Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TixTom7

Zaraz na AXN będzie horror pt; Hostel 3

Polecane posty

Kurcze szkoda, bo oglądam "coś tam" na polsat film.

Gość gość
Horrory to badziew dla debili.

gośćdziś Horrory to badziew dla debili. X Filmy są różne, tak jak i gusta, dlatego nakręcają róż gatunek. Czym większy wybór, tym lepiej, żeby nie być takim ograniczonym prostakiem i debilem, który tego pojąć nie może.

Dzisiaj wyśniła mi się nowa część z Blade wiecznego łowcy :D.

Gość gość
Oszkaa,w dzień śpisz?

oszkaadziś Znow horror o.O przepraszam wczoraj zasnelam X Cześć. No właśnie, a tak, to by było raźniej. No i bym się tak nie bał :-)

Gość gość
Skarbusiuj :o :D

xendziś Dzisiaj wyśniła mi się nowa część z Blade wiecznego łowcy X To kiedy premiera? A może uchylisz rąbek tajemnicy? Bo to rozumiem jest film twojej wyobraźni ;-)

Gość gość
Tak na marginesie to horrory są po to, żeby poruszać najbardziej prymitywne odruchy u kretynów i kretynek które je chłoną a po jakimś czasie mordują ludzi i próbują np. ich zjeść, jak znany juz chyba na całym, świecie polski psychol. Trzeba być ograniczonym prostakiem i debilem, żeby tego nie pojmować.

oszkaadziś Nie spie w dzien X A ja odwrotnie tzn w dzień. Gdzieś od 17-18

No myślałam, że już nikt nie zapyta :D. Zaczęło się spokojnie, miałam w nieznanym miasteczku {raczej zabytkowym, zaniedbanym sądząc po budowlach}, zrobić niewielkie zakupy. Niestety w wąskich korytarzach wypełnionych stromymi schodami zgubiłam się. Zauważyłam rodzącą kobietę, wymagała natychmiastowej pomocy i faktycznie zajęli się nią jacyś ludzie, jednak niewykwalifikowani{raczej znachorzy}. Sytuację obserwowałam z góry, brzuch ciężarnej falował jakby łożysko odrywało się z płodem, a gdy otworzyła usta zaatakowała lekarza wyłaniającym się z gardła wężem zakończonym trójzębem. Zaatakowana ofiara widziała tylko pochłaniającą wodę w postaci żelu.

gośćdziś Tak na marginesie to horrory są po to, żeby poruszać najbardziej prymitywne odruchy u kretynów i kretynek które je chłoną a po jakimś czasie mordują ludzi i próbują np. ich zjeść, jak znany juz chyba na całym, świecie polski psychol. Trzeba być ograniczonym prostakiem i debilem, żeby tego nie pojmować. X Ty niczego nie pojmujesz, bo twój debilizm przysłania tobie rzeczywistość. Najwięksi mordercy nie oglądali horrorów. Nawet nie wiedzieli co to jest, tak jak ty, a pomimo tego ich psychika była bardziej zryta, niż WSZYSTKIE razem wzięte horrory.

gość dziś Tak na marginesie to horrory są po to, żeby poruszać najbardziej prymitywne odruchy u kretynów i kretynek które je chłoną a po jakimś czasie mordują ludzi i próbują np. ich zjeść, jak znany juz chyba na całym, świecie polski psychol. Trzeba być ograniczonym prostakiem i debilem, żeby tego nie pojmować. x Ach jak ograniczonym trzeba być człowiekiem, wy wszystkich wkładać do jednej szuflady.

