Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy znacie kogos kto pił czystek ??czy to naprawde na cos pomaga?

Polecane posty

Gość gość

czy bujda na resorach??? ja wypilam dzis na próbe i mam dosc..zęby cale zabarwione osadem..nigdy więcej..nie wiedzialam ,ze tak zle dziala na zeby...bleee

Gość gość
czystek jest super, najlepsze zioło na świecie ! :)

Gość gość
a na co jest taki super? przeciez napisalam ,że barwi zeby ....przez niego będe musiala isc do stomatologa piaskować z osadu.

Gość gość
czystek nie zostawia osadu jak większość ziół zresztą, najlepszy przykład ze nie wiesz co do gęby wkładasz

Gość gość
to ja mam podrabiany czystek?? przeciez mowie wam ,że na kubku po czystku mam osad straszliwy i nie moge domyć kubka. a czystek jest niby z albanii i z certyfikatami. i jak tu wierzyć w to ,że te ziola sa dobrej jakosci?

Gość gość
TAK.MASZ PODRABIANY-SKORO BARWI CI ZEBY I KUBEK

Gość gość
ja piję regularnie i wiem że to nie rewelacja przeminie jak każde ziółko przereklamowany i tak naprawdę nie da się zdefiniować faktów wielki znak zapytania.jeśli mam uzupełnić magnez naturalnie to wybiorę kasze gryczaną a nie przereklamowaną czekoladę czy kakao o wątpliwych skutkach ubocznych ale już słyszę wypowiedzi głupawych sory każdemu wolno kochać nie każdy jest kochany? bonzo

Gość gość
Dobry czystek kosztuje 70 zł za 250 gram. Nie kupowac tego na aleegro za 30 zł czy za 20. G****o da. U dietetyka dostaniecie dobry czystek.

Gość gość
nie 7 stów berbeluchy i tak siano we łbach macie i co wam z czystka do usrany śmierci przyjdzie wam go chlać a i tak nic nie wykurujecie trza mągoły popracować nad narządami filtrującymi a nie cystek cycek lepiej ssać i mądrość życiową z mlekiem matki matoły !!!