer, obiad u tesciowej, do parku albo na zakupy. Wiec sa praktyczne, zgadza sie. Sukienka jest bardziej elegancka, raczej jej nie ubierzesz wyskakujac do biedronki, prawda? Dlatego jest to odpowiedniejsza kreacja na chrzest, podkresla wyjatkowosc tego dnia. Ale to moje zdanie.

Gość gość
10;12 pewnie dla Ciebie spodnie kojarzą się od razu z jeansami albo zwykłymi materiałowymi i do tego jakaś koszulka. Wpisz sobie (nawet z ciekawości) eleganckie stylizacje dla kobiet w spodniach i zobaczysz co ciekawego można stworzyć :)

Gość gość
Zdziwisz się, jak ludzie chodzą ubrani na chrzest swoich dzieci. Widziałam laskę (co prawda nie matkę, ale chrzestną) w dżinsach i koszulce z gołym brzuchem. Opisywane powyżej przez nasza kafe-gwiazdę "stylizacja" to podobnej klasy dno. Eleganckie spodnie i bluzka nie sa złym rozwiązaniem. Lepiej niż kupować na siłę sukienkę, wyrzucić pieniądze i czuć się w niej źle. Na wszelki wypadek zajrzyj jednak na allegro. Może coś ci wpadnie w oko za śmieszne pieniądze.

Gość gość
Wg mnie spodnie są w porządku, zwłaszcza jeśli chrzest ma być w jakimś chłodniejszym miesiącu. Tak jak juz tu ktoś pisał - elegancka bluzka, biżuteria i tez będzie ładnie. Sukienka moim zdaniem lepsza na lato, nawet wygodniej wtedy niż gotować się w spodniach.

Gość gość
Ja jestem sukienkowa i dla mnie kobieta w portkach na weselu to chłop choćby nie wiem jak eleganckie były te spodnie :P Natomiast na chrzest jakieś modne eleganckie w kant i na 7/8 długość do tego trencz czy modna marynarka, szpilki dlaczego nie? Nie przesadzajmy to tylko msza w kościele, którą w całości siedzisz w ławce, a jedynie na parę minut podchodzisz do ołtarza.

Gość gość
MamaMloda39 dziś Ja miałam szpilki, legginsy i przedłużamy na pupie sweter. xxx Ło matko :o no to masz się czym chwalić. Wyglądałaś jak moja mama ze zdjęcia z końca lat 80-tych i to na osiemnastce swojej siostry w remizie, a nie na chrzcie własnego dziecka :o

Gość gość
A ja bede na chcrzcinach w spodniach i bluzce koniecznie rozpinanej bo karmie. Nie zawsze da sie wystroic przy kp

Gość gość
ja tez uwazam ze na weselu kobieta w spodniach wyglada okropnie, ale na chrzcinach??? uwazam ze jak nabardziej w porzadku ale...musza byc naprawde gustowne i dobrana bluzka czy zakiet musza byc porzadne i z klasa

Gość gość
no akurat komplet który ja miałam nie bardzo nadaje się na zakupy czy spacer w parku, bo choć byłam w spodniach to to był typowo imprezowy elegancki kostium w którym śmiesznie bym wyglądała na codziennych zakupach. mój kostium to zac posen kolekcja pre fall 2014. kobieta w spodniach też jest sexi.

Gość gość
nie ma obowiazku byc na chrzcie w spudnicy. Chrzestne tez bywają w spodniach.

Gość gość
eleganckie spodnie + koszula, jedwabna bluzka to jak dla mnie super strój na taką okazję. Tylko wybij sobie z głowy taki wsiowy zestaw: szpilki do leginsów (:D) i sweterek, jak tu już jedna błysneła. Nie wiem co mają w głowie ludzie, którzy uważają taki strój za "wyjsciowy".