Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

intymne dotykanie na plaży

Polecane posty

Gość gość

Poruszcie swoje fantazje

Gość gość
A kim jesteś?

Gość gość
tak, usnęłam błogo na piasku, a tu nagle obudzil mnie ból ci.pki. zerwałam się na równe nogi a u moich majteczek wisiał rak z dorodnymi szczypcami :P

Gość gość
Zartujesz

Gość gość
gorzej jak ci skorpion znienacka zajdzie do analnej doliny :D

Gość
nie trzeba fantazjować.:P Wystarczy wydma z jednej strony i parawan od morza. :D No i przejście parę metrów od wejścia bo ludziom przeważnie nie chce sie dalej iść, a po jakim czasie są plaże-poza miastem, gdzie nieraz jest praktycznie pusto. :)

Gość weronikass
Zgadza się wystarczy przejść kawałek od wejścia i jest luzik można robić co się chce

Gość gość
mniej uczęszczana miejscowość, parę kroków wystarczy odejś i można sobie już pozwolić na swobodę. Ja np bardzo lubię jak mój men przy okazji nacierania balsamem pleców zrobi mi mały masaż, jak przy tej okazji zabłądzi mu ręka po udzie pod majteczki i trafi się malutka palcówka. Uwielbiam takie nakręcenia. Potem jestem nawet gotowa zgodzić się żeby majteczki pozostawiły odsłonięty pośladek, niby przypadkiem nie zauważam i nie poprawiam. Bardzo mnie taka palcóweczka rozluźnia i "demoralizuje".

Gość gość
a ja lubię spacerek tak z plaży zboczyć do lasku i minetka (ja siedzę na pieńku z rozchylonymi nóżkami on kleczy i mi dogadza )a potem jesli to noc seks od tyłu ale pocichu potem kapiel w morzu.:) polecam

Gość Rescator 555
Wybieliłem sobie anusa.

Gość gość
Spacer po plaży z ręką mena na pupci lub pod gumką majteczek i ten potępiający wzrok starych matron.Bezcenne.

Gość gość
zdarzyła nam się nad morzem sytuacja kiedy smarowałem swoją kobietę i ręka mi zbładziła tu i tam, pod majteczki, ruchy jej bioder wskazywały, że sprawia jej to przyjemność, katem oka zauważyłem, że pewna para przygląda się nam co stanowiło bodziec do śmielszych działań...... co ciekawe mężczyzna z pary vis a vis siadł za swoją kobietą objął ją nogami rozszerzając jej nogi.... początkowo masował jej piersi przez biustonosz od czasu do czasu niby przypadkiem to jedna to druga pierś wyskakiwała, pokazując się na chwilę później zszedł niżej zaczął masaż poprzez majteczki... oboje patrzyli na nas z aprobującym uśmieszkiem po chwili rozchyliwszy jej majteczki z atencją masował jej wilgotne nabrzmiałe wargi ........... jako że byliśmy od siebie o około 5 m. wszystko było widać powietrze było pełne erotyzmu.... moja kobieta dopiero po chwili się zorientowała w sytuacji i nie miała nic przeciwko pokazaniu najpierw piersi sama zsunęła biustonosz na środek a później tłumacząc, że szkoda jej majteczek od stroju pokazała wszystko co ma pod pod nimi, a jej szybszy oddech sprawił, że sytuacja była dla niej podniecająca...... ja w tym czasie byłem sztywny bardzo... moja kobieta była bardzo wilgotna bardziej niż zwykle w takiej sytuacji ..... sądząc po spazmatycznych *****ch bioder Pani naprzeciwko dochodziła do końca, moja doszła prawie równocześnie............ ciekawe co mogłoby się zdażyć gdybysmy byli w odludnym miejscu lub sami na plaży. Na pewno nie krępowalibyśmy siebie i nam facetom było równie dobrze ;)

Gość gość
fajnie