Ironiczna Mysz Priv Kukawska 0 Napisano Kwiecień 1, 2016 Zgadnijcie kogo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 1, 2016 Rafalale ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ironiczna Mysz Priv Kukawska 0 Napisano Kwiecień 1, 2016 Brawo! Jestem w Wawie! Spotkałam ją dziś w Costa na Okopowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 1, 2016 troche sie orientuje w twoich wpisach :P to fajnie dzien spedzasz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ironiczna Mysz Priv Kukawska 0 Napisano Kwiecień 1, 2016 Dziękuję :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inaccessible89 568 Napisano Kwiecień 1, 2016 Ty znasz Rafalalę, bo już się pogubiłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ironiczna Mysz Priv Kukawska 0 Napisano Kwiecień 1, 2016 Tak, to Nina Kukawska. Ma tak samo na nazwisko jak ja, ale nie jesteśmy rodziną, tylko znajomymi. Piszę poważnie, bo wiem, że dziś prima aprilis. Tylko, że o tym już chyba każdy wie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inaccessible89 568 Napisano Kwiecień 1, 2016 Uhm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ironiczna Mysz Priv Kukawska 0 Napisano Kwiecień 1, 2016 m? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inaccessible89 568 Napisano Kwiecień 1, 2016 Irytuje mnie ta osoba, ale skoro jesteście znajomymi, to przymknę się i nie będę komentował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 2, 2016 To chory psychicznie facet albo pajac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach