Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jezyki obce oprocz angielskiego

Polecane posty

Gość gość

Hej. Jezyk angielski jest przewaznie pierwszym jezykiem obcym. Innym nauka idzie latwiej, inni nie cierpia nawet polskiego. 1. Jakiego chcielibyscie nauczyc sie innego jezyka obcego? 2. Jesli tak, dlaczego? 3. Czy interesuja was inne kultury i dlaczego? 4. Czy mieliscie okazje uczyc sie jezyka obcego za granica i dlaczego?

Gość yomi99
Ja uczę się języka stricte ze względu na pracę ;) choćby tutaj : www.linguajob.pl można zobaczyć jak wiele ofert pracy mają dla ludzi ze znajomością jezyków, głownie angielski, czeski, niemiecki. No i ofert dla specjalistów, to plus :)

Gość gość
hiszpanski i rumunski

Ja dla przyjemności uczę się włoskiego, służbowo przydaje się też niemiecki.

Gość Tamara B
Ja się uczę francuskiego w http://szkolajezykow-opole.pl i jestem ze swojej decyzji bardzo zadowolona, mocno nawet się zastanawiam nad tym aby dołączyć do tego jeszcze włoski, ale to co piszę to nauka poza tradycyjnym systemem szkolnictwa... który nie będę ukrywała za dużo mi nie dał, a był nawet moment, że całkowicie zniechęcił mnie do nauki jakiegokolwiek języka...

Możesz uczyć się razem ze swoim dzieckiem języków obcych bez żadnych problemów za pomocą naszego efektywnego, przy czym całkowicie darmowego translatora - www.m-translate.pl Otrzymuj tylko najlepsze wyniki tłumaczenia!

Gość pralkaFrania
U mnie od lat angielski na pierwszym miejscu (na Erasmusie bardzo się podszkoliłam), a ostatnio zaczęłam norweski w szkole SML w Koszalinie, po fascynuje mnie Skandynawia, może w przyszłości wyjadę tam i będę się uczyć w praktyce na miejscu... ;)