Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zoltoczerwony

Prawdobodobnie za kilka miesiecy wracam na stale do Polski. Od czego zaczac?

Polecane posty

Gość gość
A co nas obchodza takie osrance , jak ty wuefisto :D

Gość gość
Uki się gotują z zazdrości, że my mieszkamy w PL, a oni zdechna na wygnaniu w smierdzacym murzynskim potem jukeju.

Gość gość
Nie zazdrosc tylko wspolczucie :D potem to ty je/biesz, czarni sie myja w przeciwienstwie do takiej nedznej, rasistowskiej swini jak ten cwel powyzej. Sram ci do ryja cwelu

Gość gość
doradzam (wiem to z własnego doświadczenia) - umów się zazwczasu z psychologiem - po 2-3 m-ach pobytu w ziemniaczarni (sorki, polandii) bedziesz miała taaaakiego doła, ze nie bedziesz wiedziała jak skręcić. jedynym lekarstwem bedzie powrót do brudnej / znienawidzonej anglii.

Gość gość
niestety potwierdzam po 1,5 roku od powrotu chce wracac . W polsce nic sie nie zmienilo.

Gość gość
Swinio wracaj. Kupić ci bilet?

Gość gość
Swinio, nie zmieniło się w twojej zapijaczonej wiosce. Jak świnio możesz porównywać swój PGR z dużym miastem na zachodzie świnio? Dlaczego nie Wyjechałas do biednego regionu w jukeju świnio, tylko tam gdzie jest praca? Swinio, dlaczego oczekujesz od Polski, żeby z twojego PGRu uczynila metropolie, świnio? Wyjedź świnio do jakiegoś dobrze rozwiniętego miasta w PL, świnio i zobacz jak ludzie żyją, świnio. Swinio, jesteś głupia i nadajesz się tylko do lizania jaj, świnio.

Gość gość
znowu się zawiesił na słowie "świnia" bingol - to można leczyć na nfz!

Gość gość
Swinio, nawet nie jesteś w stanie się ustosunkować do tego co napisałem, świnio. Jesteś stworzona tylko do lizania jaj chłopowi i zmywania ukowskim garów, świnio.

Gość gość
już sto razy pisałam! 0 nie "chłopowi" tylko CHŁOPU!!!

Gość gość
Ja zwał, tak zwał świnio. To jak świnio, wylizalaś jaja temu chłopowi czy nie? Swinio?

Gość gość
od razu widać że pochodzisz z PGRu - stąd te kompleksy i zazdrość frustracje wyładuj na swoich rodzicach bo to ich wina, że nie zapewnili ci żadnej przyszłości i dali tak spieprzone geny

Gość gość
Swinio, a jaka tobie zapewnili przyszłość? Przecież musisz na wygnaniu w uka kible szorowac i jaja chłopowi lizać, świnio.

Gość gość
zostawili mi trzy mieszkania które sprzedałam i kupiłam dom w UK - za gotówkę!!! kibli myć nie muszę - ty to za mnie musisz robić - bo twoi rodzice dali ci tylko kopa na rozpęd do UK

Gość gość
No widzisz świnio, gdyby nie Polska, to byś spala na ulicy w jukeju świnio. Tak swoją droga, to trzeba mieć niezle nasrane, by mając trzy chaty w PL, wyjeżdżać do uka i kupować zagrzybiona rudere. Widać od razu świnio, że mądrością nie grzeszysz. Jak tam wylizalaś dzisiaj ładnie jaja chłopowi świnio?

Gość gość
zostawili mi trzy mieszkania które sprzedałam i kupiłam dom w UK - za gotówkę!!! x aaa czyli jestes goownianym zerem, który wszystko dostał na gotowe od starych bo jestes zbyt tępa aby dosc do czegos samemu, teraz pewnie rozłozysz nogi i czekasz na księciunia z bajki który zadowoli twoją próżność debilko BUAHAHAHAHAAAAA ye bunna szmata :D

Gość gość
Rodzice całe życie się dorabiali, a ta świnia ten ich cały wysiłek sprzedała i do jukeju wyjechała, by kupić zagrzybiony kurnik z dwoma kurkami. To trzeba mieć nakurfione w lepetynce.

Gość gość
jak ludzie nic z domu nie dostali to wyzywasz ich od śmieci i kiblomyjców jak coś dostali to wyzywasz ich od szmat i złodziei biedny, chory psychicznie człowieczek

Gość gość
Rodzice całe życie się dorabiali, a ta świnia ten ich cały wysiłek sprzedała i do jukeju wyjechała, by kupić zagrzybiony kurnik z dwoma kurkami. To trzeba mieć nakurfione w lepetynce. xxx nie śmieciu! dzisiaj ten dom ma wartość pięciu - sześciu mieszkań jakie w niego zainwestowałam niedługo go sprzedam i wrócę do PL z podwójną ilością tego co wywiozłam - boli? a propos rodziców - cieszą się niezmiernie, że ich majątek został w tak krótkim czasie podwojony!

Gość gość
I kolejny fakt o bingolu wuefiscie. Boli go to ze inni maja normalnych rodzicow czy rodzine ktorzy zapewniaja przyszlosc i pomagaja swoim dzieciom czy wnukom itd. Je/bany cwel pochodzi z patologii dlatego ciagle o tym wspomina i dlatego jego rodzina sie na niego wysrala, bo to chodzace gowno jest wiec nie dziwne, nawet w necie go wszyscy smiecia nienawidza.

Gość gość
Kazdy normalny rodzic decydujac sie na bachorka mysli o jego przyszlosci a nie tak jak w przypadku bingola cwela ktory nie rozumie co to rodzina, patologiczny cwel

Gość gość
Tez zamierzam wracac niedlugo do kraju. Jak myslicie jaki jest najlepszy okres do tego? Ja mysle o poznej wiosnie, ewentualnie czerwiec.

Gość gość
I wuj z obszczaną, pijacką PL. Kto chce niech wraca. Ja ani myślę pakować się w ten polski gnój.

Gość gość
Kto cos umie ten wrocił. Zostali nieudacznicy. I pracy w brod w PL teraz, pracodawcy bija sie o pracownikow, ze trzeba sprowadzac ukraincow. Nie to co uka gdzie firmy uciekaja po brexicie.

Gość gość
Zacznij od zabicia sie.

Gość gość
Kolega dobrze to ujął: I wuj z tą obszczaną, pijacką PL. Kto chce niech wraca. Ja ani myślę pakować się w ten polski gnój. Ototototo!

Gość gość
Nas polakow w PL nie obchodzI twoja opinia o twoich doswiadczeniach z zapijaczonego pgr-u. My mamy full wypas i duzo znajomych.

Gość gość
i kaszanke.

Gość gość
i robimy grille. Nigdzie indziej na swiecie nie ma grilli.