Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość na wykończeniu

Dziewczyny przesadzam? bo nie daje rady

Polecane posty

Gość gość na wykończeniu

Mąż ma własną firmę, jeździ do pracy codziennie na 13. Ja też pracuję lecz na 1/2 etatu. Do pracy mam na godz.8. Wstaje o godz. 6:00. Szykuje siebie, dziecko. Prysznic, mycie, śniadanie i te sprawy wiadomo. Do tego lece jeszcze z psem wracam ubieram synka i zabieram do przedszkola. Później dosłownie biegiem do pracy. Mąż sobie cały czas śpi. Wracam z pracy i pędem do przedszkola, wracając z dzieckiem zakupy wyjście z psem. Maz właśnie dopiero dojechał do pracy, wróci o 17:00. Wstał o 11. Ja wracam do domu wybiegam z psem, wracam..obiad, sprzątanie, pranie, prasowanie, mycie naczyń:-/ zabawa z dzieckiem. padam na ryj dosłownie... Nie wiem czemu. Maz nic nie zrobi potyka się codziennie o worek ze śmieciami a i tak nie wyniesie. Naczynia zostawia w zalewie i nigdy w życiu nie umyje. Z psem tez nie wyjdzie. Ja juz nie mam sily , płacze . a on się ze mnie śmieje, ze co ja niby takiego robię:-(W ogole chyba mam depresje. Przesadzam serio?

Gość gość
obstawiam ze twoj maz to typowy janusz biznesu :P ot wielki BYZNEZMEN megaprezio (choc pewnie firma max srednia) i on musi sie wyspac wypoczac wymedytowac.... :P

Gość gość
Zastrajkuj dzień lub dwa dbając tylko o dziecko. Olej obiadki śmieci i zmywanie. Wtedy twój mąż się dowie cóż ty takiego w tym domu robisz.

Gość gość
albo kaze jej sie wyprowadzic :D janusz biznesu jak pracownik mu zaprotestuje przeciwko waleniu z 3 osoby na polowie etatu za najnizsza to go zwalnia :D zony zwolnic nie moze ale napewno innej metody na rozwiaznie nie zna :D

Gość gość
A może żona za chwilę sama mu się zwolni;) i niech janusz biznesu robi co chce. Gosposia na godziny jednak kosztuje a żona to za darmo śmiga.

Gość gość
I tak masz lepiej. Ja jestem poza domem dłużej niż mąż a wszystko robię sama. On jedynie odprowadza rano córkę do przedszkola, bo chodzi na 10 do pracy. W domu nie robi nic a wiecznie narzeka i krytykuje.

Gość gość
Pracujesz 4 godziny dziennie, masz jedno dziecko które jest już w przedszkolu i nie dajesz rady?

Gość gość
Twój mąż zachowuje się nieodpowiedzialnie, jest leniwy. Ale ty też dziwna jesteś. Nie dajesz rady bo pracujesz na pół etatu uznasz jedno przedszkolne dziecko?