Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

GOLENIE

Polecane posty

Gość gość

rację mają przeciwnicy i zwolennicy golenia, ponieważ te nawyki wynosi się z domu tak samo, jak nawyk mycia się raz na ...miesiąc, lub inaczej. Ja teraz chcę poruszyć sprawę golidła. Toż mamy już świetne zestawy w drogeriach /Rossmann/, zaś do ochrony przed podrażnieniami krem PENATEN/tak,tak niemowlęcy/ lub 4PORY ROKU/ROSSMANN/; ja używam od pięciu lat maszynek wymiennych z 5-cioma ostrzami/Bikellini, Gilette Fusion,lub którejś z podobnych popularnych już u nas. Gwarantuję!!! jeden wkład służy do golenia zarostu brody i okolic intymnych 2 -3 miesięcy, a włos mam dość twardy. musiałem zacząć tego dokonywać, ponieważ włosy wchodziły pod napletek i przy chodzeniu tak mocno naprężały się, że stale miałem wrażenie że ktoś mnie za nie pociąga- przyznacie , że to bardzo głupie. I jeszcze jedna uwaga. ORTOGRAFIA. Kochani! Gdy czytałem Wasze wypowiedzi to stale czułem się, jakbym miał TAM nieogolone, które mi się naprężają i szczypią jak diabli. Radzę zaopatrzyć się w mini słowniczek ortograficzny i po napisaniu na ekranie zrobić korektę tekstu, bo inaczej jakiś obcokrajowiec, szczególnie z krajów słowiańskich prześmieje "wypociny" i będzie miał rację. Ja też, pomimo sprawdzań mam niejeden błąd niezauważony, ale to już dopust boży, może mi wybaczycie.- kazio-sęk

Gość gość
golenie można zasłonić nagolennikami. jaja można golić jak kto chce, ale pisać o tym na forum, to trzeba być chorym na głowę. autor debil.