Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DawidNudysta

Facet nago a ty ubrana. Kręci cię to?

Polecane posty

Gość DawidNudysta

CFNM = Clothed Female Naked Male (ubrana kobieta, nagi mężczyzna) - Czy spotkałaś się już z tym pojęciem czy nie to JEŚLI LUBISZ PRZEBYWAĆ W TOWARZYSTWIE NAGIEGO MĘŻCZYZNY albo marzy ci się coś takiego aby np. zrobić babski wieczór z koleżankami który umiliłoby wam towarzystwo nagiego faceta - bingo! Jestem naturystą, z lekkim pociągiem do ekshibicjonizmu, nie stanowi dla mnie żadnego probemu przebywanie nago pośród innych osób, a wręcz przeciwnie - bardzo to lubię i czasem mnie to podnieca! Do tej pory wielokrotnie bywałem na plaży naturystów albo w saunie, nago w towarzystwie kobiet, ale chętnie bym tym razem wszedł w klimat CFNM, kiedy KOBIETY SĄ UBRANE A JA KOMPLETNIE NAGI :-) To nie jest oferta sponsorowana. Nie wymagam żebyś mi płaciła, będę miał przyjemnośc z samego faktu że w ten sposób dotrzymam Tobie (i ewentualnie Twoim koleżankom) towarzystwa! Ale jeśli zechcesz/zechcecie się odwdzięczyć to już kwestia do dogadania i pozostawiam Ci wolną rękę do inicjatywy;) ale wiedz że niczego nie wymagam! No może jedynie miłego towarzystwa :) Mam 28 lat, ale wyglądam nieco młodziej. Nie jestem typem mięśniaka czy amanta ale wyglądam nie straszę:) Jestem szczupłej budowy, uprawiam sport i pracuję nad coraz lepszą sylwetką. Aktualnie noszę długie włosy, w kucyk, obcięte na samuraja i 3dniowy zarost na twarzy. Owłosienie na ciele wygolone gdzie trzeba, ale generalnie do gładkich nie należę. Mam wiele zainteresowań, lubię pływanie, saunę, dobre kino, ciekawe rozmowy przy winie i dobrym towarzystwie. W kobietach lubię odwagę, otwartość i wesołe usposobienie. Jeśli zainteresowała Cię moja propozycja to proszę o kontakt mailowy pod adres: varioo@poczta.fm tam podam swój numer telefonu i będziemy mogli umówić się na spotkanie, dograć ewentualne szczegóły jeśli miałabyś jakieś pytania:) Spotkania są możliwe jedynie u Ciebie, ja nie dysponuję lokum do którego mógłbym zaprosić, na obecną chwilę. Tak więc, proponowane przeze mnie formy spotkania: - Jesteśmy u Ciebie wspólnie ja i Ty. Możemy siedzieć i rozmawiać/oglądać film/medytować/gotować/remontować/sprzątać/grać w karty/opalać się latem w ogródku. etc. itd. - Urządzasz "posiadówkę"/imprezę z koleżankami, ja wam towarzyszę - Idziemy wspólnie do sauny lub na plażę naturystów - Jestem "maskotką" podczas wieczoru panieńskiego Podczas wszystkich tych form spotkania JA JESTEM NAGO, TY (I POZOSTAŁE OSOBY) UBRANE według własnego uznania LUB W STROJU KĄPIELOWYM jeśli jesteśmy w saunie, na plaży albo w opalamy się w prywatym miejscu. Jeśli chcesz, mogę się postarać o towarzystwo i wtedy będę nie sam a z kolegą, lub nawet dwoma. Nie pozwalam się fotografować z twarzą (także mogę być na zdjęciu ale sfotografowany od szyi w dół), filmować ani nagrywać swojego głosu. Możesz/możecie natomiast mnie dotykać, wydawać mi polecenia i komentować mój wygląd. Co myślisz o towarzystwie faceta w stroju jak go Pan Bóg stworzył ?:D Śmiało ! :-)

Gość gość
fajny pomysł :)