Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wy mezczyzni lubicie doprowadzac kobiete do orgazmu

Polecane posty

Gość gość

Jestem ciekawa jacy sa mezczyzni pod tym wzgledem.Wiem ze jedni tylko siebie zadowalaja we wspolzyciu i tyle a inni starajs sie doprowadzic partnerke do orgazmu bo to dla nich wazne.O co tu chodzi? Dlaczego niektorzy mysla ze jak uprawiaja sex to kobiecie to wystarcza.Wiekszosc kobiet nie ma orgazmu pochwowego.

Gość gość
aha, a ile znasz kobiet co sie osobiście ci do tego prezyznały?

Gość gość
Z piecioma rozmawialam na ten temat.Kazda tylko osiaga orgazm przez lechtaczke.Oczywiscie czuja przyjemnosc ze stosunku ale to ich do orgazmu nie doprowadzilo i nie doprowadza

Gość gość
Dla mnie zadowolenie wpelni kobiety to priorytet dopiero później moje potrzeby, ja zawsze mam orgasm u facetów to normalne. A jak kobieta się ktoś zajmie na odwal to kiedyś bzyknie ja inny. Ja lubię lizac itp godzinami. Nie wyobrażam sobie zeby facet się spuścił i miał resztę w dupie

Gość gość
jak się facet spuści to czasem kobieta ma to w dupie.

Gość jołki_połki
bardzo poważne zadam pytanie, jak się zachowuje kobieta w czasie prawdziwego orgazmu ? moim zdaniem to ponad 95 procent kobiet oszukuje, że ma orgazm, więc , jaki orgazm jest prawdziwy u kobiety ?

Gość gość
Tzn jak się spuścił i z twardej paly zrobi się miękka to się nie dziwie

Gość gość
Moja nie udaje, rozmawiałem z nią o tym i ona twierdzi ze udawanie jest bez sensu trzeba się starac

Gość gość
Rucham spuszczam się i wychodzę. Niech sobie strzeli z palca sama jak chce orgazmu. Mało mnie to obchodzi.

Gość też bogocz
dla mnie orgazm u partnerki jest najważniejszy, bez tego nie mogę powiedzieć, że seks był udany :)

Gość gość
jak to jaki? wtedy, kiedy jak wpadnie w drgawki i trzeba ją trzymać, żeby nie spadła z łóżka, chyba, że niech spada, ciąg dalszy na podłodze, ale w epilepsji ciężko, raczej trzeba poczekać, aż sie uspokoi :P bo w taką szalejącą to wsadzić po raz wtóry sie nie da w locie :)

Gość gość
Ja tez slyszalam od znajomych ze udaja.Stekaja . Ja to przy minecie czy pieszczotach reka dochodze tylko.I wtedy mam drgawki i wydaje dzwieki.Moj to szaleje jak wie ze do takiego stanu mnie doprowadzil.zawsze ja na pierwszym miejscu potem on.

Gość gość
Kobieta przy ograzmie sie trzesie.i to tak u wszystkich kobiet wyglada.piekne

Gość jołki_połki
moim skromnym zdaniem, jeżeli kobieta po porządnym bzykaniu i 'łubudu' następnego dnia lub ranka nie potrafi wykonać chociaż jednego porządnego kroku i pada totalnie zmęczona i trzeba zanieść kobietę pod prysznic na rękach to znaczy , że kobieta zaliczyła orgazm i nadal ma 'szum w głowie' i trzeba kobietę pod prysznicem zwyczajnie namydlić i wypucować oraz zrobić jej kawę z cytryną i do kawy dodać trochę miodu aby zaczęła normalnie funkcjonować życiowo może się zdarzyć, że kobieta po takiej kawie i prysznicu zawoła, że chce powtórkę z rozrywki jak wiadomo, kobiecie nigdy w takich przypadkach nie odmawiamy !

Gość gość
Ja po orgazmie na drugi dzien czuje sie kobita.Jestem doceniona.jestem szczesliwa i w dobrym chumorze.Usmiech od ucha do ucha:)

Gość gość
ja tam nie wiem, ale walę aż zacznie krzyczeć. i nigdy nie chce drugi raz, od razu w kimono. jestem obrzezany mogę do skutku, a jak mi dojdzie dziewczę, to zaczynam ostro minutę dwie i polewam. może to zbyt osobiste, ale h, z tym :)

Gość gość
po co się pytasz jak oni nawet nie wiedzą co to orgazm nie mówiąc już o doprowadzeniu! Polak nie umie kochać, nic nie wie na ten temat. Potrafi tylko wyruuchać swojego fiuuta i myśli że jet "wielki" bo siź spóóóóóścił! Brzydzę się polskich facetów. Głupole, niedorozwinięci umysłowo, brudni i nie mający pojęcia o kobietach.

Gość gość
sam jesteś brudna gruba krowo.