Gość gość
już się wyzywaja od debili,jeden mądrzejszy od drugiego :D

Gość gość
Którzy najwięksi mordercy, konkrety! Na ogół normalni ludzie nie wymyślają takich scenariuszy, do tego trzeba być psychopatą albo wzorować się na psychopatach, ograniczony debilu.

xendziś No myślałam, że już nikt nie zapyta. Zaczęło się spokojnie, miałam w nieznanym miasteczku {raczej zabytkowym, zaniedbanym sądząc po budowlach}, zrobić niewielkie zakupy. Niestety w wąskich korytarzach wypełnionych stromymi schodami zgubiłam się. Zauważyłam rodzącą kobietę, wymagała natychmiastowej pomocy i faktycznie zajęli się nią jacyś ludzie, jednak niewykwalifikowani{raczej znachorzy}. Sytuację obserwowałam z góry, brzuch ciężarnej falował jakby łożysko odrywało się z płodem, a gdy otworzyła usta zaatakowała lekarza wyłaniającym się z gardła wężem zakończonym trójzębem. Zaatakowana ofiara widziała tylko pochłaniającą wodę w postaci żelu. X Scenariusz i Reżyseria / Xen / Zdjęcia / Xen/ Efekty specjalne / Xen / Muzyka / Xen / Oskar-Xen :-)

"Ja widzę na niebiesko", sądząc po koleżanki cytacie sprostuję, na granatowo. To nie znaczy, że jestem zła, tylko więcej zła dostrzegam.

Gość gość
Co za nędzna grafomania.

TixTom7 dziś xendziś No myślałam, że już nikt nie zapyta. Zaczęło się spokojnie, miałam w nieznanym miasteczku {raczej zabytkowym, zaniedbanym sądząc po budowlach}, zrobić niewielkie zakupy. Niestety w wąskich korytarzach wypełnionych stromymi schodami zgubiłam się. Zauważyłam rodzącą kobietę, wymagała natychmiastowej pomocy i faktycznie zajęli się nią jacyś ludzie, jednak niewykwalifikowani{raczej znachorzy}. Sytuację obserwowałam z góry, brzuch ciężarnej falował jakby łożysko odrywało się z płodem, a gdy otworzyła usta zaatakowała lekarza wyłaniającym się z gardła wężem zakończonym trójzębem. Zaatakowana ofiara widziała tylko pochłaniającą wodę w postaci żelu. X Scenariusz i Reżyseria / Xen / Zdjęcia / Xen/ Efekty specjalne / Xen / Muzyka / Xen / Oskar-Xen usmiech.gif x Dzięki:), to mój debiut.

gośćdziś Którzy najwięksi mordercy, konkrety! Na ogół normalni ludzie nie wymyślają takich scenariuszy, do tego trzeba być psychopatą albo wzorować się na psychopatach, ograniczony debilu. X Ograniczonego debila na codzień w lusterku oglądasz. Polecam historię prostaku, to będziesz miał konkrety, ale ty ograniczony kretynie nic o tym nie wiesz. Jeszcze raz trochę historii i może ( wątpię ) Czy będziesz wiedział o co chodzi.

gośćdziś Którzy najwięksi mordercy, konkrety! Na ogół normalni ludzie nie wymyślają takich scenariuszy, do tego trzeba być psychopatą albo wzorować się na psychopatach, ograniczony debilu. X Jeszcze jedno debilu, bo skoro debil, to jak do debila. Taka prostota tutaj jest potrzebna. Np Horror pt; Teksańska Masakra Piłą Mechaniczną jest na faktach, a wiesz prostaku, że to się wydarzyło w 1973r A wiesz ile było ofiar? Czy czegoś się naoglądali?

Gość gość
A po jaką cholere to ekranizować, dla psycholi i zwyrodnialców , żeby sie naoglądali i to powtarzali? I na uciechę idiotkom takim jak ty, które uważają horrory za niewiadomo jakie osiagnięcie kinematografii.

Tak, lepiej oswoić się z czymś i przekładać na papier niż walczyć całe życie. Wiele takich historyjek powstałoby już z mojej ręki, ale nie myślałam o tym na serio.

gość dziś A po jaką cholere to ekranizować, dla psycholi i zwyrodnialców , żeby sie naoglądali i to powtarzali? I na uciechę idiotkom takim jak ty, które uważają horrory za niewiadomo jakie osiagnięcie kinematografii. x Rozumiem twoje rozterki, jednak psychopata zawsze znajdzie upust lub usprawiedliwienie własnym "marzeniom", twórca jest tylko narzędziem w rękach ułomnej osoby. Dewiant inspiruje się wszystkim i niczym, film jest zbiorem szczątkowym, efektem.