Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xnadprzepasciax

Ex facet..

Polecane posty

Witam mam za sobą 14 miesięczny związek.. rozstaliśmy się 2 miesiące temu w sumie z mojej winy bo ciągle się awanturowaliśmy i trzeba niestety przyznać ,że przeze mnie..Kiedy sobie uświadomiłam ,że źle robię już było za późno..Nie mamy żadnego kontaktu z Ex jednak widujemy się codziennie na przerwach w technikum..Odkąd nie jesteśmy razem ja spotkałam się już z kilkoma facetami na jakieś spotkania ale niestety wciąż myślałam o nim i jakoś do gustu mi nie przypadli Jednak jak mój eks się dowiedział od znajomych ,że się z kimś spotykam to odrazu wypywał kto to skąd i wgl wszystkich dookoła ...Ostatnio jednak od jakiegoś czasu pisze do mnie kolega Ex znam go od dawna i wiem ,że to nie żaden podstęp itp ..Podobamy się sobie zwykle to on pisze do mnie pierwszy fajnie się pisze chłopak jest ładny ,mądry , fajny itp...Niestety ostatnio do mnie dotarło ,że tak naprawdę wciąż mi zależy na byłym chłopaku i zaczęłam o nim coraz częściej myśleć wszystkie wspomnienia wróciły..Ostatnio ex powiedział mi hej na mieście a wcześniej od rozstania nie mówił do tego widać że bardzo mnie obserwuje... Od paru dni mam ochotę do niego napisać ,ale boje się ,że nie odpisze albo że będzie chamsko odpisywał a w sumie to nawet niewiem co miałabym napisać do niego..Niewiem już sama co robić ..Byłam jego pierwszą dziewczyną .. pomóżcie doradźcie coś

Gość gość
Może trójkącick.

Gość gość
Taki jest świat. Emocje, uczucia, wspomnienia, pragnienia no i sentymenty. Fajnie by było utrzymać kontakt, ale prowadziłoby to do zdrad w przyszłości.

Gość gość
Pokłóćcie się na wieki wieków, albo się kochajcie. Szkoda życia na dochodzenie myślami.