Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Ewelaa771

Niby kocham ale brak " motylkow w brzuchu"

Polecane posty

Go艣膰 Ewelaa771

Witam mam taki ma艂y dylemat .od 2 lat jestem w zwi膮zku i my艣l臋 偶e nie ma tej chemi kt贸ra powinna by膰 wsumie nigdy przy nim nie czu艂am motylkow w brzuchu. Dodam 偶e w poprzednim czu艂am to i naprawd臋 to super uczucie . Nie wiem czy to z wiekiem tak si臋 staje czy ja poprostu go nie kocham tak mocno. Jest mi z nim dobrze ale czego艣 brakuje . Tak jak kiedy艣 z poprzednim partnerem mia艂am ochot臋 na seks o ka偶dej porze to z obecnym czasem to si臋 zmuszam bo "min臋艂o za duzo dni " bez seksu. Nie chce go rani膰 bo jest taki kochany dla mnie serce by mi p臋k艂o gdyby on cierpia艂 z mojego powodu ale gdzie w tym wszystkim jestem ja ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
mo偶e wda艂a si臋 w wasze 偶ycie niszcz膮ca Was rutyna? czy Tw贸j facet si臋 stara tak jak na pocz膮tku, czy kupuje Ci czasami z zaskoczenia kwiaty, wychodzicie gdzie艣 razem, tylko Ty i on? jednak za co艣 go pokocha艂a艣, czym艣 Ci臋 uj膮艂. '' i Nie chce go rani膰 bo jest taki kochany dla mnie serce by mi p臋k艂o gdyby on cierpia艂 z mojego powodu ale gdzie w tym wszystkim jestem ja ? '' s艂uszne uj臋cie, Ty cierpisz, aby jemu zmydli膰 oczy, to bez sensu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tez tak mam tylko ja dopiero zaczynam relacj臋. Jest fajny, mi艂y, stara si臋 o mnie ale brak ognia. I co mam robi膰? Przedtem zawsze by艂a ta iskra w poprzednich zwi膮zkach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No i w艂a艣nie tak to jest z kobietami, albo mog膮 mie膰 na kogo艣 chcic臋, ale nie kochaj膮, albo kochaj膮, ale nie maj膮 wtedy chcicy. Dobrze 偶e faceci nie maj膮 takiego dylematu, tylko szkoda 偶e tracimy na was czas, bo jak wida膰 nie warto. Tak偶e Panowie, albo seks, albo marna mi艂o艣膰... w jednym i drugim przypadku nie warto si臋 anga偶owa膰, ani tym bardziej 偶eni膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
co wy ku藕wa z ta rutyn膮 , u nas nigdy tego nie by艂o owszem k艂opoty inne tak kt贸re maj膮 wp艂yw na relacje ale rutyna nie, a razem 23 lata

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dzi艣 kobiety s膮 zupe艂nie inne, niby seks=mi艂o艣膰, ale to g贸wno prawda, kobiety do seksu podchodz膮 dzi艣 bardzo po m臋sku, facet si臋 podoba fizycznie to ochota jest, jak si臋 znudzi to ochota przechodzi nawet je艣li niby kochaj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Faceci nie maj膮 takich dylemat贸w?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Da艂a艣 w艂a艣ciwy tytu艂 "niby kochasz" a ty nie kochasz, facet jest za dobry przez co pod艣wiadomie czujesz si臋 od niego gorsza, a dobry facet to same nudy bo nie dostarczy ci skrajnych emocji, nie schla si臋, nie zwyzywa, nie uderzy, nie zdradzi... no nudy po prostu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Faceci nie maj膮 takich dylemat贸w? x Niestety nie maj膮, je艣li kochaj膮 to zawsze maj膮 ochot臋 na seks, bo podnieci膰 si臋 mo偶emy na zawo艂anie, wystarczy 偶e tego chcemy, ba... nawet kobieta nie musi by膰 idea艂em, wystarczy 偶e co艣 do niej czujemy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie wyobra偶am sobie by膰 z facetem, kocha膰 go i nie mie膰 na niego ochoty. Najwidoczniej to wcale nie jest mi艂o艣膰, no chyba 偶e kto艣 oddziela seks od uczu膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie kumam tego. A faceci mog膮 do kogo艣 nic nie czu膰 a mie膰 tylko ochot臋 na sex? ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To tak jak by艣 mia艂a 膰pa膰 najchujowszy towar w mie艣cie. Niby co艣, ale strasznie c*****o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Autorko daj sobie z nim spokoj jak nic nie czujesz to w przyszlosci bedzie tylko gorzej. Mialem takie kobiety ze bardzo ladne zgrabne ale jakos nie mialy w sobie tej chemii ktora przyciaga. Dawalem sobie spokoj po kilku spotkaniach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie kochasz go tylko ci z nim dobrze.

Udost臋pnij ten post