Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WRÓCIĆ czy NIE?! Co sądzicie?

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Zerwałam z facetem, z którym byłam 5 lat. Wiadomo, multum pięknych wspomnień, jednak my dwoje... nie szanowaliśmy się wzajemnie. Podczas kłótni mogłam usłyszeć, ze jestem szmatą, s*ką. A nie jestem! Nigdy nie zasłużyłam sobie na takie miano. On wyzwał mnie, ja się odpłacałam w równie miły sposób... Zaczęło się wjeżdżanie na rodzinę. Olewanie mnie. Nie było miło ostatnim czasem. Odeszłam. Byłam pewna swojej decyzji. Mija miesiąc... On się załamał trochę. Przychodzi, przynosi ogromne bukiety kwiatów, obiecuje, że teraz wszystko się zmieni, że on zrozumiał ile dla niego znaczę i że wszystko działo się dlatego, ze miał pewność, że co by się nie działo to nie odejdę. Odeszłam, niby zrozumiał wszystko. Biję się z myślami, z jednej strony nie wydaje mi się, żeby na dłuższą metę coś się zmieniło, a zdrugiej strony tęsknię i ciągle myślę o tych piękniejszych chwilach. Co sądzicie ? Czy jest sens wracać ?

Gość gość
Nie Na 100% bedzie tak samo jak tylko poczuje sie znowu pewnie uwierzyc mi

Gość gość
A i zapomniałam dodać, że moja rodzina jest w niego zapatrzona jak w obrazek. Strasznie się mnie czepiają, że go zostawiłam... Teksty typu "jeszcze zapłaczesz", "zastanów się jeszcze", "zraniłaś dobrego człowieka" ;(

Gość NobodyImportant
Wyzywałaś mu matkę podczas tych kłótni? Pozdrawiam.

Gość gośćino
Zostaw go dziewczyno znajdź lepszego :D nie ma sensu wiem z własnego doświadczenia oni się nie zmieniają niestety można się nieźle na tym przejechać :( twoja rodzina go uwielbia a co im do tego? Zresztą on ich klnął z tego co napisałaś wynika jak można kogoś takiego lubić :p

Nic z tego raczej nie będzie. Nie było między wami szacunku, później też nie będzie

Tacy ludzie się nie zmieniają. Brakuje mu Twoj obecności,seksu i towarzystwa. Ot co. jednak nie wracaj do niego bo chwilę będzie dobrze a później wszystko wróci do normy. A rodzina niech sama się z nim spotyka skoro tacy wpatrzeni w niego.

Gość gość
Wróć. Ale pod warunkiem, że będzie trzymal czystosc razem z Tobą do ślubu. To go nauczy szacunku do Ciebie i na teraz i na przyszłość. Wówczas zbliżycie sie do siebie i nawiążecie poprawne relacje. Relacje ukierunkowane na szczęście drugiej osoby a nie tylko i wylącznie na swoje wlasne bez brania pod uwage dobra drugiej osoby. Postaw mu ten warunek. Wówczas on dojrzeje do właściwej postawy w związku i szacunku Ciebie i Wszych relacji. Czystość ma znaczenie. Zbliża do siebie ludzi.

Gość gość
Wrocic i trzymac czystosc. Niech sie uczy charakteru i meznieje w decyzjach :)