Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Redakcja Kafeteriii

Z forum zostało przegnane 60% kobiet a wszystko to wina PRAWIKÓW

Polecane posty

Gość Redakcja Kafeteriii

Ich jadu i obrażania.

Gość gość
"Kafeteriiiiiiiiii" pisze się przez 10 'i' :)

Nie. Kafeteria padła ofiarą własnego fenomenu. Prawiki wpisywały w Google "Mam XX lat i nigdy nie miałem dziewczyny" i wpadały tutaj bo pierwszym wynikiem w wyszukiwarce była właśnie KAFE.

Gość gość
Jakby tu była jakakolwiek kontrola to wszystkie debilne tematy byłyby od razu kasowane

Gość gość
Normalna osoba wejdzie na kafeterię i jak zobaczy kolejny temat z tytułem kobiety to qurw... to zaraz wyjdzie:)

Gość gość
gość dziś No właśnie. Nikt nie ma kontroli nad tym bajzlem. Niby forum dla kobiet, a nienawiść i pogarda ze strony mężczyzn ma się tu doskonale. Nawet nie mężczyzn, tylko sfrustrowanych przegrywów, których jedyną rozrywką jest obrażanie kobiet w internecie. Bo na żywo do żadnej nie otworzy gęby.

Gość gość
wręcz przeciwnie ja weszłam, zobaczyłam debilne tematy i zostałam może dlatego,że byłam wynudzona jak mops na netkobietach

Gość gość
kiedyś były modki, które nawet pisały z użytkownikami Pani Cenzor, np. teraz jest...burdel. dziewczyn fajnych na ogólnej nie ma. facetów fajnych nie ma, bo zniesmaczeni aspołecznymi gówniarzami z wymyśloną fobią społeczną :O

Gość gość
mi netkobiety albo wizaż nie przeszkadzają, tam jest jakiś porządek, tylko logować mi się nie chce i pisać długich na stronę postów :P

Gość gość
20:25 bo jesteś koszmarnie nudny i marudny. masz odpowiedź.

Gość jołki_połki
namawiam do konstruktywnego myślenia oraz do wyobraźni , czy są na sali osoby posiadające wyobraźnię ? jeżeli TAK to weźcie poprawkę , że to NIE faceci zakładają te durne tematy o prawikach lub dziewicach ale to jest robota KOBIET , powiem więcej , wyobraźcie sobie DWIE albo nawet TRZY zakonnice z panelami modka , czy już zaczynacie myśleć inaczej ?