Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Doswiadczone mamy, poradzcie prosze..

Polecane posty

Gość gość

Jak ubrac 6 miesieczne dziecko, gdy jest 15, 20 lub 25 stopni? Dziecko jezdzi jeszcze w gondoli.. Spacerowke wyjmiemy dopiero jak bedzie ladnie sam siedzial..

Gość gość
dziecko ,ktore lezy wystarczy ubrac tylko warstwe grubiej niz siebie .Zawsze masz kocyk by regulowac cieplo,jak dziecku bedzie zimno to otulasz kocem a jak cieplo bez koca

Gość gość
Między 15 a 25 to duży rozstrzał. 15 to tak w miarę ciepło, 25 bardzo ciepło.

Gość gość
nie wiem czy jestem doswiadczona bo to moje pierwsze dziecko. Ma prawie 7 mies i ubieram jej na to co ma w domu albo taka grubsza bluze na misiu, albo tak jak dzis taki tez grubdzy welurowy plaszczyk ze sweterkowa podszewka. Na nozki dodatkowe spodnie, buciki i lzejsza czapka. Oczywiscie jest kocyk zeby przykryc nozki. I jezdzimy juz w spacerowce. W zime tez tylko kilka razy zalozylam pod kurtke dodatkowy sweterek. Nie przegrzewam i odpukac od listopada nie byla chora. No ale moja jest tak przyzwyczajona.

Gość gość
Przy 15 st dawałam zwykle kombinezon polarowy z bawełnianą podszewką, pod spód bawełniany pajacyk i body, bawełniana czapka (zwykle kombinezony z kapturem). Przy 20- to samo bez polarowego kombinezonu. Przy 25 body albo rampers taki krótki i bez czapki. Zawsze miałam spakowany kocyk, polarowy albo bawełniany, bo co innego 20 st przy pochmurnym niebie i zimnym wietrze, co innego jak słońce świeci a powietrze parne i nieruchome.

Gość gość
12:33 ty jej ubierasz pary spodni??