Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to jest, ze olal mnie niezbyt atrakcyjny facet a dwóch przystojnych za mną l

Polecane posty

Gość gość

Otóż poznalam faceta,spodobało mi się jego wnętrze,a wygląd był do zaakceptowania. Byłam mila,a on mnie olal! Taki 4 lub 5/10. Poszlam na dwie kolejne randki z 2 innymi. Jeden był 7/10 drugi 9/10, dla obu byłam mila,ale neutralna, nawet się nie umalowalam na randkę...i obaj chcą się ze mną dalej umawiać! A tamten mnie olal.

Gość gość
Bo jemu nie spodobało się wnętrze twojej głowy ...

Gość gość
Bo nieatrakcyjni mają przewrócone w głowach i myślą, że wyrwą modelkę. Jeśli nie jesteś modelką, wypiął się na ciebie. Czeka na Barbie- królewnę paszczak :P

Gość gość
Zdychaj

Gość gość
Tamten uznał najwidoczniej, że ze swoim wyglądem nie ma u ciebie szans, lub prędko wymienisz go na lepszy model. Poddał się od razu.

Gość gość
Nie przejmuj się, brzydale tak mają :P

Gość gość
Dobrze się dogadywalismy przed spotkaniem! Jedyne co do głowy mi przychodzi to,ze mu się nie spodobalam. Szok,ze taki facet ma wymagania, co on myślał, ze jakas modelka sie nim zainteresuje? Pozostalym dwom sie spodobalam...

Gość gość
Coz,skoro w Twojej glowie nie miesci sie to, ze przecietni ludzie tez moga WYBRAC kogos z kim chca sie spotykac, to chyba slusznie Cie olal. Mial byc zaszczycony, ze zechcialas sie z nim spotkac,czy jak?

Gość gość
Sama siebie na ile oceniasz?

Gość gość
Widocznie tych dwóch było tak głupiutkich jak ty .

Gość gość
No właśnie, na ile? To może być kluczowe.

Gość gość
gość dziś Widocznie tych dwóch było tak głupiutkich jak ty . x A brzydki był jeszcze głupszy.

Gość gość
Sama siebie oceniam na 6/10. Gdybym nie mała tak małych piersi byłoby 7/10.

Gość gość
A po spotkaniu widac mu sie nie spodobalas. Jezuuu...co w tym skomplikowanego? Tez mialam jedna fajna randke, a druga byla koszmarna, koles okazal sie nudnym, egocentrycznym bubkiem. Tez byl wielce oburzony jak sie z tego wycofywalam. A co, ktos ma sie zmuszac bo przez moment kiedys tam sie dogadywano? :D smieszni jestescie. Urazone ego Cie boli i nic wiecej.

Gość gość
"spodobało mi się jego " .......skoro uważasz ,że brzydki był jeszcze głupszy to co ci się spodobało ? Jego wątroba ?

Gość gość
gość dziś Ale ją gryzie ,że brzydki ją olał ;)

Gość gość
Ja jestem 6 lub 7/10 . Nie uważam się za ideał. Dobrze nam się pisało,a po spotkaniu zrobił się olewczy, pisał polslowkami, jakby stracił zapał i jeszcze chciał się spotkać, ale przestał się odzywać. Jak do niego pisalam to odpisywal,ale w końcu stwierdziłam dość,nie będę się narzucać. Chyba macie racje,ze brzydale i przeciętni maja kompleksy i wybujale oczekiwania. Dodam,ze spadla mi po tym samoocena i dlatego zdziwilo mnie,ze dwóch innych się mną zainteresowalo.

Gość gość
A brzydki był jeszcze głupszy. X Bo? Bo nie jest desperatem, ktory rzuca sie na kazda co zechce sie z nimi spotkac? I jestem ladna kobieta ;) ale nigdy nie robilam afery z wygladu osob, ktore mnie olaly badz nie. Nie, to nie, mowi sie trudno - nie trzeba od razu kogos wyzywac od glupich.

Gość gość
Chyba macie racje,ze brzydale i przeciętni maja kompleksy i wybujale oczekiwania. X Ojeju, jeju. Ale z niego gnoj. Nie poplacz sie :D Zrobil zle, ze wprost Ci nie powiedzial, ze nic z tego nie bedzie. Nie byc zainteresowany MIAL PRAWO Jednak juz masz swoja teorie :D

Gość gość
Najgorsze są paszczury z kompleksami. Takiemu nigdy nie dogodzisz.

Gość gość
Paszczury z wysokim mniemaniem o osobie jeszcze gorsze

Gość gość
To fakt :D

Gość gość
Nie nazwalam go głupim. Raczej był dziwny.

Gość gość
Widocznie tych dwóch było tak głupiutkich jak ty . x Bo? Bo nie jest desperatem, ktory rzuca sie na kazda co zechce sie z nimi spotkac? I jestem ladna kobieta oczko.gif ale nigdy nie robilam afery z wygladu osob, ktore mnie olaly badz nie. Nie, to nie, mowi sie trudno - nie trzeba od razu kogos wyzywac od glupich. X No, właśnie. A dziewczyna została wyzwana.

Gość gość
Ego? No ciekawe co byś myślała, żaden przystojny Cie nie olal, a jakiś przecietniak tak. Z inteligencji byliśmy na podobnym poziomie.

Gość gość
Bo kązdy ma inny gust i akurat się tak złożyło, ze temu wg Ciebie mniej przystojnemu się nie spodobałas, poprostu to zalezy od gustu

Gość gość
Takze mysle,ze wyglad faceta tu nie ma za bardzo znaczenia, ale jego gust poprostu i to czy Cie polubi itd, jednmu przypasujesz, a innemu nie, rzadko ktora osoba podoba sie prawie wszystkim, wiec nie bierz tego do siebie, ciesz sie ,ze tym dwóm sie spodobalas

Gość gość
Ja dziewczyny nie wyzywam. Kazdy ma prawo miec swoje zapatrywania. To ona mu dorabia wyimaginowane wymagania, jak to brzydale maja wybujale oczekiwania. Co jest zenujace i pokazuje kto tu ma kompleksy tak naprawde. X "Ego? No ciekawe co byś myślała, żaden przystojny Cie nie olal, a jakiś przecietniak tak. Z inteligencji byliśmy na podobnym poziomie." Na pewno nie bajdurzylabym o swoich projekcjach dlaczego mnie olal ;) rozne mialam wypadki w swoim zyciu, odrzucenie bolalo mnie jak mialam moze 17lat. Z czasem dojrzalam i wiem, ze tak bywa i tu nie ma co sie na kogos obrazac. A jak juz to za sama forme tego odrzucenia, jesli byla chamska. Jest masa przystojnych facetow o podobnej mi inteligencji a jakos nie lece na kazdego ;) jesli bylabym brzydka to bym magicznie miala wybujale wymagania? A skoro jestem ladna to mam juz normalne? X Bo tak to dla mnie wyglada, oceniacie ludzi wg jakichs numerkow i osoby o niskim numerku nie maja prawa kogos odrzucic (niewazne z jakiego powodu)

Gość gość
twój system ocen stawia cię w grupie 0/10, sorry żal mi ciebie

Gość przerost tresci nad forma
może zauważył że spotykasz się jeszcze z dwoma innymi i dał sobie spokój co w tym dziwnego ? nie każdy lubi sie czuc jak eksponat na targu niewolników.