Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dziewczyny zawsze mają hustawkę emocji z facetami?

Polecane posty

Gość gość

nawet jak coś do nich czują?

Gość gość
Tak:p

Gość gość
Tak :) (a zwłaszcza wtedy)

Gość gość
nie da się jakoś tego opanować, bo to nie służy sprawie.. w sumie:-)

Gość gość
karuzela huśtawka ochu...jeć idzie ! ale i tak ją...

Gość gość
Noo,ciezko jest Ci powiem:). Jak ktos mocno zauroczony emocje swoje,a rozum swoje. Ciezko cos odp,bo nie wiadomo jal wasza relacja wyglada. Najczesciej kobieta zachowuje sie tak gdy nie jest pewna zamiarow mezczyzny

Gość gość
Ja na szczęście tak nie mam, bo jestem zrównoważona psychicznie, mój chłopak również i nie potrzebujemy do szczęścia emocjonalnych huśtawek.

Gość gość
gość dziś nie da się jakoś tego opanować, bo to nie służy sprawie.. w sumie Da się. Potrzeba na to czasu, i Twojej stabilizacji - np w zapewnieniu uczuć. Czyli, niezależnie od jej huśtawki, Ty jesteś stabilny. Jeśli to dotyczy uczuć - za jakiś czas, powinna się znacznie ustabilizować ;) Po prostu bądź dla niej, i niech ona o tym wie :)

Gość gość
Dokladnie. Jak Ty sie zachowujesz? Moze wysylasz sprzeczne sygnaly

Gość gość
wysyłam jednoznaczne, ale z dziewczynami NIC nie wiadomo i hustawka idzie na inne osoby w ten sposób

Gość gość
Jednoznaczne, to jest np powiedzenie: "Kocham Cię" albo np: "Jesteś dla mnie bardzo ważna" - a potem poparcie tego czynami. Wszystko inne co Tobie się wydaje, że jest jednoznaczne, może być interpretowane przez kobietę na sto sposobów (czego też może być wynikiem huśtawka).

Gość gość
A dlugo juz wysylasz takie sygnaly:). Czasami to trwa i trwa, niby jest,a nie wiadomo na czym stoisz. Niby kobieta widzi,ok,podobam mu sie,ale podobac to sie duzo kobiet moze. Na dluzsza mete same takie sygnaly, to niestety za malo jesli widzisz,ze kobieta odwzajemnia zainteresowanie.

Gość gość
mozna tak sobie wysyłać i wysyłać..

Gość gość
"motylki" też mają w brzuchu - debilki :D

Gość gość
Jak facet funduje ci coś takiego, bawi się twoimi uczuciami, to od razu ewakuuj się z tego.

Gość gość
Nie pogłębiaj relacji, nie staraj się zrozumieć dlaczego ta osoba się tak zachowuje. Gdy widzisz, że on funduje ci - płacz, rozpacz, histerię i nikłe promyki radości, zakończ to. To jest toksyczna relacja.Jest wielu psycholi, co karmią się twoim emocjami, jak tasiemiec w ciele żywiciela. Zwłaszcza takie typy działają przez net.

Gość gość
11.37- masz rację. Ja takiego poznałam w necie. Tu duzo frustratów i psycholi grasuje i "żerują" na emocjach samotnych kobiet.

Gość gość
ciekawe co z tego wynika....

Gość rafciu
Moje wielkie greckie wesele 2 (2016) dostępny już do pobrania oraz online >>>http://ma0.pl/r/v1Smoje-wielkie-greckie-wesele-2-2016 >>>http://ma0.pl/r/v1Smoje-wielkie-greckie-wesele-2-2016 >>>http://ma0.pl/r/v1Smoje-wielkie-greckie-wesele-2-2016 Po kilkunastu latach od wesela Toula i Ian wciąż bezskutecznie próbują uwolnić się od wszędobylskich greckich krewnych. Gdy czasem zdobędą trochę wolności, zaraz nadarza się okazja, by kochający się rodzinny krąg ponownie zacisnął się jak pętla na szyi. Ich córka Paris wybiera się na studia, a rodzina oczywiście musi zatwierdzić wybór uczelni. Zanosi się na trzęsienie ziemi, bo dziewczyna pragnie opuścić rodzinne Chicago, a co gorsze jej nowy chłopak nawet nie udaje Greka. Jednak prawdziwe tsunami dopiero przed nami. Otóż rodzice Tulli - Maria i Gus - odkrywają, że ich małżeństwo jest nieważne, więc formalnie wciąż są do wzięcia, a to dopiero początek…